ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσωπική διαδρομή

ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' .

ΣΠΟΥΔΕΣ

1. Απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας

2. Απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

3. Ειδίκευση στον τομέα Υδάτινων Πόρων στο Ε.Μ.Π (υδραυλικά έργα)

4. Επιμόρφωση στον νέο κανονισμό οπλισμένου σκυροδέματος.

5. Επιμόρφωση στην επισκευή κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα & φέρουσα τοιχοποιία

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

1. 2002 – 2003: Πρώτη εκλογή ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό νίκης ˝ Μαζί στο όραμα ˝ , του Αριστείδη Αρκουδάρη. 1.1 9ος στη σειρά κατάταξης στους εκλεγμένους νομαρχιακούς συμβούλους & 2ος στους δήμους Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, στον υπό δημιουργία δήμο ˝Φυλής˝ με έδρα τα Άνω Λιόσια. Επιλέχθηκα για τη θέση του προέδρου της Εκτιμητικής Επιτροπής Διαχείρισης Ακινήτων της Νομαρχίας. Εκπρόσωπος της Νομαρχίας στο Συμβούλιο Δημοσίων Έργων. Εκπρόσωπος της Νομαρχίας στην επιτροπή χαρακτηρισμού της ακτογραμμής στα όρια της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής ως ˝πολυσύχναστων & λουτρικών˝.

2. 2006 – 2007: Δεύτερη εκλογή ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής με τον συνδυασμό νίκης ˝ Μαζί στο όραμα ˝ του Νομάρχη Αριστείδη Αρκουδάρη.

2.1 7ος στη σειρά κατάταξης στους εκλεγμένους νομαρχιακούς συμβούλους και 1ος στους δήμους Α.Λιοσίων - Ζεφυρίου – Φυλής, στον υπό δημιουργία δήμο ˝Φυλής˝ με έδρα τα Άνω Λιόσια.

2.2 Επιλέχθηκα για τη θέση του αντιπροέδρου στην 1η Νομαρχιακή Επιτροπή Υποδομών & Ανάπτυξης. Εκπρόσωπος της Νομαρχίας στην επιτροπή ˝Πολυσύχναστων & Λουτρικών Παραλιών˝ και εκπρόσωπος στο συμβούλιο Δημοσιών Έργων της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής.

3. 2006: Υποψήφιος για το χρίσμα στο δήμο Άνω Λιοσίων, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του εκλεγμένου δημάρχου Νίκου Παπαδήμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

1. 1981: Ίδρυση Π.Α.Μ.Κ Άνω Λιοσίων

2. 1984: Μέλος Π.Α.Σ.Π Τ.Ε.Ι Αθήνας.

3. 1988: Πρόεδρος της σχολής Πολιτικών Μηχανικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι Αθήνας της πολιτικής παράταξης Π.Α.Σ.Π

4. 1985: Ενεργός συμμετοχή στο ˝ Πούλμαν Νίκης & Αλλαγής˝ του Π.Α.ΣΟ.Κ. στις μονοεδρικές περιφέρειες Καρπενησίου, Σάμου & Λακωνίας.

5. 1987: Μέλος της τοπικής οργάνωσης Π.Α.Σ.Ο.Κ του δήμου Άνω Λιοσίων

6. 1991: Ενεργός συμμετοχής και νίκη της παράταξης ˝Δημοτική Συνεργασία˝ και εκλογή του νέου δημάρχου Νίκου Παπαδήμα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

1. 1984: Δημιουργία αθλητικού συλλόγου καλαθοσφαίρισης στο Δήμο Άνω Λιοσίων, με λαμπρή πορεία.

2. 1997: Δημιουργία περιβαλλοντικού συλλόγου σε συνεργασία με τον κυνοφιλικό - κυνηγετικό σύλλογο του Δήμου Άνω Λιοσίων.

3. 1999: Βράβευση και απόδοση ευθύμου μνείας από την Ακαδημία Αθηνών, και τον Πρόεδρό της Γεώργιο Μητσόπουλο, για την κοινωνική μου προσφορά στο σεισμό της 7-9-1999. Απόδοση τίτλου τιμής στην Ακαδημία Αθηνών από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κων/νο Στεφανόπουλο, για την διάσωση βρέφους στον καταστροφικό σεισμό της 7-9-1999.

4. 2003-2004: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του δήμου Α.Λιοσίων ,για την αποτροπή ρίψης της λυμματολάσπης της Ψυτάλλειας στο Χ.Υ.Τ.Α Άνω Λιοσίων. Σύλληψη και πανηγυρική αθώωση από το 9ο μονομελές πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας