ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: Εικόνα εγκατάλειψης στους κοινόχρηστους χώρους του Ζεφυρίου/Μέρος 2o

Εικόνα εγκατάλειψης ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να παρουσιάζουν, κοινόχρηστοι χώροι του Ζεφυρίου, καταγγέλλει η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου και δημοτική σύμβουλος Φυλής, με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Φωτεινή Γιαννοπούλου και δείχνει σε όλους, στο φωτο-ρεπορτάζ που ακολουθεί, την πραγματικότητα του Ζεφυριού που σε καμμιά περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, η πόλη της Λάμψης...

Το γηπεδάκι 5Χ5 αφημένο στην τύχη του, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων, 
εμφανίζεται πολύ συχνά οργανωμένη ποδοσφαιρική ομάδα,
με εμφανίσεις και κάνει εκεί προπονήσεις. 
Ποια ομάδα είναι; 
Και με ποια άδεια χρησιμοποιεί το γήπεδο;

''Κλειδώνω, αμπαρώνω και ο κλέφτης μέσα είναι'' Ελληνική Παροιμία...

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από τον πρώην Αντιδήμαρχο Κώστα Σπυρούνη  το εργοτάξιο, αλλά και άλλους Δημοτικούς χώρους της Πόλης, μια μέρα μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Μπουραϊμη στα ''Ζεφύρεια 2011'', όπου διαπίστωσε πως σημαντικοί χώροι στην πόλη, έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους ενώ κομμάτια της πόλης της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου γκετοποιούνται.


Το Κυλικείο στο Γήπεδο κατεστραμμένο
Πυροτεχνήματα και ‘’πολιτισμός βιτρίνας’’ στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ''Ζεφύρεια'', την ώρα που Δημοτικοί χώροι στο Ζεφύρι, μέσα σε 8 μόλις μήνες, έχουν ρημάξει...

Ο Δημοτικός χώρος που προορίζονταν για την ανέγερση του 3ου Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου γεμάτος από σωρούς μπάζα.
Και εάν αυτό συμβαίνει σήμερα, ενώ γίνονται οι εκδηλώσεις και ο κόσμος βγαίνει και βλέπει την πόλη, τι θα συμβεί άραγε αύριο;

Ούτε μια λάμπα δεν έχει σωθεί ...
Οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στους καταυλισμούς των Ρομά, είναι απαράδεκτες και άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Δεν τηρούνται, οι πλέον στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής...


Το ποτάμι γεμάτο μπάζα και σκουπίδια,  είναι έτοιμο να παρασύρει την αυτοσχέδια γέφυρα
στην πρώτη μεγάλη νεροποντή και να πνίξει τους ανθρώπους που ζουν εκεί δίπλα.
Τα παρακείμενα οικόπεδα από τα σπίτια των ROM έχουν μετατραπεί σε χωματερές όπου έχουν εναποθέσει τεράστιους όγκους από παλιοσίδερα και σκουπίδια.


Σωροί από σκουπίδια στην περιοχή του Αγ. Στυλιανού,
ακριβώς πίσω απο το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου
''Στυλιστική και εικαστική παρέμβαση'' σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ απέναντι από το σπίτι 
κατοίκου ROM που προφανώς δεν του άρεσε ''σκέτο'' το απέναντι οικόπεδο 
και είπε να το ''ομορφήνει'' βάζοντας ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ 
ένα συντριβάνι δικής του έμπνευσης και αισθητικής...
Μόνο που κάπως έτσι αρχίζουν τα φαινόμενα καταπάτησης της γής - Χρησικτησία....

Προφανώς ο Αντιδήμαρχος κ. Ραφτέλης, δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στην Πόλη. Αλλιώς, φανταζόμαστε, θα είχε ζητήσει βοήθεια από τις κεντρικές υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Φυλής, θα την είχε καθαρίσει και σίγουρα θα τα είχε καταφέρει στην Πόλη που ΕΚΕΙΝΟΣ είναι υπεύθυνος...
Ή ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;;;
Τι δουλειά έχει κ. Ραφτέλη, το ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στις 4 το μεσημέρι παρκαρισμένο εκεί;
Σε ποιου το σπίτι είναι παρκαρισμένο και ποιός πήγε ως εκεί το ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
Με ΠΟΙΑ άδεια και ΠΟΙΟΣ την υπέγραψε για να είναι εκεί το ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;




΄Αρθρο 9: Κίνηση Κρατικών αυτοκινήτων.

1. Τα αυτοκίνητα των υπηρεσιών της απόφασης αυτής πρέπει:

α. Να είναι εφοδιασμένα κατά την κυκλοφορία τους με διαταγή πορείας και δελτίο κίνησης.
β. Να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.
γ. Να μην κινούνται τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες εκτός αν υφίστανται επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες που επιβάλλουν την εξαίρεσή τους από τον περιορισμό αυτό και πάντοτε με έγκριση της αρμόδιας αρχής.
δ. Να μην κινούνται εκτός των ορίων της διοικητικής περιφέρειας ή της ζώνης ευθύνης στην οποία ασκεί τα καθήκοντά του το εξυπηρετούμενο πρόσωπο ή η υπηρεσία.




ε. Να μην οδηγούνται από άλλον εκτός από τον υπεύθυνο οδηγό ή από αυτόν στον οποίο κατ` εξαίρεση παρασχέθηκε η έγκριση για οδήγηση υπηρεσιακού αυτοκινήτου (άρθρο 19 παρ.4 του Ν.2503/1997 και άρθρο 1 παρ. 1Α, περίπτ. 15 Ν.2647/98).
 
Η Δημοτική Σύμβουλος Φυλής με την παράταξη ''ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' κ.ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΎΛΟΥ και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ μίλησαν για την κατάσταση που αντιμετώπισαν, κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στους χώρους της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου.




Παραβατικότητα στον Δήμο μας. Κάποιοι ξέχασαν τις αποφάσεις του Δ.Σ. Οι κάτοικοι εξακολουθούν να ζητούν Προστασία και εφαρμογή των νόμων από όλους ''εις μάτην...''..

Η ανησυχητική αύξηση της παραβατικότητας, τον τελευταίο χρόνο κι αμέσως μετά την νίκη στις δημοτικές εκλογές, του συνδιασμού του κ. Μπουραϊμη, μας απασχολεί όλους.


Όχι μόνο εκείνους που μένουν κοντά σε ‘’επικίνδυνες περιοχές’’ όπως είναι οι ανατολικές γειτονιές - γκέτο, στο ρέμα - σύνορο της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου με τον Δήμο Αχαρνών, ή την περιοχή της Λίμνης, ή την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Άνω Λιόσια, αλλά όλους όσοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με περιστατικά κλοπής στην γειτονιά μας, αγωνιώντας "μην έρθει και η σειρά μας"...

Η αυτοδικία εκ μέρους των πολιτών που απειλούνται όταν παραβιάζεται το σπίτι τους, δεν είναι επιθυμητή λύση για κανέναν και ασφαλώς δεν είναι απάντηση στην παραβατικότητα.

Η αδράνεια των αρχών όμως, και όχι μόνο των δημοτικών αλλά και των δικαστικών και κρατικών, κλείνει το μάτι σε τέτοιες συμπεριφορές.

Τα προβλήματα με τους ROM είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια.
Τα πολλά και μεγάλης έντασης κι έκτασης επεισόδια, που έχουν καταγραφεί όμως αυτόν τον χρόνο, απλά ήρθαν να δείξουν για ακόμα μια φορά,  πως αφήνοντάς τα άλυτα, μόνο έκρυθμες και κλιμακούμενες καταστάσεις μπορούν να δημιουργήσουν.

Στα σοβαρότερα αδικήματα, στα πάνω από 1500 περιστατικά που έχουν καταγραφεί αυτόν τον χρόνο, τα περισσότερα αφορούν σε:


1/Ληστείες και απόπειρες ληστείας 
2/Βιασμούς και απόπειρες βιασμού 
3/Ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονίας
4/Φθορές ξένης περιουσίας 
5/Καταστροφές κοινόχρηστων χώρων 
6/Καταστροφές - βανδαλισμούς δημοτικών και σχολικών κτιρίων
7/Διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών ουσιών
8/Ξυλοδαρμοί δημοτών
9/Καύσεις καλωδίων 
10/Κλοπές φρεατίων ομβρίων υδάτων

Ενώ δεν είναι υπερβολή να μιλήσουμε για ''σύσταση συμμορίας'' αφού τόσο η ακολουθία όσο και η ένταση των περιστατικών δείχνουν ''σύσταση συμμορίας''.

Συμμορίες τόσο από τον χώρο των RΟΜ όσο και από τους οικονομικούς μετανάστες από χώρες κυρίως της Ασίας, αφού η οικονομική δυσπραγία είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Ενώ ο συνδιασμός της ανικανότητας της Ελληνικής Πολιτείας να εφαρμόσει τους νόμους, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Για το θέμα της Παραβατικότητας ο επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''Στους πρώτους 8 μήνες λειτουργίας του νέου Καλλικρατικού Δήμου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νέος Δήμος Φυλής, έχει δώσει πάμπολλα δείγματα προβληματικής λειτουργίας λόγω διαρθρωτικών αδυναμιών,


ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ.


Η μη εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη στέρησε την απευθείας ενημέρωση της Διοίκησης για την κακοδιοίκηση που υπάρχει στον Δήμο.

Η περίφημη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση για τον Δήμο μας, σημαίνει απλώς, αναρτήσεις προσκλήσεων και ΟΧΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ που έτσι κι αλλοιώς έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο, τόσο για την Παραβατικότητα, όσο και για το θέμα της Διαχείρισης των απορριμάτων ...

Οι επιτροπές διαβούλευσης και τα τοπικά Συμβούλια, παρόλη την δουλειά που κάνουν, μένουν στην άκρη  και η μόνη πρόταση που έχει έρθει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι οι εισηγήσεις για τις ‘’Πολιτιστικές Εκδηλώσεις’’ γιατί δεν θα μπορούσαν να γίνουν αλλοιώς οι εκδηλώσεις. 
Αλλιώς και εκεί κάποιος θα ''καπέλωνε'' τις υπηρεσίες...

Τα αναφέρω αυτά, για να δείξω πως η Διοίκηση του Δήμου, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, να λύσουν τα θέματα που δημιουργούνται και απλά κωλλυσιεργούν.


Έχουν γίνει συμβούλια για τα θέματα παραβατικότητας και το Δ.Σ. έχει δεσμευτεί για λύσεις, έχει πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις, που όμως παραμένουν στα συρτάρια κάποιων. ΓΙΑΤΙ;;;;

Γιατί οι διοικούντες,  αρέσκονται σε φανταχτερές και ακριβές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα, σε δύσκολες ώρες για την χώρα μας και κατ΄επέκταση του Δήμου μας.


Λησμονούν πως, μετά τα φώτα και τις λάμψεις η Πόλη αντιμετωπίζει ξανά τους εφιάλτες της.
Οι κάτοικοι αγωνιούν μόνοι και απροστάτευτοι, στις ορέξεις όσων θέλουν να παρανομήσουν εις βάρος τους. Και αυτό δυστυχώς πλέον, δεν είναι απλή υπόθεση.
Είναι μια σκληρή πραγματικότητα που καταγράφεται στα 1500 και πλέον περιστατικά που έχουν καταγραφεί εις βάρος δημοτών μας.
Και όποιος βγει στην πόλη και μιλήσει με τον κόσμο θα την δει, και θα δει μπροστά του, ολόκληρο το πρόβλημα.

Οι προτάσεις μας για την Παραβατικότητα, είναι συγκεκριμένες και κατατιθεμένες στο Δημοτικό Συμβούλιο, που με δική μας ευθύνη προκλήθηκε ήδη από τις αρχές του χρόνου, και δεν θα κουραστούμε να τις επαναλαμβάνουμε.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

• Προγραμματισμός συνάντησης με τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα.
• Προγραμματισμός συνάντησης με τον Υπουργό Εσωτερικών.
• Απόφαση Δ.Σ για σύσταση Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας.
• Στελέχωση του Α.Τ. Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου και μη ένταξή τους στην ενοποίηση του Καλλικράτη λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Δήμου.
• Έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας στο Ζεφύρι και ενεργοποίηση του θεσμικού της ρόλου.
• Φύλαξη των Δημοτικών και Δημόσιων Κτιρίων.
• Δημιουργία συνδέσμου Επικοινωνίας με πολιτιστικούς συλλόγους ROM που έχουν νόμιμη εκπροσώπηση.


Η δημοτική αρχή αλλά και οι δικαστικές και κρατικές υπηρεσίες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα για να δοθεί λύση πριν συμβεί κάτι πολύ κακό. Να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και των υπολοίπων πολιτών αφού αυτή η Δημοτική Αρχή, μέχρι τώρα ΜΟΝΟ τα δικαιώματα των ROM ξέρει.


Το να βάζουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί ποτέ δεν ήταν, ούτε και τώρα είναι η λύση στα προβλήματά μας.''


Σ.Σ. Η Ελλάδα ως μέλος της Ε.Ε. έχει κληθεί να υποβάλει έως το τέλος του έτους μια Εθνική Στρατηγική για την ένταξη των ROM διευκρινίζοντας με ποιό τρόπο θα συμβάλλει στην επίτευξη συγκεκριμένων στρατηγικών στόχων όπως:

- Τη διασφάλιση ότι όλα τα παιδιά των Ρομά θα ολοκληρώνουν τουλάχιστον την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
- Τη γεφύρωση του χάσματος στον τομέα της απασχόλησης μεταξύ των ROM και των άλλων πολιτών.
- Την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας για όλους τους ROM και τη μείωση της παιδικής θνησιμότητας.

Επιστολή παραίτησης της Νάνσυ Πανταζή από το ΠΑΣΟΚ

Με δελτίο τύπου ανακοίνωσε την παραίτησή της η Νάνσυ Πανταζή από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή της έχει ως εξής:
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

απλά μέλη του Κινήματος του ΠΑΣΟΚ και συνοδοιπόροι στους αγώνες και στις διεκδικήσεις, σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή παραίτησης ως ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό σας, διότι είστε οι μόνοι νομιμοποιημένοι αποδέκτες (τόσο κομματικοί, όσο και και στη συνείδησή μου).
Σήμερα, 3 Σεπτέμβρη 2011, 37 χρόνια μετά την ιστορική ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος αποχωρώ και παραιτούμαι από μέλος του ΠΑΣΟΚ. Επιλέγω να απευθυνθώ σε εσάς και μόνο, επειδή θεωρώ ότι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πλέον καμία κομματική νομιμοποίηση για δύο λόγους:
1. τη μη διεξαγωγή Συνεδρίου και εκλογή νέων οργάνων, όπως ορίζει το καταστατικό (έχει λήξει η θητεία τους),2. Τη συναίνεση στη νεοφιλελεύθερη κυβερνητική πολιτική, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές του Κινήματος και τη μη λήψη των αναγκαίων πειθαρχικών διαδικασιών που προβλέπονται βάση καταστατικού.
Παραιτούμαι μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια που έδωσα με την πίστη και την ελπίδα ότι αυτή η κυβέρνηση θα προσπερνούσε την αρχική μνημονιακή πολιτική της και θα τιμούσε τις ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές της, καθώς και τις δεσμεύσεις της απέναντι στον Ελληνικό λαό και στο Κίνημα. Πίστευα ότι μέσα από το Κίνημα θα μπορούσαμε να δώσουμε τη μάχη της ανατροπής και όφειλα να παραμείνω, διαχωρίζοντας τις πρακτικές και πολιτικές της Κυβέρνησης από το κόμμα.
Σήμερα, αντιλαμβάνομαι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η κυβέρνηση και δεν υπάρχει διαχωρισμός, διότι το ΠΑΣΟΚ σαν κίνημα δεν μπορεί να εγγυηθεί την πιο βασική αρχή του: «Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία».
Παραιτούμαι διότι δεν θέλω να παραμείνω συνένοχη σε μία πολιτική που, όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεολογικά και πολιτικά πιστεύω μου, αλλά αναγνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν υφίσταται ως Κίνημα όταν μέσα από την κυβερνητική πολιτική έχει χάσει τον ιδεολογικό προσανατολισμό του και έχει μετατραπεί σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα χρησιμοποιώντας κατασταλτικές μεθόδους απέναντι στον Ελληνικό λαό.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συναινώ σε ένα έγκλημα που συντελείται τόσο προς τον Ελληνικό λαό όσο και προς το Κίνημα.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συνεχίσω να εθελοτυφλώ ότι πράττω το πολιτικό καθήκον μου, μέσα από καταγγελτικές ανακοινώσεις ή εκφράζοντας την αντίθεση μου.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι συνένοχη…!!!
Από σήμερα, θα δίνω τις μάχες μου στους δρόμους για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης υπερασπιζόμενη την ιστορική μνήμη του Κινήματος και σεβόμενη εσάς τους συντρόφους μου που δεν συναινείτε, ακόμα και εάν έχετε επιλέξει να παραμείνετε.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Αθανασία (Νάνσυ) Πανταζή

Το άρθρο είναι αναδημοσίευση από site: otyposnews.gr 
Στη δημοσιοποίηση της περίφημης λίστας οφειλετών προχώρησε χθες το υπουργείο Οικονομικών, με αρκετά ωστόσο ερωτήματα αξιοπιστίας, καθώς στη λίστα συμπεριλαμβάνεται σειρά εταιρειών που έχουν σταματήσει τη δραστηριότητά τους εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πολλά από τα χρέη θεωρούνται ανεπίδεκτα είσπραξης.

Πρόκειται συγκεκριμένα για λίστα με τα στοιχεία 6.000 νομικών προσώπων με ληξιπρόθεσμες οφειλές μεγαλύτερες από 150.000 ευρώ και συνολικά 30 δισ. ευρώ, στην οποία ωστόσο φιγουράρουν εταιρείες φαντάσματα όπως το Μινιόν, η Τράπεζα Κρήτης, η πτωχευμένη Ασπίς κ.ο.κ.

Στην πρώτη θέση, πάντως, της λίστας, βρίσκεται ο ΟΣΕ με συνολικές οφειλές 1,26 δισ. ευρώ, ενώ ακολουθεί η Φωτοκυπριακή ΕΠΕ με οφειλές 551 εκατ. ευρώ και ακολουθούν, η Αγιομαυρίτης Φωτογραφικά Είδη (419 εκατ.), η Δυναμοχημική ΑΕ (342 εκατ.), η Win I Hλιάκης (342 εκατ.), η Δημοτική Επιχείρηση Τεχνικών Έργων Ανω Λιοσίων (341 εκατ. ευρώ), η Φωτογραφικά Υλικά ΕΠΕ (328 εκατ. ευρώ) και η Πειραϊκή Πετρελαϊκή ΑΕ (319 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου, θα ακολουθήσει η ανάρτηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών προσώπων μετά την ολοκλήρωση της υπό εξέλιξη διαδικασίας με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, την επιτάχυνση της οποίας έχει ζητήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Τα στοιχεία των καταστάσεων αντλήθηκαν με βάση τις οφειλές έως 5/9/2011 και συγκεκριμένα τις ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών με ημερομηνία λήξης έως 5/9/2010 συν τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής έως την ημερομηνία αυτή.

Στις συγκεκριμένες καταστάσεις δεν περιλαμβάνονται οφειλές, οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής και οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση.

Συμπεριλήφθηκαν πλέον των οφειλών που αφορούν σε κωδικούς του προϋπολογισμού και οφειλές που έχουν βεβαιωθεί στους κωδικούς αριθμούς εσόδων που αφορούν στα κεφάλαια ασφαλίσεως χρηματοδοτήσεων εκ κεφαλαίων ή εγγυήσεις του ελληνικού Δημοσίου και σε καταργούμενους ειδικούς λογαριασμούς οι οποίοι βάσει αποφάσεων υπάγονται στα έσοδα προϋπολογισμού.

Ληξιπρόθεσμες τελωνειακές οφειλές

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενίσχυση των δημόσιων εσόδων, το υπουργείο Οικονομικών συγκρότησε ομάδες εργασίας στα μεγάλα τελωνεία της χώρας για τη βεβαίωση και είσπραξη των εκκρεμών τελωνειακών οφειλών. Οι ληξιπρόθεσμες τελωνειακές οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 860 εκατ. ευρώ και αφορούν 4.984 οφειλέτες.

Το έργο των ως άνω ομάδων εργασίας αρχίζει από 12/09/2011 και για τον σκοπό αυτό το προσωπικό των τελωνείων ενισχύθηκε με αποσπάσεις υπαλλήλων. Ειδικότερα, οι ομάδες αυτές θα αναλάβουν τη μελέτη και επεξεργασία των υποθέσεων εκκρεμών τελωνειακών οφειλών, καθώς και τη βεβαίωση των αναλογούντων πολλαπλών τελών, προστίμων και διαφυγόντων δασμών λόγω τελωνειακής παράβασης. Παράλληλα, θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο αναγκαστικά μέτρα είσπραξης των ανωτέρω οφειλών.

Α.Φ.Μ.ΕπωνυμίαΔιεύθυνση έδραςΒασική οφειλή Δ.Ο.Υ.Βασική οφειλή τελωνείωνΣυνεισπραττόμεναΣύνολο
094038689ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΚΑΡΟΛΟΥ 1 10437 ΑΘΗΝΑ1.044.161.009,388.400,00218.619.596,051.262.789.005,43
095660349ΦΩΤΟΚΥΠΡΙΑΚΗ-ΕΠΕ- ΕΙΣΑΓ-ΕΞΑΓ-Κ-ΕΜΠΟΡ-ΦΩΤ-ΕΙΔΩΝΛΕΥΚΑΔΟΣ 26 11362 ΑΘΗΝΑ284.214.554,510,00267.431.291,16551.645.845,67
094397270ΑΓΙΟΜΑΥΡΙΤΗΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦIKA ΕΙΔΗ Α.Ε.Β.Ε.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 92 17674 ΚΑΛΛΙΘΕΑ248.366.360,800,00171.001.647,27419.368.008,07
094496500ΔΥΝΑΜΟΧΗΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΦΩΚΙΔΟΣ 7 17342 ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ239.220.689,690,00103.680.163,75342.900.853,44
094492500WIN Ι ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣΘΗΒΩΝ 425 13121 ΙΛΙΟΝ155.404.291,930,00186.081.020,14341.485.312,07
090112215ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 2 ΘΕΣΗ ΤΣΟΥΚΛΙΔΙ 0 13341 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ262.347.600,050,0078.768.974,13341.116.574,18


Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα  

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μίζες σε δημάρχους οδηγούσαν επικίνδυνα απόβλητα σε χωματερές


Πηγή: Newsbeast.gr
http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/222524/
mizes-se-dimarhous-odigousan-epikinduna-apovlita-se-homateres-/

Καταγγελία-βόμβα έκανε η ειδική γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαργαρίτας Καραβασίλη, στη Βουλή περί δημάρχων που έπαιρναν μίζες για να επιτρέπουν την εναπόθεση επικίνδυνων αποβλήτων στις χωματερές του δήμου τους!

Από τους 15.000 τόνους μολυμαστικών απόβλητων που παράγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μόλις 7,5 εναποτίθενται στα Λιόσια, σύμφωνα με την κ. Καραβασίλη, ενώ οι υπόλοιποι αναμειγνύονται με οικιακά απορρίμματα και καταλήγουν σε χωματερές.

Μάλιστα όπως επεσήμανε, ενώ η πρώτη κοινή υπουργική απόφαση για το θέμα ενεργοποιήθηκε το 2003, εξακολουθεί να επικρατεί «χάος πανελλαδικά», με αποτέλεσμα τα τοξικά απόβλητα να καταλήγουν σε ρέματα και δάση.

Σύμφωνα με την κ. Καραβασίλη, παρότι κάθε νοσοκομειακή μονάδα υποχρεούται από τη νομοθεσία να έχει κατάλληλο σύστημα συλλογής αποβλήτων και να τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές ασφαλείας, το 40% των νοσοκομείων εμφανίζεται να διατηρεί κλιβάνους αποτέφρωσης, οι οποίοι είναι ή παλιοί ή ανενεργοί.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πνίγονται στα χρέη οι δήμοι της χώρας

Ποσά «μαμούθ» αποτελούν τις μακροπρόθεσμες και βραχυ-πρόθεσμες υποχρεώσεις των δήμων όλης της χώρας, όπως προκύπτει από αναλυτικά στοιχεία που απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Πρόκειται για στοιχεία που τηρούνται στη βάση δεδομένων του υπουργείου, η οποία πάντως ενημερώνεται με ευθύνη των ίδιων των δήμων. 
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή στις 23 Αυγούστου από τον υπουργό προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με τα χρέη των δήμων.

Για τους τέσσερις μεγαλύτερους δήμους της χώρας προκύπτει ότι ο δήμος Αθηναίων έχει μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 210.970.188 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 76.743.219 ευρώ. Ο δήμος Πειραιά έχει μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 131.240.573 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 26.313.926 ευρώ. Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις 43.617.543 ευρώ και βραχυπρόθεσμες 12.733.015. Τέλος, ο δήμος Πάτρας έχει μακροχρόνιες υποχρεώσεις 27.490.160 ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 19.638.412 ευρώ.

Αναλυτικά, ανά δήμο, οι μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις τους αντίστοιχα έχουν ως εξής:

1. Αβδήρων του νομού Ξάνθης: 2.347.506 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.548.795 βραχυπρόθεσμες

2. Αγαθονησίου του νομού Δωδεκανήσου: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

3. Αγιάς του νομού Λάρισας: 3.059.273 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 6.453.396 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

4. Αγίας Βαρβάρας του νομού Αττικής: 8.648.878 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 3.394.912 ευρώ βραχυπρόθεσμες

5. Αγίας Παρασκευής του νομού Αττικής: 5.648.185 ευρώ μακροπρόθεσμες και 7.161.714 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

6. Αγίου Βασιλείου του νομού Ρεθύμνης: 613.350 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.946.989 βραχυπρόθεσμες.

7. Αγίου Δημητρίου του νομού Αττικής: 5.298.816 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.870.537 βραχυπρόθεσμες.

8. Αγίου Ευστρατίου του νομού Λέσβου: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

9. Αγίου Νικολάου του νομού Λασιθίου: 4.986.272 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.581.577 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις

10. Αγίων Αναργύρων-Καματερού του νομού Αττικής: 9.881.962 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.074.272 ευρώ βραχυπρόθεσμες

11. Αγκιστρίου του Ν. Αττικής: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

12. Αγράφων του Ν. Ευρυτανίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

13. Αγρινίου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 13.665.883 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 8.157.550 βραχυπρόθεσμες.

14. Αθηναίων του Ν. Αττικής: 210.970.188 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 76.743.219 βραχυπρόθεσμες.

15. Αιγάλεω του Ν. Αττικής: 14.674.113 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 5.267.673 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

16. Αιγιαλείας του Ν. Αχαϊας: 10.392.441 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 11.252.304 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

17. Αίγινας του Ν. Αττικής: 256.637 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.428.333 βραχυπρόθεσμες.

18. Ακτίου-Βόνιτσας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 1.479.236 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.314.996 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

19. Αλεξανδρείας του Ν. Ημαθίας: 782.419 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.769.646 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

20. Αλεξανδρούπολης του Ν. Έβρου: 7.791.359 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.772.057 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

21. Αλίαρτου του Ν. Βοιωτίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.663.002 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

22. Αλίμου του Ν. Αττικής: 13.381.977 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.024.495 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

23. Αλμυρού του Ν. Μαγνησίας: 3.172.469 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.979.806 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

24. Αλμωπίας του Ν. Πέλλης: 2.159.135 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 5.032.738 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

25. Αλοννήσου του Ν. Μαγνησίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 252.426 ευρώ για βραχυπρόθεσμες.

26. Αμαρίου του Ν. Ρεθύμνης: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 449.295 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

27. Αμαρουσίου του Ν. Αττικής: 53.141.996 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 99.272.280 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

28. Αμοργού του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 774.766 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

29. Αμπελοκήπων-Μενεμένης του Ν. Θεσσαλονίκης: 4.927.336 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 5.253.608 βραχυπρόθεσμες.

30. Αμύνταιου του Ν. Φλώρινας: 1.389.684 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 0 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

31. Αμφίκλειας-Ελάτειας του Ν. Φθιώτιδος: 1.487.741 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 541.324 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

32. Αμφιλοχίας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 2.448.673 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.442.055 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

33. Αμφίπολης του Ν. Σερρών: 409.893 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.170.971 βραχυπρόθεσμες.

34. Ανατολικής Μάνης του Ν. Λακωνίας: 702.655 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.867.009 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

35. Ανάφης του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 3.002 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

36. Ανδραβίδας-Κυλλήνης του Ν. Ηλείας: 1.301.785 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.782.537 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

37. Ανδρίτσαινας-Κρέστενων του Ν. Ηλείας: 715.300 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.318.378 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

38. 'Ανδρου του Ν. Κυκλάδων: 1.092.638 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.528.864 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

39. Αντίπαρου του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και 212.262 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

40. Ανωγείων του Ν. Ρεθύμνης: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και 578.343 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

41. Αποκόρωνου του Ν. Χανίων: 1.068.987 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.469.409 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

42. Αργιθέας του Ν. Καρδίτσης: 1.540.941 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 474.572 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

43. 'Αργους-Μυκηνών του Ν. Αργολίδος: 1.594.508 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 795.562 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

44. Αριστοτέλη του Ν. Χαλκιδικής: 5.248.000 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.239.628 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

45. Αρριάνων του Ν. Ροδόπης: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.123.552 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

46. Αρταίων του Ν. 'Αρτης: 1.963.846 ευρώ μακροπρόθεσμες και 3.239.292 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

47. Αρχαίας Ολυμπίας του Ν. Ηλείας: 204.583 ευρώ μακροπρόθεσμες και 1.333.267 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

48. Αρχάνων-Αστερούσιων του Ν. Ηρακλείου: 2.218.511 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.093.664 βραχυπρόθεσμες.

49. Ασπροπύργου του Ν. Αττικής: 40.702.851 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 9.103.464 ευρώ βραχυπρόθεσμες .

50. Αστυπάλαιας του Ν. Δωδεκανήσου: 0 μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 57.678 βραχυπρόθεσμες.

51. Αχαρνών του Ν. Αττικής: 49.806.941 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 48.450.355 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

52. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης του Ν. Αττικής: 9.041.740 ευρώ μακροπρόθεσμες και 10.394.144 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

53. Βέλου-Βόχας του Ν. Κορινθίας: 4.497.346 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.415.720 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

54. Βέροιας του Ν. Ημαθίας: 8.326.402 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 7.392.174 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

55. Βιάννου του Ν. Ηρακλείου: 1.833.783 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.147.232 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

56. Βισάλτιας του Ν. Σερρών: 1.897.916 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.110.207 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

57. Βοϊου του Ν. Κοζάνης: 2.263.202 ευρώ μακροπρόθεσμες και 4.522.372 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

58. Βόλβης του Ν. Θεσσαλονίκης: 2.745.704 μακροπρόθεσμες και 7.835.070 βραχυπρόθεσμες.

59. Βόλου του Ν. Μαγνησίας: 10.588.675 ευρώ μακροπρόθεσμες και 16.448.019 βραχυπρόθεσμες.

60. Βόρειας Κυνουρίας του Ν. Αρκαδίας: 840.507 ευρώ μακροπρόθεσμες και 688.825 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

61. Βόρειων Τζουμέρκων του Ν. Ιωαννίνων: 878.109 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 1.062.661 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

62. Βριλησσίων του Ν. Αττικής: 7.168.349 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.830.839 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

63. Βύρωνος του Ν. Αττικής: 17.895.530 ευρώ μακροπρόθεσμες και 12.644.883 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

64. Γαλατσίου του Ν. Αττικής: 2.541.455 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.361.649 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

65. Γαύδου του Ν. Χανίων: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και 125.100 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

66. Γεωργίου Καραϊσκάκη του Ν. 'Αρτης: 2.353.620 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 0 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

67. Γλυφάδας του Ν. Αττικής: 1.628.055 ευρώ μακροπρόθεσμες και 6.996.794 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

68. Γόρτυνας του Ν. Ηρακλείου: 3.942.734 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.216.920 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

69. Γορτυνίας του Ν. Αρκαδίας: 985.102 ευρώ μακροπρόθεσμες και 2.534.124 ευρώ βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

70. Γρεβενών του Ν. Γρεβενών: 2.321.183 ευρώ μακροπρόθεσμες και 4.351.891 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

71. Δάφνης-Υμηττού του Ν. Αττικής: 2.153.869 ευρώ μακροπρόθεσμες και 5.798.197 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

72. Δέλτα του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.521.444 ευρώ μακροπρόθεσμες και 10.320.997 βραχυπρόθεσμες.

73. Δελφών του Ν. Φωκίδος: 5.455.232 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 0 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

74. Δεσκάτης του Ν. Γρεβενών: 719.935 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 558.386 βραχυπρόθεσμες.

75. Διδυμοτείχου του Ν. Έβρου: 3.143.262 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 2.755.897 βραχυπρόθεσμες.

76. Διονύσου του Ν. Αττικής: 4.294.870 ευρώ και 5.116.894 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

77. Δίου-Ολύμπου του Ν. Πιερίας: 6.994.629 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 10.255.030 βραχυπρόθεσμες.

78. Διρφύων-Μεσσαπίων του Ν. Ευβοίας: 2.645.314 ευρώ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και 4.297.327 ευρώ βραχυπρόθεσμες.

79. Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας του Ν. Βοιωτίας: 0 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

80. Δομοκού του Ν. Φθιώτιδος: 218.794 ευρώ και 704.880 μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

81. Δοξάτου του Ν. Δράμας: 371.574 ευρώ και 1.789.452 ευρώ μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

82. Δράμας του Ν. Δράμας: 0 ευρώ και 726.382 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

83. Δυτικής Αχαϊας του Ν. Αχαϊας: 3.203.978 ευρώ και 7.502.065 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

84. Δυτικής Μάνης του Ν. Μεσσηνίας: 0 ευρώ και 1.144.721 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

85. Δωδώνης του Ν. Ιωαννίνων: 912.438 ευρώ και 788.910 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

86. Δωρίδος του Ν. Φωκίδος: 1.202.941 ευρώ και 1.450.269 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

87. Έδεσσας του Ν. Πέλλης: 3.641.194 ευρώ και 4.545.427 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

88. Ελασσόνας του Ν. Λαρίσης: 345.473 ευρώ και 7.047.005 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

89. Ελαφονήσου του Ν. Λακωνίας: 0 ευρώ και 6 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

90. Ελευσίνας του Ν. Αττικής: 4.354.006 ευρώ και 5.273.788 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

91. Ελληνικού Αργυρούπολης του Ν. Αττικής: 2.639.902 και 8.432.209 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

92. Εμμανουήλ Παππά του Ν. Σερρών: 245.328 ευρώ και 552.749 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

93. Εορδαίας του Ν. Κοζάνης: 3.245.916 και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

94. Επιδαύρου του Ν. Αργολίδος: 182.302 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

95. Ερέτριας του Ν. Ευβοίας: 1.141.331 ευρώ και 1.939.910 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

96. Ερμιονίδας του Ν. Αργολίδος: 1.080.690 ευρώ και 2.051.789 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις αντίστοιχα.

97. Ερύμανθου Αχαΐας: 1.423.925 ευρώ και 4.408.217 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

98. Ευρώτα του Ν. Λακωνίας: 207.144 ευρώ και 1.839.534 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

99. Ζαγοράς-Μουρεσίου του Ν. Μαγνησίας: 1.627.589 ευρώ και 526.194 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

100. Ζαγορίου του Ν. Ιωαννίνων: 156.000 ευρώ και 1.956.057 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

101. Ζακύνθου του Ν. Ζακύνθου: 13.346.858 ευρώ και 13.284.316 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

102. Ζαχάρως του Ν. Ηλείας: 1.024.043 ευρώ και 807.013 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

103. Ζηρού του Ν. Πρεβέζης: 1.475.959 ευρώ και 2.080.764 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

104. Ζίτσας του Ν. Ιωαννίνων: 768.754 ευρώ και 2.406.355 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

105. Ζωγράφου του Ν. Αττικής: 27.664.709 ευρώ και 14.523.871 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

106. Ηγουμενίτσας του Ν. Θεσπρωτίας: 2.425.550 ευρώ και 6.599.599 σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

107. Ήλιδας του Ν. Ηλείας: 5.416.348 ευρώ και 5.177.389 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

108. Ηλιουπόλεως του Ν. Αττικής: 1.417.438 ευρώ και 6.913.938 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

109. Ηράκλειας του Ν. Σερρών: 524.779 ευρώ και 1.148.100 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

110. Ηρακλείου του Ν. Αττικής: 8.166.600 ευρώ και 7.726.042 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

111. Ηρακλείου του Ν. Ηρακλείου: 21.377.716 ευρώ και 24.393.635 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

112. Θάσου Καβάλας: 468.721 ευρώ και 4.735.346 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

113. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης: 7.952.276 ευρώ και 8.500.880 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

114. Θέρμης του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.885.358 ευρώ και 1.915.193 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

115. Θέρμου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 0 ευρώ και 908.849 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

116. Θεσσαλονίκης του Ν. Θεσσαλονίκης: 43.617.543 ευρώ και 12.733.015 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

117. Θηβαίων του Ν. Βοιωτίας: 2.253.650 ευρώ και 5.660.279 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

118. Θήρας του Ν. Κυκλάδων: 688.127 ευρώ και 2.416.859 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

119. Ίασμου του Ν. Ροδόπης: 490.176 ευρώ και 1.320.144 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

120. Ιεράπετρας του Ν. Λασιθίου: 7.285.572 ευρώ και 2.547.588 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

121. Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 1.952.938 ευρώ και 6.794.292 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

122. Ιητών του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ και 687.918 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

123. Ιθάκης του Ν. Κεφαλληνίας 237.299 ευρώ και 269.439 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

124. Ικαρίας Σάμου: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

125. Ιλίου του Ν. Αττικής: 5.174.264 και 1.243.408 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

126. Ιστιαίας - Αιδηψού του Ν. Ευβοίας: 4.693.052 ευρώ και 5.340.584 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

127. Ιωαννιτών του Ν. Ιωαννίνων: 33.155.531 ευρώ και 22.422.807 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

128.Καβάλας του Ν. Καβάλας: 3.161.081 ευρώ και 7.055.320 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

129.Καισαριανής του Ν. Αττικής: 4.818.958 ευρώ και 5.013.183 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

130. Καλαβρύτων του Ν. Αχαΐας: 2.240.267 ευρώ και 2.226.278 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

131. Καλαμαριάς του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.124.625 ευρώ και 27.016.220 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

132. Καλαμάτας του Ν. Μεσσηνίας: 11.746.129 ευρώ και 7.763.114 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

133. Καλαμπάκας του Ν. Τρικάλων: 6.965.120 ευρώ και 4.516.965 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

134. Καλλιθέας του Ν. Αττικής: 3.511.900 ευρώ και 4.243.298 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

135. Καλυμνίων του Ν. Δωδεκανήσου: 2.160.424 ευρώ και 4.466.067 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

136. Καντάνου-Σελινού του Ν. Χανίων: 848.843 ευρώ και 930.872 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

137. Καρδίτσας του Ν. Καρδίτσας: 26.400.006 ευρώ και 10.453.695 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

138. Καρπάθου του Ν. Δωδεκανήσου: 902.058 ευρώ και 2.248.648 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

139. Καρπενησίου του Ν. Ευρυτανίας: 2.021.196 ευρώ και 6.274.984 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

140. Καρύστου του Ν. Ευβοίας: 0 ευρώ και 3.366.293 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

141. Κάσου του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 40.371 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

142. Κασσάνδρας του Ν. Χαλκιδικής: 5.795.204 ευρώ και 11.489.348 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

143. Καστοριάς του Ν. Καστοριάς: 240.00 ευρώ και 4.527.039 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

144. Κατερίνης του Ν. Πιερίας: 18.264.053 ευρώ και 13.472.842 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

145. Κάτω Νευροκοπίου του Ν. Δράμας: 47.545 ευρώ και 711.521 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

146. Κέας του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ και 246.977 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

147. Κεντρικών Τζουμέρκων του Ν. 'Αρτης: 782.940 ευρώ και 258.473 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

148. Κερατσινίου-Δραπετσώνας του Ν. Αττικής: 12.786.118 ευρώ και 15.699.584 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

149. Κέρκυρας του Ν. Κερκύρας: 32.130.549 ευρώ και 23.953.676 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

150. Κεφαλονιάς του Ν. Κεφαλληνίας: 13.540.311 ευρώ και 11.720.995 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

151. Κηφισιάς του Ν. Αττικής: 6.483.097 ευρώ και 16.517.739 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

152. Κιλελέρ του Ν. Λαρίσης: 2.576.599 ευρώ και 3.906.531 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

153. Κιλκίς του Ν. Κιλκίς: 8.261.452 ευρώ και 3.873.717 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

154. Κιμώλου του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

155. Κισσάμου του Ν. Χανίων: 713.089 ευρώ και 3.473.474 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

156. Κοζάνης του Ν. Κοζάνης: 14.535.199 ευρώ και 27.106.043 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

157. Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης: 4.956.494 ευρώ και 7.904.749 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

158. Κόνιτσας Ιωαννίνων: 1.002.698 ευρώ και 1.264.837 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

159. Κορδελιού-Ευόσμου του Ν. Θεσσαλονίκης: 9.490.185 ευρώ και 12.265.922 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

160. Κορινθίων του Ν. Κορινθίας: 1.979.403 ευρώ και 6.769.348 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

161. Κορυδαλού του Ν. Αττικής: 12.161.605 ευρώ και 19.481.587 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

162. Κρωπίας του Ν. Αττικής: 3.942.043 ευρώ και 6.389.676 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

163. Κυθήρων του Ν. Αττικής: 0 ευρώ και 784.150 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

164. Κύθνου του Ν. Κυκλάδων: 0 ευρώ και 412.263 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

165. Κύμης-Αλιβερίου του Ν. Ευβοίας: 3.051.826 ευρώ και 8.348.946 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

166. Κω του Ν. Δωδεκανήσου: 1.915.524 ευρώ και 6.357.977 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

167. Λαγκαδά του Ν. Θεσσαλονίκης: 8.352.139 ευρώ και 2.878.070 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

168. Λαμιέων του Ν. Φθιώτιδας: 3.505.121 ευρώ και 3.296.774 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

169. Λαρισαίων του Ν. Λαρίσης: 14.277.352 ευρώ και 23.262.303 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

170. Λαυρεωτικής του Ν. Αττικής: 4.065.471 ευρώ και 9.672.232 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

171. Λεβαδέων του Ν. Βοιωτίας: 6.015.315 ευρώ και 3.780.132 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

172. Λειψών του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 200.056 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

173. Λέρου του Ν. Δωδεκανήσου: 888.716 ευρώ και 645.757 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

174. Λέσβου του Ν. Λέσβου: 6.621.723 ευρώ και 14.555.713 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

175. Λευκάδος του Ν. Λευκάδος: 2.986.384 ευρώ και 5.673.655 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

176. Λήμνου του Ν. Λέσβου: 115.699 ευρώ και 1.729.065 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

177. Λίμνης Πλαστήρα του Ν. Καρδίτσης: 0 ευρώ και 516.483 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

178. Λοκρών του Ν. Φθιώτιδος: 3.468.753 ευρώ και 3.262.550 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

179. Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων του Ν. Κορινθίας: 2.052.828 και 3.217.790 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

180. Λυκόβρυσης-Πεύκης του Ν. Αττικής: 13.122.973 ευρώ και 5.364.006 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

181. Μακρακώμης του Ν. Φθιώτιδος: 999.519 ευρώ και 542.495 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

182. Μαλεβιζίου του Ν. Ηρακλείου: 6.520.571 ευρώ και 1.828.628 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

183. Μάνδρας-Ειδυλλίας του Ν. Αττικής: 315.000 ευρώ και 6.377.200 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

184. Μαντουδίας-Λίμνης-Αγίας 'Αννας του Ν. Ευβοίας: 3.540.367 ευρώ και 3.434.327 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

185. Μαραθώνος του Ν. Αττικής: 5.948.570 ευρώ και 10.532.220 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

186. Μαρκοπούλου Μεσογαίας του Ν. Αττικής: 3.570.230 ευρώ και 14.891.397 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

187. Μαρωνείας-Σαπών του Ν. Ροδόπης: 1.679.137 ευρώ και 808.543 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

188. Μεγαλόπολης Αρκαδίας: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

189. Μεγανησίου Λευκάδος: 66.775 ευρώ και 175.885 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

190. Μεγαρέων Αττικής: 3.246.209 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

191. Μεγίστης Δωδεκανήσου: 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

192. Μεσσήνης του Ν. Μεσσηνίας: 2.873.109 ευρώ και 3.798.373 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

193. Μεταμορφώσεως Αττικής: 13.946.811 ευρώ και 8.603.316 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

194. Μετσόβου Ιωαννίνων: 128.217 ευρώ και 1.615.299 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

195. Μήλου Κυκλάδων: 180.214 ευρώ και 615.913 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

196. Μίνωα Πεδιάδος του Ν. Ηρακλείου: 1.620.047 ευρώ και 2.346.851 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

197. Μονεμβασιάς του Ν. Λακωνίας: 0 ευρώ και 3.231.654 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

198. Μοσχάτου-Ταύρου του Ν. Αττικής: 11.908.017 ευρώ και 5.614.468 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

199. Μουζακίου του Ν. Καρδίτσης: 1.595.364 ευρώ και 823.625 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

200. Μύκης Ξάνθης: 823.537 ευρώ και 1.655.657 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

201. Μυκόνου του Ν. Κυκλάδων: 270.000 ευρώ και 7.257.614 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

202. Μυλοποτάμου του Ν. Ρεθύμνης: 2.013.723 ευρώ και 1.882.699 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

203. Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου του Ν. Φθιώτιδος: 3.522.688 ευρώ και 1.789.419 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

204. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων του Ν. Κυκλάδων: 741.752 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

205. Νάουσας του Ν. Ημαθίας: 2.426.078 ευρώ και 2.484.403 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

206. Ναυπακτίας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 835.739 ευρώ και 6.304.106 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

207. Ναυπλιέων του Ν. Αργολίδος: 2.910.032 ευρώ και 4.249.133 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

208. Νεάπολης-Συκεών του Ν. Θεσσαλονίκης: 3.232.012 ευρώ και 7.830.568 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

209. Νέας Ζίχνης του Ν. Σερρών: 605.471 ευρώ και 664.307 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

210. Νέας Ιωνίας Αττικής: 7.355.630 ευρώ και 2.713.584 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

211. Νέας Προποντίδας του Ν. Χαλκιδικής: 7.061.886 ευρώ και 12.542.713 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

212. Νέας Σμύρνης του Ν. Αττικής: 4.826.917 ευρώ και 2.133.851 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

213. Νεμέας του Ν. Κορινθίας: 497.087 ευρώ και 767.971 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

214. Νεστορίου Καστοριάς: 0 ευρώ και 1.083.778 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

215. Νέστου του Ν. Καβάλας: 0 ευρώ και 2.630.327 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

216. Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη του Ν. Αττικής: 41.104.891 ευρώ και 20.830.764 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

217. Νικολάου Σκουφά του Ν. 'Αρτης: 162.000 ευρώ και 720.318 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

218. Νισύρου του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 1.629.429 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

219. Νότιας Κυνουρίας του Ν. Αρκαδίας: 926.765 ευρώ και 833.530 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

220. Νοτίου Πηλίου του Ν. Μαγνησίας: 2.281.361 ευρώ και 3.270.826 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

221. Ξάνθης του Ν. Ξάνθης: 6.534.560 ευρώ και 3.899.787 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

222. Ξηρόμερου του Ν. Αιτωλοακαρνανίας: 1.267.941 ευρώ και 1.058.050 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

223. Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας: 4.622.024 ευρώ και 1.943.232 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

224. Οινουσσών του Ν. Χίου: 0 ευρώ και 17.272 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

225. Οιχαλίας του Ν. Μεσσηνίας: 1.228.744 ευρώ και 2.622.682 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

226. Ορεστιάδας του Ν. Έβρου: 4.187.609 ευρώ και 22.141.883 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

227. Ορεστίδος του Ν. Καστοριάς: 122.345 ευρώ και 1.114.494 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

228. Οροπεδίου Λασιθίου του Ν. Λασιθίου: 0 ευρώ και 688.122 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

229. Ορχομενού του Ν. Βοιωτίας: 2.084.612 ευρώ και 2.170.176 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

230. Παγγαίου του Ν. Καβάλας: 2.779.426 ευρώ και 5.481.184 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

231. Παιανίας Αττικής: 1.305.850 ευρώ και 8.082.852 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

232. Παιονίας του Ν. Κιλκίς: 5.364.675 ευρώ και 5.186.679 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

233. Παλαιού Φαλήρου Αττικής: 5.753.344 ευρώ και 1.833.764 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

234. Παλαμά Καρδίτσης: 2.907.200 ευρώ και 1.191.581 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

235. Παλλήνης Αττικής: 21.647 ευρώ και 2.454.277 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

236. Παξών του Ν. Κέρκυρας: 160.000 ευρώ και 178.936 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

237. Πάπαγου-Χολαργού Αττικής: 8.287.879 ευρώ και 4.385.170 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

238. Παρανεστίου του Ν. Δράμας: 86.657 ευρώ και 512.995 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

239. Πάργας του Ν. Πρεβέζης: 698.992 ευρώ και 2.010.370 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

240. Πάρου του Ν. Κυκλάδων: 481.937 ευρώ και 1.691.445 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

241. Πάτμου του Ν. Δωδεκανήσου: 0 ευρώ και 880.451 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

242. Πατρέων του Ν. Αχαΐας: 27.490.160 ευρώ και 19.638.412 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

243. Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: 5.066.425 ευρώ και 8.295.370 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

244. Πειραιώς Αττικής: 131.240.573 ευρώ και 26.313.926 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

245. Πέλλας του Ν. Πέλλης: 8.278.169 ευρώ και 13.763.153 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

246. Πεντέλης Αττικής: 5.377.892 ευρώ και 8.015.910 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

247. Περάματος Αττικής: 16.027.816 ευρώ και 13.185.649 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

248. Περιστερίου Αττικής: 40.562.264 ευρώ και 9.396.835 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

249. Πετρουπόλεως Αττικής: 6.958.292 ευρώ και 2.445.006 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

250. Πηνειού Ηλείας: 1.445.548 ευρώ και 2.109.378 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

251. Πλατανιά Χανίων: 1.847.071 ευρώ και 3.699.728 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

252. Πολυγύρου Χαλκιδικής: 3.246.627 ευρώ και 5.249.675 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

253. Πόρου Αττικής: 0 ευρώ και 299.751 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

254. Πρέβεζας του Ν. Πρεβέζης: 4.960.820 ευρώ και 4.536.044 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

255. Πρεσπών του Ν. Φλωρίνης: 0 ευρώ και 427.895 ευρώ σε μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες υποχρεώσεις.

256. Προσοτσάνης του Ν. Δράμας: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και 1.806.336 βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

257. Πύδνας-Κολινδρού Πιερίας: 1.097.358 ευρώ και 1.720.725 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

258. Πυλαίας-Χορτιάτη του Ν. Θεσσαλονίκης: 6.875.581 ευρώ και 9.420.192 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

259. Πύλης Τρικάλων: 9.203.143 ευρώ και 4.132.576 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

260. Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας: 2.359.300 ευρώ και 3.293.070 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

261. Πύργου Ηλείας: 6.881.279 ευρώ και 8.231.716 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

262. Πογωνίου Ιωαννίνων: 1.470.384 ευρώ και 1.639.500 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

263. Ραφήνας-Πικερμίου: 3.966.306 ευρώ και 5.120.969 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

264. Ρεθύμνης του Ν. Ρεθύμνης: 9.200.676 ευρώ και 7.987.235 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

265. Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας: 259.765 ευρώ και 1.553.908 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

266. Ρόδου του Ν. Δωδεκανήσου: 59.145.936 ευρώ και 56.069.215 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

267. Σαλαμίνας του Ν. Αττικής: 10.119.354 ευρώ και 15.772.091 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

268. Σαμοθράκης του Ν. Έβρου: 1.558.707 ευρώ και 161.934 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

269. Σάμου του Ν. Σάμου: 2.107.295 ευρώ και 1.736.879 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

270. Σαρωνικού του Ν. Αττικής: 6.097.322 ευρώ και 13.239.639 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

271. Σερβίων Βελβεντού του Ν. Κοζάνης: 1.838.075 ευρώ και 6.920.284 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

272. Σερίφου: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

273. Σερρών του Ν. Σερρών: 6.217.499 ευρώ και 8.376.814 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

274. Σητείας του Ν. Λασιθίου: 4.416.915 ευρώ και 2.650.417 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

275. Σιθωνίας του Ν. Χαλκιδικής: 3.750.150 ευρώ και 4.926.141 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

276. Σικίνου Κυκλάδων: 0 ευρώ και 24.700 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

277. Σικυωνίων Κορινθίας: 3.225.484 και 1.210.041 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

278. Σιντικής Σερρών: 2.586.873 ευρώ και 3.201.102 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

279. Σίφνου Κυκλάδων: 133.662 ευρώ και 796.998 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

280. Σκιάθου Μαγνησίας: 1.743.003 και 3.839.619 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

281. Σκοπέλου Μαγνησίας: 616.754 ευρώ και 1.347.446 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

282. Σκύδρας Πέλλης: 2.856.687 ευρώ και 94.113 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

283. Σκύρου Ευβοίας: 962.021 ευρώ και 524.065 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

284. Σουλίου Θεσπρωτίας: 601.706 ευρώ και 277.620 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

285. Σουφλίου Έβρου: 3.377.349 ευρώ και 1.983.882 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

286. Σοφάδων Καρδίτσης: 3.000.210 ευρώ και 965.165 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

287. Σπάρτης Λακωνίας: 1.614.285 ευρώ και 5.581.203 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

288. Σπάτων - Αρτέμιδος Αττικής: 6.132.770 ευρώ και 26.630.848 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

289. Σπετσών Αττικής: 0 ευρώ και 277.698 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

290. Στυλίδας Φθιώτιδας: 4.141.073 ευρώ και 468.920 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

291. Σύμης Δωδεκανήσου: 2.696.666 ευρώ και 484.584 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

292. Σύρου-Ερμούπολης: 796.255 ευρώ και 1.770.583 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

293. Σφακίων του Ν. Χανίων: 58.902 ευρώ και 544.400 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

294. Τανάγρας Βοιωτίας: 1.489.864 ευρώ και 6.689.981 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

295. Τεμπών του Ν. Λαρίσης: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

296. Τήλου Δωδεκανήσου: 4.212.064 ευρώ και 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

297. Τήνου Κυκλάδων: 1.620.745 ευρώ και 1.283.505 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

298. Τοπείρου Ξάνθης: 760.551 ευρώ και 1.672.338 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

299. Τρικκαίων του Ν. Τρικάλων: 28.885.960 ευρώ και 14.168.977 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

300. Τρίπολης Αρκαδίας: 3.448.913 ευρώ και 4.307.142 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

301. Τριφυλλίας του Ν. Μεσσηνίας: 4.095.615 ευρώ και 6.352.907 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

302. Τροιζηνίας Αττικής: 2.659.626 ευρώ και 661.935 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

303. Τυρνάβου Λαρίσης: 1.146.635 ευρώ και 3.508.186 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

304. Ύδρας Αττικής: 0 ευρώ και 2.488.547 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

305. Φαιστού Ηρακλείου: 2.434.531 ευρώ και 3.869.103 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

306. Φαρκαδόνας Τρικάλων: 1.452.736 ευρώ και 1.638.339 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

307. Φαρσάλων Λαρίσης: 588.741 ευρώ και 1.089.757 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

308. Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Αττικής: 5.063.661 ευρώ και 6.980.349 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

309. Φιλιατών Θεσπρωτίας: 867.960 ευρώ και 2.590.479 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

310. Φιλοθέης Ψυχικού Αττικής: 4.211.972 ευρώ και 3.345.239 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

311. Φλώρινας του Ν. Φλωρίνης: 610.542 ευρώ και 2.106.041 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

312. Φολεγάνδρου Κυκλάδων: 0 ευρώ και 9.328 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

313. Φούρνων-Κορσέων Σάμου: 0 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

314. Φυλής Αττικής: 65.536.287 ευρώ και 13.571.944 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

315. Χαϊδαρίου Αττικής: 6.476.068 ευρώ και 9.982.505 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

316. Χαλανδρίου Αττικής: 8.235.816 ευρώ και 8.863.755 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

317. Χαλκηδόνος Θεσσαλονίκης: 3.266.315 ευρώ και 3.652.571 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

318. Χάλκης Δωδεκανήσου: 540.000 ευρώ και 149.600 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

319. Χαλκιδέων Ευβοίας: 7.508.245 ευρώ και 8.786.813 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

320. Χανίων: 3.038.330 ευρώ και 10.231.336 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

321. Χερσονήσου Ηρακλείου: 1.143.731 ευρώ και 7.017.890 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

322. Χίου: 1.754.810 ευρώ και 2.730.546 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

323. Ψαρών του Ν. Χίου: 0 ευρώ και 152.566 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

324. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης: 7.599.798 ευρώ και 8.420.232 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

325. Ωρωπού Αττικής: 2.091.128 ευρώ και 8.689.992 ευρώ σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας