ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Όχι άλλες υποσχέσεις!



Δυστυχώς και πάλι τα λεγόμενα του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο δεν μας εξέπληξαν. Και λέμε δυστυχώς, γιατί πλέον έχει γίνει αντιληπτό σε όλους τους δημότες, πως η νυν διοίκηση έχει διαχωρίσει τα λόγια από τις πράξεις και τελικά το… βρώμικο έργο που «παίζεται» στη Χωματερή δεν αλλάζει ούτε στιγμή: Το επίπεδο ζωής μας υποβαθμίζεται συνεχώς, νέοι όγκοι σκουπιδιών καταφθάνουν στο ΧΥΤΑ Φυλής και η διοίκηση μένει απλά παρατηρητής, παρά τις συνεχείς επισημάνσεις μας.

Το «είμαστε αντίθετοι» δεν μας καλύπτει. Δεν καλύπτει τον κόσμο, δεν καλύπτει την υγεία των παιδιών μας. Ο κόσμος δεν θέλει λόγια, ειδικά τώρα που τα καθημερινά προβλήματα είναι πιο πολλά από ποτέ. Βλέπουμε πως -παρά τις δεσμεύσεις του παρελθόντος- τα πράγματα πάνε προς το χειρότερο και η αδυναμία της διοίκησης να κάνει πράξεις τις προεκλογικές της υποσχέσεις, φέρνει τον πολύπαθο τόπο μας ένα βήμα πιο κοντά στον «γκρεμό». Ο λαός θέλει ΕΡΓΑ και όχι λόγια. Θέλει άμεσες ενέργειες και δεν ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε σύσταση «επιτροπών», στις οποίες δεν είμαστε αντίθετοι, αρκεί να υπάρχει ΟΥΣΙΑ. Θέλουμε δράσεις, όχι λόγια, γιατί μόνο τέτοια ακούμε εδώ και 2,5 χρόνια.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ο ασκός του Αιόλου στην Ευρώπη άνοιξε για τα καλά


Share
Ο ασκός του Αιόλου στην Ευρώπη άνοιξε για τα καλά και δεν ξέρουμε αν αποτελεί πολιτική επιλογή της Γερμανίας, ωστόσο, φαίνεται να μπαίνουμε σε ένα νέο πανευρωπαϊκό κύκλο οικονομικής κρίσης.
Ασφαλώς οι αναταράξεις στην ευρωπαϊκή οικονομία δεν ευνοούν την Ελλάδα αφού ένας γύρος ύφεσης θα επηρεάσει ασφαλώς και τα δημόσια οικονομικά της χώρας. Ωστόσο, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, αποδεικνύεται ότι αν δεν είχαμε πάρει μέχρι τώρα 200-300 δισ. ευρώ, εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης, θα είχαμε καταρρεύσει προ πολλού. Σε όλες τις χώρες τα προβλήματα είναι τεράστια και πλην της Γερμανίας είναι θέμα χρόνου να «σκάσουν» ανεξέλεγκτες βόμβες.

Επιστολή απόγνωσης από τους απλήρωτους εργαζομένους του «Ξένιου»


Λόγω αναβάθμισης του εξοπλισμού, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν θα μεταδώσει σε live streaming την αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Φυλής



Χωρίς την καθιερωμένη «ζωντανή» μετάδοση από την ιστοσελίδα της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» «savvassavvas.gr» θα διεξαχθεί το αποψινό δημοτικό συμβούλιο, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, λόγω αναβάθμισης του σχετικού εξοπλισμού της παράταξης.

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 27-03-2013 και ώρα 20:00


                                                                                                             Άνω Λιόσια 22-03-2013  
                                                                                                             Αριθ.Πρωτ.: 12294

              Π   Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ Η  Σ  Η
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 27-3-2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για να συζητήσουμε στην με αρ. 6 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα :

1. Παραχώρηση Δημόσιας Δασικής έκτασης στον Δήμο Φυλής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δήμαρχος κ. Μπουραΐμης Δημήτριος)

2. Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Φυλής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δήμαρχος κ. Μπουραΐμης Δημήτριος)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η παρέλαση για την 25η Μαρτίου (photos)



Διπλή γιορτή για τον ελληνισμό σήμερα, με το έθνος μας να γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επανάσταση του 1821 και όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά των σχολείων και των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων παρέλασαν με υπερηφάνια στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Σάββας Σάββας: «Πηγή γνώσης και ιστορικής μνήμης ο σύλλογος Αρκάδων»



Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια δέχθηκαν οι ιθύνοντες του πολιτιστικού συλλόγου Αρκάδων, για το εκπληκτικό έργο που παρουσίασαν το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων. Σε ένα πραγματικά απολαυστικό δίωρο, οι παρευρισκόμενοι μέσω όμορφων τραγουδιών, χορών, σλάιτς αλλά και φυσικά ποιημάτων από τα πιτσιρίκια του συλλόγου, «ταξίδεψαν» στο χρόνο γυρίζοντας στα χρόνια του «έπους» του ’21, βιώνοντας τα κατορθώματα του Κολοκοτρώνη, του Νικηταρά και όλων εκείνων που οδήγησαν το ελληνικό έθνος στην ελευθερία.

Το «παρών» στην πολύ όμορφη εκδήλωση έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Σάββας Σάββας, ο οποίος στην ομιλία του εξήρε το πολιτιστικό έργο του συλλόγου, το οποίο στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας