ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κατερίνα Μπλουχάρη: Γιατί κατεβαίνω με τον Σάββα

Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί μεγάλη ελπίδα για τον λαό και τον τόπο. Παραμένει από τα λιγοστά κύτταρα που παράγει δημιουργεί έργο καθημερινό και λύνει προβλήματα. Μπροστά στα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις του μέλλοντος, μπορεί και πρέπει να εμπνεύσει, να ενεργοποιήσει και να αξιοποιήσει τοπικές δυνάμεις να σχεδιάσει να συνεργαστεί να οραματιστεί να πραγματοποιήσει. Να αντικαταστήσει το παλιό και διαφθαρμένο σύστημα, με νέο και δυνατό. Με όρους του χθες δεν χτίζεται το αύριο, το μέλλον αυτής της πόλης!

Βρισκόμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να πάμε στο αύριο με τα πρόσωπα και τις πρακτικές του χθες! Ας δουλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά με θάρρος αγάπη για την πόλη μας συλλογικότητα, ομόνοια και συνεννόηση, μακριά από κομματικά συμφέροντα και κυκλώματα που καταστρέφουν την ομαδική αποτελεσματική δουλειά για το καλό όλων μας και για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Ας ακολουθήσουμε μια ανεξάρτητη γραμμή πλεύσης, βασιζόμενοι στις δυνάμεις μας στο ενωτικό πνεύμα όλων μας και με μεγάλη πίστη στον εαυτό μας ότι είναι δυνατό να αλλάξουμε, επιτέλους, την πόλη μας! Σε αυτές τις εκλογές θα κριθεί, στο σύνολό της, η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως θεσμός αλλά και η ποιότητα ζωής και το βιοτικό επίπεδο του πολίτη!

Έχοντας αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση για το αύριο με νέες ιδέες, όραμα και προτάσεις ζώντας την καθημερινότητα μιας συζύγου, μια τρίτεκνης μητέρας έχοντας ενεργό ρόλο ως Αντιπρόεδρος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, μέλος της Ένωσης Γονέων ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ως Ειδική Γραμματέας στο Σύλλογο Τριτέκνων, ως αναπληρωματικό μέλος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων και ταυτόχρονα παίρνοντας μέρος σε πολλές εθελοντικές δράσεις και κινήματα που γίνονται στον Δήμο μας, που ο σκοπός του είναι Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.

Έτσι, με γνώμονα, πάντα, το συμφέρον του τόπου, κατέρχομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Φυλής με την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ, ώστε να διεκδικήσουμε να αξιοποιήσουμε και να υλοποιήσουμε σημαντικές παρεμβάσεις στο Δήμο μας!

Μπλουχάρη Αικατερίνη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Άνω Λιοσίων
με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" υποψ. Δημάρχου ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας