ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζονται οι καταλήψεις στους Δήμους και ΧΥΤΑ…


Την συνέχιση των κινητοποιήσεων και των καταλήψεων γκαράζ των δήμων και ΧΥΤΑ μέχρι την επόμενη Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με χθεσινή απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οξύνεται το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) αποφάσισε να συνεχισθούν ως την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011 οι καταλήψεις σε γκαράζ δήμων, σε δημαρχεία, δημοτικά κτίρια αλλά και σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ).

Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, από όπου θα ξεκινήσει πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.

Tην ίδια ημέρα έχει προγραμματισθεί στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί ως το τέλος του ωραρίου.
Με τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, στο ενιαίο μισθολόγιο και στην εργασιακή εφεδρεία.

Αναπόφευκτη φαντάζει, πλέον, η συσσώρευση απορριμμάτων στου δρόμους και για μια ακόμα φορά οι πολίτες θα ξαναέρθουν αντιμέτωποι με γνώριμες εικόνες του παρελθόντος….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας