ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Χρυσούλα Κουράση: Γιατί κατεβαίνω με τον Σάββα Σάββα

Αποφάσισα να κατέλθω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Ενότητας Πολιτών μετά από ώριμη σκέψη και χωρίς κανένα προαπαιτούμενο ή προϋπόθεση. Μόνη δέσμευση του επικεφαλής της παράταξης κ. Σάββα, είναι η συμφωνία μας πάνω σε θέσεις και αρχές για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Πεποίθεσή μου ήταν και είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πέρα από κόμματα και κομματικές εξαρτήσεις. Πεποίθεσή μου ήταν και είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αγκαλιάζει όλους τους δημότες ανεξάρτητα, γιατί εδώ είναι ο τόπος μας , η πόλη μας αυτή που αγαπάμε Γιατί εδώ έχουμε αντιμέτωπα τα προβλήματα, αυτά είναι οι αντίπαλοί μας και μόνο.

Σήμερα η κατάσταση επιβάλλει όσο ποτέ, μία τοπική αυτοδιοίκηση με ανθρώπους νέους με όρεξη για δουλειά και όραμα. Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" πληροί τις προϋποθέσεις αυτές.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο, η Ενότητα πολιτών και οι δημότες μαζί, απέναντι στα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα της πόλης μας , απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησαν τα μνημόνια.

Οι εκλογές της 18 Μαίου είναι από τις πιο κρίσιμες εκλογές για την πόλη μας. Επιβάλλετε πλέον να ξεφύγουμε από την παλαιοκομματική αντίληψη, την νοοτροπία του παρελθόντος Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε απαιτούν νέα διοίκηση, με νέους ανθρώπους, με όρεξη και διάθεση για δουλειά, μία διοίκηση κοντά στους δημότες, με κοινωνικό πρόσωπο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα, να κάνουμε πιο ανθρώπινη την καθημερινότητα, να προστατεύσουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, με κριτήρια αξιοκρατικά και κοινωνικά, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της ανεργίας.

Γνωρίζω τις αγωνίες των συνδημοτών μας, την αβεβαιότητά τους για όλους τους τομείς της ζωής τους. Ξέρω ότι μπορώ και θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί τους, για να λύσουμε όσα οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ήθελαν, δεν μπόρεσαν ή αδιαφόρησαν να αντιμετωπίσουν.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΥΡΑΣΗ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
υποψ. Δημάρχου ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας