ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δήμαρχε, γιατί θέλεις να εκλεγείς ξανά;


Του Σωτήρη Τσίγκου

Καθώς σκεπτόμουν έργα και ημέρες του Δημάρχου κ. Μπουραΐμη, το μόνο που διαπιστώνω από την πρώτη ημέρα που εκλέχτηκε Δήμαρχος το 1998, είναι πως μέχρι σήμερα είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ για τη Χασιά.

Πάντα να τάζει προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια: Θα σας κάνω την αποχέτευση, θα σας κάνω πλατείες, θα σας αλλάξω το δίκτυο ύδρευσης, θα σας κάνω έργα υποδομών, θα συμμαζέψω τα οικονομικά του Δήμου (ο οποίος τελικά ήταν πάντα χρεωμένος), θα σας κάνω παιδικές χαρές. Μόνο που έχουμε μείνει μόνο με τη χαρά του ΘΑ και του ΘΑ.


Μόνο υποσχέσεις και ψέματα. Να φανταστείτε πως ούτε το Δημαρχείο της Φυλής, που υπέστη ζημιές μετά τον σεισμό του ’99, δεν έχει μπει στο κόπο να επισκευάσει, ούτε καν να βάψει!

Συνολικά από έργο ΜΗΔΕΝ, εκτός από κάτι πεζοδρομήσεις, γιατί η αλήθεια να λέγεται, του αρέσει πολύ η πέτρα, πρέπει να το παραδεχθούμε αυτό. Όλα πεκτρόκτιστα τα θέλει, νόμιμα-παράνομα.

Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις: Όταν σε ένα χωριό όπως η Χασιά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα, δεν είναι δυνατόν να μπορεί σε τρεις ενωμένους Δήμους να κάνει έστω και κάτι.

Μας λέει πως τα οικονομικά ήταν σε άθλια κατάσταση από τις προηγούμενες διοικήσεις και ότι τώρα τα έχει τακτοποιήσει όλα, είκοσι μέρες πριν τις εκλογές!

Δεν μας λέει όμως, γιατί αναγκάζει τους εργολάβους και τους προμηθευτές και όσους χρωστά ο Δήμος, να διεκδικήσουν τα χρήματά τους, κάνοντας αγωγές; Για να τα πληρώσει διπλά ο Δημότης σε τόκους και δικαστικά έξοδα;

Γιατί δεν πληρώνει τους εργαζομένους, στην ώρα που πρέπει;

Γιατί δεν μας έχει πει πόσα χρωστά ο Δήμος;

Γιατί δεν μας λέει, πόσο ΑΥΤΟΣ τον έχει χρεώσει, με τις αμέτρητες απευθείας αγορές οικοπέδων που έχει κάνει  και τις απευθείας αναθέσεις;

Γιατί δεν μας λέτε για τα 150 εκ. ευρώ των αντισταθμιστικών που τα 3,5 τελευταία χρόνια έχετε διαχειριστεί; Τι τα κάνατε;

Μήπως δεν γνωρίζετε κύριε Δήμαρχε και θέλετε να εκλεγείτε ξανά, για να μάθετε;

Τσίγκος Σωτήρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Φυλής
Με την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Υποψ. Δημάρχου ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας