ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Ετσι αλλάζουμε επίπεδο..

Του Αναστάση Ατζάμπου

Στην εποχή που διανύουμε είναι απαραίτητο να δωθεί βαρύτητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι νέοι . Αν καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας τότε σίγουρα θα έχει λυθεί μεγάλο μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γονείς μας. Η ανυσηχία ο φόβος και η ανασφάλεια για το μέλλον είναι τόσο έντονα συναισθήματα που πρέπει να εκλείψουν επιτέλους και να αντικατασταθούν απο την αισιοδοξία και την ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων μας.

Θέλουμε να βλέπουμε τους συνανθρώπους μας να χαμογελούν. Για να συμβεί αυτό εμείς οι νέοι δίνουμε το δικό μας μύνημα με την ψήφο μας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς οι νέοι έχουμε όνειρα, ιδανικά, όρεξη και πάθος για δουλειά . Έχουμε οικονομικές,πολιτισμικές και οικολογικές ανησυχίες. Έμεις οι νέοι έχουμε αξιοπρέπεια εντιμότητα και ενδιαφέρον για τις ανθρωπιστικές αξίες . Εμείς ως "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" στηρίζουμε τους νέους στην πράξη έχοντας ξεκάθαρες προτάσεις για αυτούς.


Όπως: Τόνωση της νεανικής επιχειρηματικότητας στον δήμο μας μέσω ευρωπαικών προγραμμάτων και κοινοτικών κονδυλίων (ΕΣΠΑ) Κίνητρα ενασχόλησης των νέων στον αθλητισμό Δωρεάν μεταφορά των νέων από και προς τις σχολές τους Αναβάθμιση του πολιτιστικού χαρακτήρα του δήμου μας -Λειτουργία βιβλιοθήκης -Σύσταση θεατρικής ομάδας -Θέσπιση ετήσιων εκδρομών εκπαιδευτικού και μη χαρακτήρα κ.α Στέκι νεολαίας -πολυχώρος δράσεων Άμεση σύσταση δημοτικού συμβουλίου νέων του δήμου μας ώστε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για εμάς Διοργάνωση ημερίδων επαγγελματικού προσανατολισμού Διοργάνωση ημερίδων επιστημονικού χαρακτήρα Τόνωση της τοπικής αγοράς -κίνητρα για διασκέδαση στην περιοχή μας -π.χ. αίτηση για βραδιά νεολαίας σε μηνιαία βάση με χαμηλώτερες τιμές στα τοπικά μαγαζιά. Δεν έχουμε πωρωθεί και πιστεύουμε στην αξιοκρατία και στη δικαιοσύνη.

Δεν μας αρέσει να βλέπουμε ανθρώπους που ποδοπατούν τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να αναδείξουν τον ευατό τους και τα πολιτικά τους συμφέροντα. Η φτώχεια και η οικονομική εξαθλίωση δεν θέλουμε να υπάρχουν στο μέλλον κανενός μας.Δεν θέλουμε ανθρώπους αδίστακτους με έλλειψη ευαισθη­σίας, που εκμεταλεύονται την ανάγκης μας να εργαστούμε με ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν ανεχόμαστε να μας προσβάλουν και να υπονομεύουν την νοημοσύνη μας, δεν είμαστε ούτε ανώριμοι ούτε και υποδεέστεροι τους.

Έχουμε σοβαρούς προβληματισμούς, σκέψεις και σχέδια και η πολιτική μας δράση στηρίζετε στην αγάπη για τον άνθρωπο , στην αλλήλεγγύη και στην επιτακτική μας ανάγκη να δούμε τον τόπο μας, όπως του αρμόζει . Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε ,αυτά που εδώ και χρόνια άλλοι θα έπρεπε να είχαν κάνει αλλά αδιαφόρισαν.

Να σταθούμε απέναντι στα προβλήματα με αποφασιστικότητα, να δώσουμε λύσεις στα απλά καθήμερινά προβλήματα και να στρέψουμε το ενδιαφέρον των νέων σε δημιουργικούς σκοπούς . Πρέπει όλοι εμείς οι νέοι να συνεργαστούμε , να βάλουμε κοινούς στόχους για να ανεβάσουμε το επίπεδο του δήμου μας. Μπορούμε να το πετύχουμε, έχουμε την δύναμη και είναι στο χέρι μας να παίρνουμε αποφάσεις για την ζωή μας μόνοι μας και όχι να τις παίρνουν άλλοι, ερήμην μας .

Ψηφίζουμε ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για ΕΜΑΣ. Για το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ! 

Αναστάσης Θ. Ατζάμπος
Υποψ. Δημ. Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιoσίων, Δήμου Φυλής
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας