ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κώστας Μπρέμπος: Γιατί κατεβαίνω με τον Σάββα Σάββα



Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και να στηρίξω τον επικεφαλής της Σάββα Σάββα, πιστεύοντας ότι έτσι θα συμβάλλω σε μία αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και των δραστηριοτήτων της τοπικής κοινωνίας γύρω από τα θέματα που ταλανίζουν το δήμο μας.

Μέχρι τώρα στην Τοπική αυτοδιοίκηση του τόπου μας έχουν αναδειχθεί, με ελάχιστες εξαιρέσεις, κομματικοί εγκάθετοι υποπροϊόντα μιας πανίσχυρης πελατειακής δομής, ενός πολύποδα που ελέγχει τα πάντα.

Έτσι οδηγηθήκαμε στη δυσάρεστη θέση ο δήμος μας να έχει ως τώρα λειτουργήσει ως όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης μη μπορώντας  ή  μη θέλοντας να ανορθώσει ανάστημα και να διεκδικήσει μια καλύτερη μοίρα για τους δημότες.

Για το λόγο αυτό τα δυο μεγάλα δεινά του τόπου μας, η χωματερή και η παραβατικότητα , εξακολουθούν να υφίστανται ως σήμερα. Γίνεται απ΄όλους αντιληπτό ότι η μη αντιμετώπισή τους είναι καθαρά πολιτική βούληση της εκάστοτε  κυβέρνησης στην οποία δεν μπορεί να αντιταχθεί η δημοτική αρχή όταν έχει αναδειχθεί μέσα από τον προαναφερόμενο πελατειακό κομματικό μηχανισμό.

Γι΄ αυτό πέρα και έξω από κάθε κομματική πειθαρχία αξιώνουμε, με τη στήριξη των δημοτών μας, ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Ένα αύριο  που θα επικρατεί  η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η κοινωνική πρόνοια και πρωτίστως η συναίσθηση του καθήκοντος.

Ένα αύριο που η υποχρέωση του Δήμου προς το δημότη δεν θα μετατρέπεται σε υποχρέωση  του δημότη προς το δήμο.

Ένα αύριο που θα απαξιώνει τη ψηφοθηρική πολιτική.

Ένα αύριο όπου η δημοτική αρχή θα υπηρετεί τους δημότες,  έτσι ώστε όλοι μαζί να προτάξουμε το εμείς έναντι του εγώ.

Μπρέμπος Κωνσταντίνος
Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Φυλής
εκλεγμένος με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
υποψ. Δημάρχου Σάββα Σάββ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας