ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κλειστή μέχρι και την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, η Χωματερή

Κλειστή θα μείνει η Χωματερή μέχρι την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, οπότε κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των δημοσίων υπαλλήλων. 

Η Ομοσπονδία των Δημοτικών Υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΟΤΑ), αποφάσισε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις και κάλεσε τους εργαζόμενους να καταλάβουν τα αμαξοστάσια των Δήμων και τη Χωματερή. 

«Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας των Ο.Τ.Α. με σκοπό την ενημέρωση για τα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης και την απάντηση που πρέπει να δώσουν σε αυτά οι εργαζόμενοι του κλάδου. 

Σε περίπτωση δε που η κυβέρνηση ζητήσει από τους Δήμους στοιχεία ή πίνακες με ονόματα υπαλλήλων για την ένταξη τους στην εργασιακή εφεδρεία, η κατάληψη του γραφείου προσωπικού του Δήμου και η αποτροπή αποστολής κάθε τέτοιας βεβαίωσης θα αποτελέσει την πρώτη αντίδραση των εργαζομένων. 

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. θα συμμετάσχουν στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα το οποίο επιχειρεί να επιβάλει στη χώρα η κυβέρνηση, τη φτώχια και την ανεργία. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) στις 10.30 το πρωί και από εκεί θα κάνουν πορεία με προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου στις 11.00 π.μ. έχει προγραμματισθεί η απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας