ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ευαγγελία Κωβαίου – "Ψηφίζουμε Σάββα Σάββα, για έναν Δήμο περήφανο"


Ως πρόεδρος ενός εκ των πλέον ενεργών και δυναμικών πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας, η Ευαγγελία Κωβαίου αποτελεί ακόμα μια «ηχηρή» προσθήκη στο ψηφοδέλτιο νίκης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ». Η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Ζωφριάς, με επιστολή της εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να σταθεί στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής κ. Σάββα Σάββα, ενώ παράλληλα αναλύει τα πολλά και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας. Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Φυλής είναι μια περιοχή υποβαθμισμένη, χωρίς καθαριότητα, χωρίς επαρκή φωτισμό, με πολύ παραβατικότητα και με όλα τα επακόλουθά της, με μολυσμένο περιβάλλον .

Από την άλλη, ο Δήμος Φυλής βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας, μέσα στο πράσινο, με τις καλύτερες, εν δυνάμει, κλιματολογικές συνθήκες. Θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικός παράδεισος αν δεν τον είχαμε αφήσει να καταστραφεί.

Κι, όμως, όλοι εμείς που ζούμε εδώ, είμαστε άνθρωποι με ποιότητα, με αρχές, είμαστε οι συνεχιστές των παππούδων και γονιών μας που ήρθαν σε αυτόν τον τόπο με ένα όραμα :

«να γίνει ο Δήμος Φυλής ένα από τα καλύτερα προάστια της Αθήνας»!

Αυτό το όραμα υπάρχει μέσα μου και πιστεύω ότι υπάρχει σε όλους σας.

Ωστόσο, το παρελθόν έχει δείξει ότι κλειστήκαμε στα σπίτια μας, κοιτάζοντας ο καθένας τα προσωπικά του προβλήματα και το δικό του βόλεμα, χωρίς να βλέπουμε ότι με το να απαξιώνουμε να ασχολούμαστε με τα κοινά, με τον συνάνθρωπό μας, αφήνουμε τον χρηματισμό, την διαφθορά και την απάτη να βασιλεύουν και να καταστρέφουν το «ΟΡΑΜΑ». Όλα τα χρόνια που δούλευα στην Τεχνική Υπηρεσία, γνώρισα από κοντά τα προβλήματα του Δήμου μας και την λάθος αντιμετώπιση τους.

Περάσαμε πλημμύρες, σεισμούς. Η φύση μας έδωσε την ευκαιρία, με άσχημο τρόπο, βεβαίως, να ενωθούμε, να ενδιαφερθούμε για την ανάπτυξη της πόλης μας, για να βάλουμε ξανά τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Όμως, πάλι ο καθένας κοίταξε τον εαυτόν του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι το βόλεμά του είναι πρόσκαιρο και ότι με το να γυρίζει την πλάτη στο σύνολο των προβλημάτων, απομακρύνεται από το «ΟΡΑΜΑ» και επιτρέπει την καταστροφή του τόπου του. Μείνανε συμπολίτες μας άνεργοι - μηχανικοί, έμποροι, υπάλληλοι, εργάτες - αν και υπήρχε ο τρόπος αντιμετώπισης της ανεργίας.

Πως...; μέσα από έναν Δήμο ενωμένο χωρίς ατομικά συμφέροντα!

Εγώ αυτό το όραμα της ανάδειξης και ανάπτυξης, χωρίς παραβατικότητα, χωρίς χρέη, με σωστή διαχείριση όλων των τομέων - της καθημερινότητας, των οικονομικών πόρων και μορφολογικών δυνατοτήτων του Δήμου μας, των Πολιτιστικών, Μορφωτικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων -και χωρίς ανεργία …αυτό το ΟΡΑΜΑ εξακολουθώ να το έχω … όπως πιστεύω και εσείς!

Συμμετέχω, λοιπόν, αγωνίζομαι για τον τόπο μου, για την αλλαγή, για το καλύτερο αύριο!

Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον του Δήμου μας καθώς αναλαμβάνοντας όλοι μαζί την ευθύνη της Αλλαγής, γινόμαστε ενεργοί πολίτες, ξεκινώντας με την συμμετοχή μας στις εκλογές!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ!

Με μία Ανεξάρτητη Παράταξη, με νέο Δήμαρχο, με όραμα για τον τόπο μας, με νέους ανθρώπους συνυποψήφιους, για την μεγάλη Αλλαγή στον Δήμο μας!

Σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να μπορέσω να βοηθήσω τον τόπο μου. Σας καλώ όλους να ψηφίσετε «Ενότητα Πολιτών» με υποψ. Δήμαρχο τον κ. Σάββα Σάββα… για έναν Δήμο με Ανάπτυξη και Προοπτική, για έναν Δήμο που θα είμαστε περήφανοι να παραδώσουμε στα παιδιά μας!»

Ευαγγελία Κωβαίου 
Εργοδηγός δομικών έργων Τ.Ε. 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» 
Υποψ. Δημάρχου κ. Σάββα Σάββα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας