ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Τα ψηφοδέλτια νίκης της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Σάββας, ανακοινώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης σε κάθε Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Φυλής. Αναλυτικά:

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
ΦΥΛΗ (ΧΑΣΙΑ)
ΖΕΦΥΡΙ

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Την Πέμπτη 15 Μαΐου στέλνουμε το μήνυμα!Την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Μητροπόλεως στα Άνω Λιόσια, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ, δίνουν το σύνθημα:

Όλοι μαζί αλλάζουμε σελίδα για τον τόπο μας!

Από το βράδυ της Πέμπτης, ο Λαός του Δήμου Φυλής δίνει οριστικά το δικό του μήνυμα:

Τελειώνουμε με το παρελθόν μια για πάντα!

 ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/5 ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ!

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Ετσι αλλάζουμε επίπεδο..

Του Αναστάση Ατζάμπου

Στην εποχή που διανύουμε είναι απαραίτητο να δωθεί βαρύτητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι νέοι . Αν καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας τότε σίγουρα θα έχει λυθεί μεγάλο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γονείς μας. Η ανυσηχία ο φόβος και η ανασφάλεια για το μέλλον είναι τόσο έντονα συναισθήματα που πρέπει να εκλείψουν επιτέλους και να αντικατασταθούν απο την αισιοδοξία και την ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων μας.

Θέλουμε να βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να χαμογελούν. Για να συμβεί αυτό εμείς οι νέοι δίνουμε το δικό μας μύνημα με την ψήφο μας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς οι νέοι έχουμε όνειρα, ιδανικά, όρεξη και πάθος για δουλειά . Έχουμε οικονομικές,πολιτισμικές και οικολογικές ανησυχίες. Έμεις οι νέοι έχουμε αξιοπρέπεια εντιμότητα και ενδιαφέρον για τις ανθρωπιστικές αξίες . Εμείς ως "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" στηρίζουμε τους νέους στην πράξη έχοντας ξεκάθαρες προτάσεις για αυτούς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προϊσταμένη του Δήμου παραιτήθηκε, «κατακεραυνώνοντας» τον Μπουραΐμη και το επιτελείο του!


Ανακοίνωση αγανάκτησης με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να παραιτηθεί από τη θέση της προϊσταμένης του τμήματος Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Πολιτισμού εξέδωσε η Μαρία Γιώργα.

Στην εν λόγω ανακοίνωση μάλιστα, η κ. Γιώργα εκτοξεύει βαρείς χαρακτηρισμούς για τη νυν δημοτική αρχή και τα στελέχη της, τα οποία χαρακτηρίζει «θίασο γελοίο με θεατές τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του», ενώ υποστηρίζει πως "το εργατικό δυναμικό του Δήμου χρησιμοποιούταν από τη διοίκηση Μπουραΐμη μόνο ως εργαλείο ψηφοθηρικής σκοπιμότητας!".

Αναλυτικά η καυστική ανακοίνωση της Μαρίας Γιώργα:

"Κύριε Δήμαρχε,

σας υποβάλω την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση μου από τον Δήμο Φυλής η οποία ισχύει από σήμερα. Σας υποβάλω επίσης το αιτιολογικό της απόφασης μου αυτής ως αναφέρω ακολούθως.

Κύριε Δήμαρχε, παραιτούμαι με πλήρη συνείδηση και απόλυτη ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου αλλά και στην οικογένειά μου ,αρνούμενη να συμμετάσχω σε ένα θίασο γελοίο με θεατές τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του. Αρνούμαι να συμμετάσχω σε μια κρατική μηχανή που υπηρέτησα με συνέπεια επί 19 και πλέον χρόνια και η οποία ποτέ δεν αναγνώρισε ούτε ένα ικανό στέλεχος για να αποδώσει στον πολίτη αυτό που του ανήκει.

ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ;Του Νίκου Βασσάλου>

Ωρέ που πάμε; Θα έλεγε ο αείμνηστος Αυλωνίτης αν ζούσε στην σημερινή εποχή στο δήμο Φυλής. «Δωράκια» με τα οφειλόμενα χρήματα των εργαζομένων, «έργα» της τελευταίας στιγμής που προσπαθούν να πείσουν ποιόν; Δεν ξέρω.

«Προσλήψεις» για δίμηνα, τρίμηνα, πεντάμηνα με θαμπό μέλλον, τρομοκρατία σε συμπολίτες μέσω υποψηφίων του τύπου : Ή με ψηφίζεις ή σε τελειώνω, και όλα αυτά εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ας δεχτούμε ότι ο κόσμος είναι πιο ευάλωτος  επειδή βρίσκετε σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας