ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δικάστηκε… ερήμην στο Τσουκλίδι ο Μπουραΐμης


Αγανάκτηση, διάχυτος εκνευρισμός και συσσωρευμένη οργή. Αυτά ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν στο Τσουκλίδι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού συλλόγου που, μετά από ένα διάστημα αποχής, επέστρεψε πιο δυναμικά για να αντιμετωπίσει καλύτερα τα επιμέρους προβλήματα που ταλαιπωρούν και αυτή τη συνοικία των Άνω Λιοσίων.

Η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς Δημάρχου και η συνολική αδιαφορία που επιδεικνύει η διοίκηση απέναντι στους κάτοικους του Τσουκλιδίου, είχαν ως αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να… ξεχάσουν τον εορταστικό χαρακτήρα της διαδικασίας και να επιδοθούν σε κραυγές διαμαρτυρίας κατά ενός Δημάρχου που, τηρώντας την προσφιλή του συνήθεια, ήταν και πάλι απών, μακριά από τα πολλά προβλήματα μιας περιοχής, τα οποία -δυστυχώς- δεν περιορίζονται μόνο στην «μπόχα» της χωματερής.

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Σάββας Σάββας (ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τον σύλλογο του Τσουκλιδίου) στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προ ημερών συζήτηση που είχε με τους κατοίκους της περιοχής, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κοινωνική πολιτική της παράταξης, η οποία μέσω των δύο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Έλενας Σερεπίσου και Ελένης Ταξίδου-Καλτουρουμίδου έχει το τελευταίο διάστημα γιγαντωθεί, δίνοντας χέρι βοηθείας σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Η ομιλία του κ. Σάββα:
















Η ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Νίκου Νικολόπουλου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας