ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Λαοθάλασσα» οι Ηπειρώτες


Με την αίθουσα του Προολυμπιακού Πάρκου Πάρνηθας (Βασομηχανική) να γεμίζει ασφυκτικά, πραγματοποιήθηκε και η φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, ο οποίος έδειξε για ακόμη μια φορά τη δυναμική που έχει στην περιοχή.

Κι αν πέρσι η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση ήταν πολύ μικρή για τις ανάγκες των ανθρώπων του συλλόγου, αποδείχθηκε ότι ακόμα και σε έναν τεράστιο χώρο όπως σε αυτόν που έλαβε χώρα η φετινή γιορτή μπορεί να μην πέφτει καρφίτσα!

Κατά τα άλλα όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η διοίκηση αρκέστηκε σε υποσχέσεις και «δεσμεύσεις» για την αποπεράτωση του σπιτιού του Ηπειρώτη που παραμένει ακόμα σε αδράνεια στην πλατεία Ηπείρου, ενώ ακόμα είδαμε τους ανθρώπους που έχουν μετατρέψει την ανακρίβεια και το ψέμα σε…. δεύτερη φύση τους, να επικαλούνται προκλητικά την αλήθεια, προκαλώντας ακόμα και γέλια σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» υπό τον επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα έδωσε και πάλι δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής στην ομιλία του να σημειώνει με νόημα πως φέτος η χρονιά απαιτεί κρίσιμες αποφάσεις και όχι υποσχέσεις, στις οποίες αρέσκεται και επιδίδεται η δημοτική αρχή.

 Η ομιλία του Σάββα Σάββα:
















Παραδοσιακός χορός από τα παιδάκια του συλλόγου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας