ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Χείμαρρος» ο Σάββας Σάββας: «Ξεχνούν ότι εδώ ζουν άνθρωποι»


Μια ημέρα πριν τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Αστικών Απορριμμάτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής, το θέμα στην κοπή της πίτας των Εργαζομένων του Δήμου δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από το μέγα αυτό ζήτημα.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Σάββας Ι. Σάββας υπερθεμάτισε για ακόμη μια φορά το «βρώμικο» παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του λαού του Δήμου Φυλής, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχιση του αγώνα κόντρα σε αυτούς που υποβαθμίζουν την ποιότητά της ζωής των κατοίκων του τόπου μας, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους «αφανείς ήρωες», εργαζομένους, που καθημερινά μοχθούν για να διατηρήσουν την πόλη μας καθαρή:


«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής. Να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας, για τις προσπάθειες που καταβάλλετε σαν δημοτικοί υπάλληλοι και για την ποιότητα που έχουμε στον Δήμο μας.

Θα ήθελα να αναφερθώ στην οικονομική κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός, στην μείωση των εισοδημάτων των εργαζομένων πρωτίστως, αλλά και όλων των υπόλοιπων Ελλήνων. Είναι κατηφόρα που δεν φαίνεται να έχει τέλος και εμείς από την πλευρά μας πρέπει με αγώνες να βρεθούμε μπροστά σε εκείνους που απειλούν τις εκάστοτε αυτοδιοικήσεις με απολύσεις, έτσι ώστε να διαφυλάξουμε το ύψιστο αγαθό της εργασίας στο Δήμο Φυλής.

Επίσης θέλω να καταγγείλω την παρέα του Σγουρού που αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. Θέλουν να επιφέρουν την πλήρη περιβαλλοντολογική καταστροφή της περιοχής μας, με τα δύο νέα εργοστάσια καύσης που ετοιμάζονται να μας επιβάλλουν. Προχωρούν με άνομες διαδικασίες και δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψιν τις αποφάσεις του Δ.Σ. του Δήμου Φυλής, όπως και το πηγαίο αίσθημα της αντίδραση του λαού του τόπου μας, ο οποίος δικαιούται να ζήσει σε ένα καθαρό περιβάλλον. Αγνοούν παντελώς ότι εδώ κατοικούν άνθρωποι.

Να είστε όλοι παρόντες στις κινητοποιήσεις, οι οποίες θα έχουν και συνέχεια και με ένδικα μέσα. Θα αγωνιστούμε, έτσι ώστε μετά από 40 χρόνια αυτός ο τόπος να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους του. Για αυτό το λόγο μάλιστα θα ήθελα να αφιερώσω το κομμάτι μου στη διεύθυνση περιβάλλοντος και καθαριότητας, για τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται ανάμεσά σας και διατηρούν αυτή την πόλη καθαρή…» τα λόγια του Σάββα Σάββα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας