ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Απαντήσεις από τον Δήμαρχο ζητά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής – Ποιος τελικά έχει… λερωμένη τη φωλιά του;Οι αρχές της δημοκρατίας, η ισονομία, η ελευθερία του λόγου, είναι αναμφίβολα αξίες που οφείλουμε να προστατεύουμε και να προτάσσουμε, ακόμα κι όταν απέναντί μας έχουμε ανθρώπους που τις εκμεταλλεύονται για σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με το κοινό καλό και συμφέρον.

Μάθαμε λοιπόν, από ανυπόγραφα και αγνώστου προελεύσεως Δελτία Τύπου, πως το πρόβλημα στον τόπο μας δεν είναι οι πρακτικές που εφαρμόζει η διοίκηση και μας έχουν φθάσει στο σημερινό σημείο, αλλά η κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση!

Μάλιστα, αυτοί που ασκούν κριτική στην αντιπολίτευση, είναι εκείνοι οι άνθρωποι που παρά τα αμέτρητα (σκόπιμα και μη) ολισθήματά τους, έχουν ακόμα το σθένος και το θράσος να επικαλούνται… λερωμένες φωλιές! Είναι αυτοί που έχουν πάρει αγκαλιά τις καρέκλες τους χρόνια τώρα και έχουν βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην υποβάθμιση του Δήμου Φυλής, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα και προσωπικές επιδιώξεις.

Είδαμε τον κύριο Μπουραΐμη να μιλάει στο τελευταίο Δ.Σ. (σε εικόνα που προφανώς δεν «τραβήχτηκε» από την κάμερα του live streaming, αλλά από κάμερα που βρισκόταν στον χώρο της αίθουσας, γεγονός που τελικά φαίνεται να μην ενοχλεί τον Δήμαρχο) για το κακό που προξενεί στους εργαζομένους η καταγγελία της «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για τον προϋπολογισμό του 2014.

Άκρατος λαϊκισμός, στη χειρότερη μορφή του. Βέβαια, η απάντηση σε αυτούς τους ισχυρισμούς ήρθε από τον αρμόδιο ελεγκτικό μηχανισμό (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής) ο οποίος ζητά από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής εξηγήσεις, τόσο για τα υπερεκτιμημένα έσοδα και δαπάνες που εμφανίζει ο Π/Υ, όσο και για την απουσία των σχετικών τριμηνιαίων εκθέσεων, αλλά και τις αναφορές κατά του τμήματος προσόδων.

Έτσι κι εμείς αναμένουμε τις απαντήσεις εκ μέρους της διοίκησης. Απαντήσεις που μπορεί να μην μας διαφωτίσουν πλήρως, αλλά θα δώσουν την ευκαιρία στους κατοίκους του τόπου μας να αντιληφθούν για ακόμη μια φορά τα δεινά που έχει προκαλέσει στο Δήμο Φυλής η νυν διοίκηση, η οποία αρέσκεται στο να εκτοξεύει ανυπόστατες κατηγορίες δεξιά και αριστερά, χωρίς να μπορεί να επιτελέσει στοιχειωδώς το έργο που της έχει ανατεθεί.

Σας παρουσιάζουμε το σχετικό έγγραφο με το οποίο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ουσιαστικά ζητά απαντήσεις από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής για τον προϋπολογισμό του 2014, μετά τη σχετική καταγγελία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»:

Υ.Γ.: Καλή χρονιά να έχουμε και υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί αυτό είναι το υπέρτατο αγαθό για όλους μας!


1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους δικαίωση. Να μας απαντήσει τώρα ο Δήμαρχος για τις Οικονομικές Καταστάσεις και να ελεγχθεί από το Δ.Σ. σύμφωνα με την νομοθεσία, που την έχει κάνει κουρελόχαρτο, για όλη την περίοδο της Δημαρχίας του. Τι εισέπραξε και τι όχι, τι δαπάνησε και γιατί, ποιος του οφείλει, σε ποιον οφείλει και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας