ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μια αληθινή ιστορία: Εμείς και οι... άλλοι


Του Στέλιου Μουστακάκη

Πέμπτη, μεσημέρι (έχω επισκέψεις).

Έρχονται οι αντίπαλοι. (χωρίς να το ξέρουν ότι είναι αντίπαλοι. Διότι ο δικός μου αγώνας είναι χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, αλλά με προβληματισμό για τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου).

Μοιράζουν φυλλάδια. Του αντίπαλου συνδυασμού. Σεβαστό. Κάνουν τον αγώνα τους (τους καλωσορίζω). Θέλουν κουβέντα… Κι εγώ το ίδιο.

Μα τι να πουν; Με ένα αλαζονικό και γεμάτο έπαρση ύφος, προσπαθούν να πείσουν έναν πολίτη της Δροσούπολης τι; Ότι είναι ανεξάρτητοι, γιατί δεν τολμούν να πουν που ανήκουν… Δεν υπάρχουν άλλωστε. Ότι χτυπούν την ανεργία του τόπου. Με τι; Τα στάνταρ έπεσαν. Δεν μπορούν μονιμότητες. Δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις. Αυτό τάζουν. Τώρα εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη ανεργία του κόσμου, στην ανέχεια στην οποία έχει περιέλθει, προκειμένου να κάνουν τη… δουλίτσα τους (ψηφοθηρία).

Ότι θα φτιάξουνε την παιδική χαρά που παίζει το παιδί μου και το παιδί σου.

Ότι θα καθαρίσουν τα αγκάθια και τις τσουκνίδες που στέκονται αγέρωχα, πολλά χρόνια τώρα! Τώρα, είναι παιδιά, πριν ήταν… κατσίκια, που έχουν μάθει να περπατάνε πάνω σε αυτά (βλέπε πλατεία Καραγιάννη και πολλές παιδικές χαρές ακόμη).

Να μου πούνε, ότι κλείσανε όλες τις λακκούβες στον Δήμο! Όλοι μας, σήμερα αγοράσαμε αυτοκίνητο και… σήμερα κυκλοφορούμε! Που χρόνια τώρα όλοι μας γνωρίζαμε πόσες θα συναντήσουμε και τι διάμετρο έχουν.

Και με το ίδιο «μαυρογιαλούρικο» ύφος προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα δημοσιεύματα σε ηλεκτρονική εφημερίδα (βλέπε Φύλαρχος) και τις αναφορές δημοτών για τα γνωστά πλέον σε όλους 50ευρα και… 200ευρά παρακαλώ!

Φίλε δημότη, του Δήμου Φυλής.

Διάβασε. Σκέψου. Σύγκρινε. Πράξε. «Ενότητα Πολιτών» με τον κ. Σάββα Σάββα και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ή αναξιοκρατία «καρεκλοκενταυρίστικες» τακτικές και πελατειακές σχέσεις;

Σας καλούμε κοντά μας για μια πραγματική Ενότητα Πολιτών του Δήμου μας, με Δήμαρχο τον κ. Σάββα Σάββα.

Σειρήνες υπάρχουν πολλές. Ιθάκη όμως μία.

Στέλιος Μουστακάκης 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής 
Με την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» 
Υποψ. Δημάρχου Σάββα Σάββα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας