ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος και η λερωμένη φωλιά


Άρθρο του Πέτρου Βιρβίλη

Με λύπη μου διαπιστώνω τον ξεπεσμό ενός Δημάρχου που δεν μπορεί να ξεφύγει από τις πρακτικές του περασμένου αιώνα, του πάτρωνα αφέντη δηλαδή, του οποίου η άποψη δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί από κανένα και που δεν έδινε λογαριασμό ποτέ σε κανένα. Κάτι σαν το αλάθητο του Πάπα.

Όχι κύριε Δήμαρχε, πρέπει να καταλάβετε και εσείς και οι προκάτοχοί σας, οι οποίοι « ποιούν την νησαν» ότι οφείλεται σύμφωνα με τον νόμο να λογοδοτείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα πεπραγμένα σας. Αυτός είναι ο ρόλος σας.

Αυτό το σκοπό έχει η επιβαλλόμενη από τον νόμο, ετήσια δημοσίευση των Οικονομικών Καταστάσεων του Δήμου, η συζήτηση τους και η έγκρισή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τον έλεγχο των πεπραγμένων, επιδιώκει η επιβαλλόμενη από την νομοθεσία τριμηνιαία δημοσίευση εκτέλεσης του προϋπολογισμού, η συζήτηση της και η έγκριση της από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έχετε παρανομήσει και για τα δύο αυτά γεγονότα και τώρα εγκαλείστε από την περιφέρεια για εξηγήσεις.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Στηρίζει την πρωτοβουλία της Έλενας Σερεπίσου η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» - Κυριακή 12/1 τα εγκαίνια του σπιτιού «ΑΓΑΠΩ»



Η Έλενα Σερεπίσου, μέλος της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό της έργο, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του σπιτιού «ΑΓΑΠΩ». Πρόκειται για έναν χώρο που πραγματοποιεί ότι υπόσχεται, καθώς εκεί άπορες οικογένειες και συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ρούχα, τρόφιμα και γενικότερα κάθε είδους υλικό αγαθό που συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να διαθέσουν προκειμένου να ανακουφίσουν αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα



Άρθρο του Μουζακίτη Χρήστου

Διάβασα πρόσφατα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο του δήμου μας, την έντονα εκφρασμένη δυσαρέσκεια και μάλιστα με αιχμηρό τρόπο, για την καταγγελία του προϋπολογισμού του Δήμου Φυλής, του έτους 2014, από τη δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και τον επικεφαλής της κ. Σάββα Σάββα. Μια καταγγελία που τελικά αποδείχθηκε βάσιμη από τα αρμόδια όργανα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής, αφού ο προϋπολογισμός επεστράφη για διόρθωση, ζητώντας μάλιστα εξηγήσεις για τις εν λόγω καταγγελίες, από το Δήμο Φυλής και το δήμαρχο κ. Μπουραΐμη.

Όμως, πρώτη φορά βλέπω, να γίνεται αντιπολίτευση από την μείζονα στην ελάσσονα. Κι όχι μόνο αυτό. Από τον κύριο που υπογράφει το εν λόγω δημοσίευμα, δικαιολογήθηκε ακόμα και η διοίκηση του Δήμου, ότι τάχα ο προϋπολογισμός δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια «έκθεση ιδεών». Το τελευταίο το αφήνω ασχολίαστο για τους ειδικούς, που σίγουρα όταν το διάβασαν μάλλον θα κατέστρεψαν τα πτυχία τους.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ευχές για καλή χρονιά από την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Τις δικές τους ευχές για τη νέα χρονιά έδωσαν τα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ. Σάββας Σάββας. Η παράταξη που, όχι μόνο με λόγια αλλά και με έργα, έχει αποδείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων αυτού του τόπου, βρέθηκε σύσσωμη στους δρόμους και τις συνοικίες των Άνω Λιοσίων, της Χασιάς και του Ζεφυρίου, προκειμένου να ευχηθεί στους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής και να ακούσει από κοντά τα καθημερινά τους προβλήματα, τα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν συσσωρευτεί σε επικίνδυνο βαθμό…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας