ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμος Φυλής: Ο Δήμος της σπατάλης

Άρθρο του Χρήστου Μουζακίτη

Παρόλο που η διοίκηση Μπουραΐμη, οδεύει προς το τέλος της, οι σπατάλες συνεχίζονται και μάλιστα με αμείωτο ρυθμό. Συνεχίζονται οι παλιές αδιόρθωτες και στείρες πολιτικές τους. Χωρίς κανένα σχεδιασμό, σκοπό, αποτέλεσμα, παρά μόνο με γνώμονα το μικροπολιτικό και κοντόφθαλμο συμφέρον.

Τα πεπραγμένα της διοίκησης και του ίδιου του κύριου Μπουραΐμη μιλούν από μόνα τους. Λίαν προσφάτως, πάλι απευθείας αναθέσεις, που βγάζουν μάτια για το σκοπό τους, που ακόμα κι ο πιο αφελής μπορεί να διακρίνει το πώς και το γιατί.

Η με αριθμό ΑΔΑ ΒΛ41ΩΗΤ-ΝΑ5 απόφαση αναθέτει απευθείας, σε κάποια εταιρεία για καθαρισμό με JCB σε διάφορα σημεία του Δήμου, με 24.000 €, διάρκειας ενός έτους. Πάλι, όπως πάντα, στα ανώτατα χρηματικά όρια της απευθείας ανάθεσης. Τυχαίο; Λίγο αργότερα η με αριθμό ΑΔΑ ΒΛ94ΩΗΤ-ΗΟ1 απόφαση και με το ίδιο αντικείμενο αναθέτουν πάλι απευθείας με το ίδιο ποσό 24.000 €, καθαρισμούς με JCB αυτή τη φορά για 3 μήνες!!! Τελικά ας αποφασίσουν, για 3 μήνες ή για ένα έτος δίνουν 24.000 €; Ας μάθουν όμως πως με 48.000 € αγοράζουν 4 ίσως και 5 και 6 JCB για να τα έχουν μια ζωή. Τους ενδιαφέρει όμως η πιο συμφέρουσα για το Δήμο προσφορά ή το δικό τους μικροπολιτικό, στενόμυαλο και πάνω από όλα πολυέξοδο συμφέρον; Πιστεύω πως η απάντηση είναι προφανής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας