ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πολλά τα προβλήματα στην Παιδεία (videos & photos)



Πολλά και σημαντικά ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος στην συζήτηση που έγινε με θέμα «Παιδεία και Προβλήματα στον Δήμο Φυλής» την περασμένη Κυριακή 11 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας, μαζί με την Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Φυλής και τέως Δήμαρχο Ζεφυρίου κα Φωτεινή Γιαννοπούλου και τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους κ. Νίκο Πολ. Λιόση, Κατερίνα Μπλουχάρη, αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων κ. Νίκο Χατζητρακόσια, ανέλυσαν διεξοδικά πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν γονείς και μαθητές στον τόπο μας.

Από τις ελλείψεις και την ανεπάρκεια στις κτιριακές υποδομές, τα υπόλοιπα καθημερινά εμπόδια που καλούνται να ξεπεράσουν οι μαθητές, μέχρι και τα προβλήματα σίτισης των παιδιών, διαπιστώθηκε ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά η ευθύνη που φέρουν οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια διοίκησαν τον Δήμο μας.

Κοινή συνισταμένη του συνόλου των ομιλούντων, ήταν πως πλέον η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και -ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης- είναι πλέον αναγκαία η λήψη αποφάσεων που θα βελτιώσουν την κατάσταση σε ότι αφορά το σημαντικό κομμάτι της Παιδείας, που σε πολλά σημεία της περιοχής μας, εμφανίζει έντονα σημάδια παραγκωνισμού και εγκατάλειψης.

Η ομιλία του κ. Σάββα















Η ομιλία της κ. Γιαννοπούλου
 
 
Η ομιλία του κ. Λιόση















Η ομιλία της κ. Μπλουχάρη















PHOTOS:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας