ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Όμορφες στιγμές στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά στα Άνω Λιόσια


Πλήθος πιστών συνόδευσε χθες, για ακόμη μια χρονιά, την εικόνα του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως στην περιφορά της γύρω από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής του Αγίου Νικολάου στα Άνω Λιόσια. Η 11η Ιουνίου είναι η ημέρα μνήμης για έναν από τους πιο πρόσφατους Αγίους μας (εκοιμήθη στις 11/6/1961) το έργο του οποίου εξήρε ο Πατήρ Αναστάσιος, ο οποίος μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει τη σημασία των Αγίων για την εκκλησία μας, με τα έργα και τις πράξεις τους -δεδομένων των χαλεπών καιρών που διάγουμε- να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

Το παρών στη λιτάνευση εκ μέρους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» έδωσε ο επικεφαλής Σάββας Σάββας, αλλά και ο Νίκος Λιόσης.

Photostory από τη λιτάνευση της εικόνας:

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Από σόι γερμανοτσολιάδων τα δήθεν «τζάκια» Παπακωνσταντίνου – Ο παππούς με τους Ναζί, ο εγγονός με την Τρόικα

DB964A8F687CE475EF9B32569232E1DE

Η οικογένεια του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο οποίος σήμερα είναι υπόλογος για την αλλοίωση της αρχικής λίστας Λαγκάρντ, απολάμβανε προνομιακής μεταχείρισης από την κατοχική κυβέρνηση των δωσίλογων.

Οι Παπακωνσταντίνου αποκτούσαν οικονομική ισχύ σε μια κυριολεκτικά ισοπεδωμένη Ελλάδα ενώ παράλληλα άρχισαν να εμπλέκονται ενεργά και στην πολιτική.

Οι ίδιοι άνθρωποι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Παπακωνσταντίνου, αυτοί που θα του άνοιγαν τον δρόμο για τη δική του πολιτική σταδιοδρομία, κάποτε υμνούσαν δημοσίως τη διορισμένη από τους Γερμανούς κυβέρνηση Τσολάκογλου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας