ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε Μπουραΐμη, «scripta manent»

Άρθρο του Χρήστου Μουζακίτη


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Παναγίας Γρηγορούσας, ο κ. Μπουραΐμης πολύ εύστοχα είπε πως στην αρχαιότητα οι ψεύτες εξοστρακίζονταν. Συμφωνώ και επαυξάνω, ωστόσο θα θυμίσω στον Δήμαρχο πως και οι Λατίνοι έλεγαν πως «scripta manent», δηλαδή, «τα γραπτά μένουν».

Μιας και διανύουμε προεκλογική περίοδο, καλό θα είναι να θυμηθούμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις και να διαπιστώσουμε ποιος τελικά είναι αυτός που επιδεικνύει ανακρίβεια λόγου πράξεων, διότι ισχύ έχουν τα λόγια αυτού, του οποίου η δέσμευση γίνεται πράξη.

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα δημιουργούσαν πανεπιστημιακές σχολές στο πάρκο πόλης. Τι είδαμε; Να μην γίνεται τίποτα.

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, δεσμεύονταν πως κανείς δημοτικός υπάλληλος, δεν θα χάσει τη δουλειά του. Τι είδαμε; Δημοτικούς αστυνόμους και σχολικούς φύλακες, στον δρόμο..

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα κάλυπταν το σύνολο των εργαζομένων του «ΞΕΝΙΟΥ». Τι είδαμε; Πολλούς από αυτούς, να παρακαλάνε ακόμα για τα χρήματά τους.

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα δημιουργούσαν τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες, ώστε ο Δήμος Φυλής να παράγει τον δικό του πλούτο, διαμέσου της ενεργειακής εκμετάλλευσης. Τι είδαμε; Καμία ενέργεια για οικονομική ανεξαρτησία, αλλά αντίθετα ικεσίες προς τον ΕΣΔΝΑ για την καταβολή των αντισταθμιστικών για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα διέλυαν τα άβατα και τα γκέτο του Δήμου Φυλής. Τι είδαμε; Τις περιθωριακές ομάδες να παραμένουν στο περιθώριο και την παραβατικότητα να εκτινάσσεται στα ύψη.

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα γέμιζαν τα ψυγεία και τις κατσαρόλες των άπορων δημοτών. Τι είδαμε; Τον λογαριασμό του νερού να αυξάνεται, και να αποστέλλονται ειδοποιητήρια με απλήρωτους λογαριασμούς νερού απειλώντας με βεβαίωση των οφειλών στην εφορία!

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα έκλειναν οριστικά τον ΧΥΤΑ Φυλής, διαχειριζόμενοι μόνο τα δικά μας απορρίμματα. Τι είδαμε; Τον ΧΥΤΑ Φυλής να παραμένει ανοικτός και να συνεχίζει να διαχειρίζεται, όχι μόνο τα απορρίμματα όλης της Αττικής, αλλά και αυτά της Πελοποννήσου!

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, θα οδηγούσαν αυτό τον τόπο στην κορυφή,  δημιουργώντας ασύρματο δίκτυο Wi-fi σε όλα τα δημοτικά κτίρια και στις πλατείες και όπως και επίσης δίκτυο οπτικών ινών. Τι είδαμε; Κατεστραμμένες πλατείες, λακκούβες στους δρόμους και ανυπαρξία έργων υποδομής.

Προεκλογική εξαγγελία του 2010 ανέφερε πως ο κ. Μπουραΐμης και η παράταξή του, δεν θα ήταν αδύναμοι, σκυφτοί, γονατισμένοι και θα λειτουργούσαν για τα συμφέροντα του Δήμου. Τι είδαμε; Να λειτουργούν για τα συμφέροντα των ημετέρων, με προκλητικές απευθείας αναθέσεις έργων, μισθώσεις ακινήτων και αγορές οικοπέδων.

Τελικά, κύριε Μπουραΐμη, θα συμφωνήσω για δεύτερη φορά μαζί σας. 

Έχει έρθει η ώρα, οι ψεύτες να απομονωθούν.

Χρήστος Μουζακίτης
Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας