ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Δασκαλεμένος» ο κος Μπουραΐμης



Του Δημήτριου Πανάγου

Συζητώντας με κάποιους συνανθρώπους μου σήμερα, το επίκεντρο της συζήτησης ήταν πως και ο κος Μπουραΐμης δεν καταφέρθηκε καθόλου κατά του Σάββα Σάββα και του συνδυασμού του, ενώ εξαπέλυσε «μύδρους» κατά του κου Παππού. Μου έλεγαν: Μήπως ο Σάββας Σάββας έχει συμφωνήσει να τον στηρίξει εναντίον του κου Παππού σε περίπτωση που είναι ξανά οι δύο αντίπαλοι της δεύτερης Κυριακής;

Φίλοι και φίλες μην ανησυχείτε, ο Σάββας Σάββας έχει κάνει δυνατή αντιπολίτευση ουσίας όλη την προηγούμενη τετραετία κατά της εντελώς καταστροφικής διοίκησης του κου Μπουραΐμη και όλοι μας ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει την στάση του 15 μέρες πριν τις εκλογές.


Όταν ο Σάββας Σάββας έκανε ένσταση κατά των επικείμενων εργοστασίων σκουπιδιών που πάνε να μας φορτώσουν για τουλάχιστον 25 χρόνια, ο κος Μπουραΐμης έστελνε προσωπικές επιστολές στον τότε πρωθυπουργό της χώρας Γεώργιο Παπανδρέου, για να του ζητήσει να είναι και ο Δήμος Φυλής μέτοχος στην διοίκηση των εργοστασίων, ενώ οι σύμβουλοί του έλεγαν δημόσια ότι μόνο τα σκουπίδια μπορούν να μας σώσουν. 

Άλλη είναι η πραγματική αιτία αυτής του της στάσης. 4 γκάλοπ δείχνουν ότι σε περίπτωση που στην δεύτερη Κυριακή περάσουν οι κοι Μπουραΐμης και Σάββας τότε ο κος Μπουραΐμης θα πάει στο σπίτι του. Οι προσπάθειες να αναμετρηθεί με τον προηγούμενο αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο, που ήδη τον νίκησε μία φορά, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να διοικήσει ξανά αυτό τον Δήμο. Ο κος Μπουραΐμης έχει δασκαλευτεί σωστά από το επικοινωνιακό του επιτελείο.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε δει την περιοχή μας να γκρεμίζεται. Η παραβατικότητα ειδικά των αθιγγάνων είναι σε απίστευτη έξαρση, ανύπαρκτα νέα έργα, ελλιπέστατη συντήρηση των υποδομών,  ξήλωμα κατακτήσεων ετών, όπως η ΔΟΥ, το ΙΚΑ και το ταχυδρομείο Ζεφυρίου χωρίς «να ανοίξει ρουθούνι» από την Δημοτική αρχή.

Αντίθετα εφησυχασμός ότι όλα πάνε καλά και αγορές οικοπέδων για λόγους πολιτικής ομηρίας και εξαπάτησης των δημοτών. Για του λόγου το αληθές, ο Δήμος για την αγορά των οικοπέδων αυτών, έχει χρεωθεί με ποσό άνω των 150 εκατομμυρίων ευρώ αλλά με πραγματικά δοθέντα χρήματα κάθε χρόνο μόνο 2-3 εκατομμύρια, δηλαδή ο κος Μπουραΐμης χρειάζεται 50-75 χρόνια για να εξοφλήσει τους ανθρώπους αυτούς που τους δέσμευσε την περιουσία.

Η κοινωνική μέριμνα των πολιτών του Δήμου κινήθηκε μόνο κάτω από το τραπέζι χωρίς αντικειμενικά κριτήρια και διαφάνεια. Όλες οι στοιχειώδεις υποχρεώσεις του Δήμου προς τους Δημότες πέρασαν από γραφεία αντιδημάρχων και παρουσιάστηκαν ως «χάρη». Χαρακτηριστικό παράδειγμα το νερό. Λογαριασμός 50 ευρώ ερχόταν 500, στην συνέχεια γινόταν ένσταση από τον δημότη και κατέληγε 100, δηλαδή διπλάσιο από ότι έπρεπε από την αρχή!

Στηρίζω τον Σάββα Σάββα γιατί απέχει έτη φωτός από τις αντιλήψεις και πρακτικές που μόλις περιέγραψα, θα ενδιαφερθεί για ΟΛΟΥΣ τους δημότες ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ και δεν θα υποκύψει στα σκουπιδοσυμφέροντα που θέλουν να στήσουν τα εργοστάσια στην περιοχή μας, εις βάρος της υγείας μας και της ίδιας μας της ζωής.

Δημήτριος Πανάγος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ενότητας Πολιτών 
υποψ. Δημάρχου Σάββα Σάββα
Υπ. Διδάκτορας ΕΜΠ-MSc Πολιτικός Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας