ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πολλά τα προβλήματα στο Πανόραμα, επισημάνθηκαν ξανά στην κοπή της πίτας - Σάββας Ι. Σάββας: «Στο τέλος θα φανούν όλα»

Ξεκάθαρο μήνυμα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το «φλέγον» θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ως «εργαλείο» για πρόσκαιρες πολιτικές επιδιώξεις, απέστειλε ο Σάββας Σάββας. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Φυλής «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», παραβρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Πανοράματος, όπου συνεχάρη τα μέλη του για την κοινωνική τους δράση, ενώ παράλληλα επεσήμανε τη σημασία αναλόγων δράσεων από τους ενεργούς φορείς στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.


«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με δημιουργικότητα και πάνω από όλα υγεία. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας, σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση εδώ στο Πανόραμα. Πολιτιστικοί σύλλογοι όπως αυτός του Πανοράματος, προάγουν τον πολιτισμό στην περιοχή μας, είναι ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας, αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα του τόπου μας και αποτελούν για εμάς τους αιρετούς ένα μεγάλο στοίχημα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Ο σύλλογός σας, όπως εκφράζεται μέσω του διοικητικού συμβουλίου, έχει κατ’επανάληψη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στον Δήμο μας για τα πολλά προβλήματα της περιοχής. Και έτσι ακριβώς πρέπει να λειτουργούν οι σύλλογοι. Δεν είναι μόνο για ημερίδες και εκδηλώσεις.

Οφείλουν να αναδεικνύουν και να καταδεικνύουν τα προβλήματα. Εμείς είμαστε παρόντες και προσπαθούμε να αφουγκραστούμε την κοινωνία και τα προβλήματά της. Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες, ο ελληνισμός υποφέρει. Στηριζόμαστε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις για να υπενθυμίζουμε τα προτερήματα του ελληνισμού: Πολιτισμός και ορθοδοξία…» τόνισε αρχικά ο κ. Σάββας, ο οποίος συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα προβλήματα που έθεσε επί τάπητος ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικηφόρος Δαδάνης:

«Κύριε Δαδάνη άκουσα με προσοχή τα θέματα που θέσατε, πολλά από αυτά τα ξέρουμε. Και ο Δήμαρχος, αλλά και εμείς σαν αντιπολίτευση δεσμευτήκαμε να τα μεταφέρουμε στο δημοτικό συμβούλιο, έτσι ώστε να δρομολογηθούν λύσεις για την περιοχή. Χρειάζεται η περιοχή μας τέτοιους συλλόγους, αλλά πρέπει να ξέρουμε κάτι: Ζούμε σε μια περιοχή, την οποία κάποιοι έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν σε αποχέτευση της Δυτικής Αττικής. Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι το μεγάλο «αγκάθι», το μεγάλο στοίχημα. Φαίνεται κάτι να αλλάζει στο Δήμο μας. Θα είμαστε όλοι οι κάτοικοι και όλες οι παρατάξεις αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Και επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται για την πολιτική πορεία του καθενός από εμάς, καθώς τα γραπτά και οι τοποθετήσεις μένουν, θα φανεί στο τέλος αυτής της μακράς πορείας αποκήρυξης του χώρου μας από τη διαχείριση των απορριμμάτων, ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψεύδεται.

Ζητάμε τη συμπαράσταση όλων των κατοίκων, στο νέο μεγάλο αγώνα για τη διαχείριση των απορριμμάτων, που μαζί με όλα τα άλλα δεινά που έχει φέρει η οικονομική κρίση, προσπαθούν να εισβάλλουν από την πίσω πόρτα, ο κ. Σγουρός και η παρέα του. Να είστε όλοι καλά, κοντά στους συλλόγους, στους ενεργούς κοντά στους φορείς…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας