ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κυνική ομολογία και… ξύλο! – Τριτοκοσμικές εικόνες στο δημοτικό συμβούλιο της Φυλής!



Μπουνιές, κλωτσιές, αλλά και… καρεκλιές περιλάμβανε το «μενού» στη χθεσινή σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φυλής. Εικόνες ντροπής, με δημοτικούς συμβούλους να έρχονται στα χέρια με (δικαίως) αγανακτισμένους πολίτες έκαναν το γύρω της χώρας, δυσφημώντας έτσι την πολύπαθη περιοχή του καλλικρατικού δήμου Φυλής.

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν ο Δημήτρης Καμπόλης χαστούκισε (!) μέλος της επιτροπής για το κλείσιμο της χωματερής, υπερασπιζόμενος τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος με τη σειρά του λίγο νωρίτερα είχε δεχθεί λεκτική επίθεση από ένα άλλο μέλος της επιτροπής!

Τι ήταν όμως αυτό που προκάλεσε την έκρηξη των ανθρώπων της επιτροπής του αγώνα Φυλής; Μα φυσικά η κυνική ομολογία του πρώην δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος αποκάλυψε (ή υπενθύμισε για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα) πως το 2007 μαζί με τον, δήμαρχο Φυλής (Χασιάς) τότε, Δημήτρη Μπουραΐμη είχε υπογράψει συμφωνία για την παραμονή της χωματερής στον τόπο μας έναντι 40 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα ο κ. Παππούς ανέφερε σαν πρόβλημα πως ο Δήμος από τότε έχει εισπράξει μόνο τα 22 εκατ. ευρώ, λες και αυτό είναι το θέμα που απασχολεί τους δημότες!

Για να μην… παρεξηγηθούμε, σε καμία περίπτωση δεν επικροτούμε οποιαδήποτε μορφή βίας, ωστόσο έχει και η υπομονή τα όριά της και κουβέντες όπως και αυτή είναι ικανές να ξεσηκώσουν θύελλα διαμαρτυριών και να οδηγήσουν σε περιστατικά που μέχρι πριν από λίγα χρόνια βλέπαμε μόνο στο κοινοβούλιο της Ταϊβάν!

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό τις συμπλοκές στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας