ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


«Η στιγμή που χιλιάδες μαθητές ανά τη χώρα ανέμεναν, έφθασε. Το χαμόγελο των παιδιών που κατάφεραν να πετύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις αποτελεί, όχι μόνο την προσωπική δικαίωση αυτών των νέων ανθρώπων που τόσο μόχθησαν για την εκπλήρωση των στόχων που είχαν θέσει, αλλά παράλληλα χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν μέσω των εξετάσεων να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και παράλληλα να διαβεβαιώσω όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν, πως η ζωή δεν τελειώνει με μια αποτυχία. Αντίθετα, αυτή η αποτυχία δίνει ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα για να πιάσουμε αύριο τους στόχους που δεν καταφέραμε σήμερα.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καθηγητές και εκπαιδευτικούς που μαζί με τους μαθητές διένυσαν μια μακρά πορεία την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων τους».

Σάββας Ι. Σάββας 
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. 
Επικεφαλής «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» 
Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Γεράσιμε, χάσαμε!

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΒΙΡΒΙΛΗ

Υπάρχει ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών στη χώρα μας; Τι εννοούμε αλήθεια λέγοντας διαρθρωτικές αλλαγές; Μια καραμέλα, που πιπιλάνε χρόνια τώρα οι πολιτικοί μας χωρίς να έχουν πάρει μυρουδιά για το τι σημαίνει. Έτσι απλά το λέμε, γιατί κάποιες λέξεις εντυπωσιάζουν τους ψηφοφόρους.

Βασανιστικά το ερώτημα αυτό τίθεται σε όλους μας. Ίσως, αν κατανοήσουμε και βιώσουμε την αναγκαιότητα για γενικότερη αλλαγή του τρόπου ζωής μας και την κάνουμε σημαία μας, τότε θα είναι δυνατόν να αντικρύσουμε ξανά με αισιοδοξία το μέλλον.

Με απλά λόγια λοιπόν, διαρθρωτική αλλαγή σημαίνει ότι ξανασχεδιάζω από την αρχή και θέτω σε νέες βάσεις τις διαδικασίες λειτουργίας των κοινωνικών δομών, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική ζωή ενός κράτους, αλλά και την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης του, με στόχο το μέγιστο όφελος των πολιτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας