ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

"Δεν μένουμε στις υποσχέσεις" (photos & video)

Την ώρα που η δημοτική αρχή επιδίδεται σε άστοχες και προκλητικές ιστορικές επισημάνσεις, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» συνεχίζει ως οφείλει το έργο της, συνεισφέροντας με όσες δυνάμεις έχει στην ενίσχυση των ανθρώπων που υποφέρουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου της Παναγίας Γρηγορούσας στο Ζεφύρι, έκανε έναν απολογισμό των κοινωνικών δράσεων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», αναφέροντας μερικές από τις κινήσεις των μελών της, που σαν ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες βρίσκονται ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ κοντά στον δημότη.

Κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται από την έντονη και αδιάλειπτη κοινωνική δράση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ωστόσο αυτό δεν μας πτοεί. Οι άνθρωποι που έχουν αναγάγει την ψηφοθηρία, το ψέμα και την κοροϊδία σε τέχνη, θα συνεχίζουν να λοιδορούν την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, ωστόσο όλοι μας γνωρίζουμε το ποιόν του καθενός και το κατά πόσο μπορούν κάποιοι να επικαλούνται προσωπικά κίνητρα και πολιτικές επιδιώξεις…

Ένα μικρό δείγμα της κοινωνικής παρουσίας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»:














Η ομιλία του Σάββα Σάββα:

















ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας