ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν"


Του Νικόλαου Καμπόλη

Ήρθε η ώρα που δεν επιτρέπει άλλες αερολογίες και μακρόσυρτες εισαγωγές.

Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι ΟΧΙ απλά να αναφέρουμε τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, που όλοι τα βιώνουμε καθημερινά, αλλά να δεσμευτούμε με ειλικρίνεια, πλέον να δώσουμε λύσεις σε αυτά. Άλλωστε όπως ειπώθηκε… πρέπει να ακουστούν επιτέλους αλήθειες.

Τώρα θα κριθεί κατά πόσο ο κόσμος του τόπου αυτού, έχει μάθει να ξεχωρίζει το τι είναι εφικτό και τι ανέφικτο σε κάθε περίπτωση να υλοποιηθεί, σταματώντας επιτέλους να πιστεύει σε ότι του σερβίρουν για ψηφοθηρικούς και μόνο σκοπούς.

Οι μετά Χριστών προφήτες ισχυρίζονται ότι τώρα ξέρουν!  Μπορεί και να έχουν μάθει, αλλά σε ποιες πλάτες και με τι κόστος όλο αυτό; Ο απολογισμός της θητείας τους τελικά έδειξε τεράστιο πλήγμα στον Δήμο μας  και στους κατοίκους του. Ο νοών νοείτω…


Υπήρξαν σαφώς και επόμενοι σωτήρες με μεγάλη εμπειρία και  μεγαλεπήβολα σχέδια για τον τόπο όπου και σε αυτούς έδωσε ο λαός την ευκαιρία να τα κάνουν πράξεις, αλλά… φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Οι κάτοικοι του τόπου αυτού και από ήθος διακατέχονται και καλύτερους άρχοντες αξίζει να επιλέξουν ώστε να ταυτιστούν με αυτούς και μαζί να ανοίξουν νέους ορίζοντες, πορευόμενοι με τις αρχές της Ισονομίας, της Αξιοκρατίας και της Διαφάνειας.

Όπως είπε ο Ισοκράτης  «Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν».

Κυρίως για τους λόγους αυτούς επιλέγω προσωπικά να πιστέψω σε κάτι καινούργιο, ελπιδοφόρο και με έμπρακτα δείγματα  ευαισθησίας για το Δήμο αυτό.

Η ενασχόληση μου λοιπόν με τα κοινά και με την ανεξάρτητη παράταξη, "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" με Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Σάββα Σάββα είναι αποτέλεσμα ανταλλαγής απόψεων, διαβούλευσης και κοινών στόχων για την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τον τόπο μας.

Πιστεύουμε στο κοινό μέλλον που μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε. Γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!

 Καμπόλης Νικόλαος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Υποψ. Δημάρχου Σάββα Σάββα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας