ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Απαντήσεις από τον Δήμαρχο ζητά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής – Ποιος τελικά έχει… λερωμένη τη φωλιά του;Οι αρχές της δημοκρατίας, η ισονομία, η ελευθερία του λόγου, είναι αναμφίβολα αξίες που οφείλουμε να προστατεύουμε και να προτάσσουμε, ακόμα κι όταν απέναντί μας έχουμε ανθρώπους που τις εκμεταλλεύονται για σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με το κοινό καλό και συμφέρον.

Μάθαμε λοιπόν, από ανυπόγραφα και αγνώστου προελεύσεως Δελτία Τύπου, πως το πρόβλημα στον τόπο μας δεν είναι οι πρακτικές που εφαρμόζει η διοίκηση και μας έχουν φθάσει στο σημερινό σημείο, αλλά η κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση!

Μάλιστα, αυτοί που ασκούν κριτική στην αντιπολίτευση, είναι εκείνοι οι άνθρωποι που παρά τα αμέτρητα (σκόπιμα και μη) ολισθήματά τους, έχουν ακόμα το σθένος και το θράσος να επικαλούνται… λερωμένες φωλιές! Είναι αυτοί που έχουν πάρει αγκαλιά τις καρέκλες τους χρόνια τώρα και έχουν βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην υποβάθμιση του Δήμου Φυλής, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα και προσωπικές επιδιώξεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας