ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

O Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής Θ. Λεβέντης στα γραφεία της ¨ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ¨

Επίσκεψη - Ενημέρωσης, στα γραφεία της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ", πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Θ. Λεβέντης, την Δευτέρα 06/02 στις 19.00 το απόγευμα, όπου είχε την ευκαρία να συζητήσει, να ενημερώσει αλλά και να ενημερωθεί, για τα προβλήματα της περιοχής μας, από στελέχη και φίλους της παράταξης.

Στην σύσκεψη με τα στελέχη της παράταξης παρουσιάστηκε η κατάσταση του ΧΥΤΑ - χωματερής και όσα θέλουν να σχεδιάσουν στον χώρο ενώ τονίστηκε ιδιαιτέρως η αναγκαιότητα χάραξης κοινής δράσης για να αντιμετωπιστούν, οι σχεδιασμοί στον ΧΥΤΑ - χωματερή, αλλά και τα θέματα παραβατικότητας συνολικά.

Ο Σάββας Ι. Σάββας αμέσως μετά την συνάντηση αφού ευχαρίστησε τον κ. Λεβέντη για την παρουσία του στους χώρους της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ", έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η συζήτηση με τον κ. Λεβέντη ήταν πολύ χρήσιμη και ο συντονισμός δράσεων που προωθούμε αναγκαίος. 

Τέτοιες συζητήσεις η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" θα της επιδιώκει στο εξής συνεχώς, και οχι μόνο την προεκλογική περίοδο, για να μάθουν όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά στα χώματά μας, τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φυλής στην καθημερινότητά τους. 

Και οι συναντήσεις δεν θα είναι μόνο με εμένα προσωπικά. Έχω δεσμευτεί για διαφάνεια και συλλογικότητα στις αποφάσεις και την πολιτική γραμμή της παράταξης και θα μείνω, σε αυτήν μου την δέσμευση, πιστός."

Στην συζήτηση συμμετείχαν, η Φ. Γιαννοπούλου - Δημοτική Σύμβουλος, ο Κ. Μπρέμπος - Σύμβουλος Κοινότητας Φυλής, ο Σταμάτης Γιώργας - πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων και πολλά στελέχη της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας