ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" - Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του τόπου (video)


Οι στιγμές απείρου κάλλους που βιώσαμε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, τις οποίες ξεκάθαρα και με βροντερή φωνή η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» καταδικάζει, σε εμάς δυστυχώς μόνο έκπληξη δεν προκάλεσαν: Τα όρια της υπομονής του λαού έχουν ξεπεραστεί, η οργή και η αγανάκτηση έχουν ξεχειλίσει και αυτό είναι κάτι που αποτυπώθηκε στις ακραίες συμπεριφορές στο χώρο που, σωστά όπως ειπώθηκε, θα έπρεπε να λειτουργεί ως ορμητήριο για τις μάχες που ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε ενάντια στον περιφερειάρχη κ. Σγουρό και την παρέα του, οι οποίοι έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τους εαυτούς τους «εχθρούς» της περιοχής και των δημοτών.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για ακόμη μια φορά απέδειξε πως συναινεί και επικροτεί το κλίμα συνεργασίας και ομοψυχίας, υπερψηφίζοντας την πρόταση για διαπαραταξιακή επιτροπή.

Όμως το «παιχνίδι» των λέξεων και των εντυπώσεων καλό θα είναι να σταματήσει: Μέχρι και χθες, αυτό που ακούγαμε ήταν ο όρος «διαχείριση». Τι σημαίνει αλήθεια διαχείριση; Μήπως συναίνεση και αναβλητικότητα;

Όπως είπαμε και στο δημοτικό συμβούλιο, γνωρίζουμε πως «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» και όροι όπως αυτός μας οδηγούν σε άσχημους συνειρμούς που καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Εμείς δηλώνουμε απερίφραστα πως στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της διοίκησης του δήμου Φυλής για την απομάκρυνση της χωματερής, με την προϋπόθεση πως αυτές δεν θα αποκλίνουν ούτε στο ελάχιστο από τους δύο βασικούς άξονες που έχουμε θέσει ως παράταξη:

1) Την ΑΜΕΣΗ και πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο ΧΥΤΑ Φυλής

2) Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ απομάκρυνση της χωματερής και την άμεση προσπάθεια περιβαλλοντολογικής αποκατάστασης της περιοχής μας.

Ο,τιδήποτε διαφορετικό θα μας βρει πλήρως αντίθετους.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σάββα Ι. Σάββα στο δημοτικό συμβούλιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας