ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Απαντήσεις ΦΩΤΙΑ παράγραφο - παράγραφο στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου ΦΥΛΗΣ

             Δεν συνηθίζουμε να απαντούμε στα «δελτία τύπου» κάποιας παράταξης.

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με τον Δήμο και την Διοίκηση. Και όσα γράφει το «δελτίο» προσβάλλει την νοημοσύνη των δημοτών μας, την ποιότητα της Δημοκρατίας στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. αλλά κυρίως κρίνει την αξιοπιστία όσων ασχολούμαστε με τα Δημοτικά δρώμενα. Δείτε όσα γράφει το Δ.Τ. και τις απαντήσεις μας.

Δ.Τ. «Ένα από τα προτερήματα που πρέπει να έχει μία Διοίκηση, η οποία τιμήθηκε από τους Δημότες για να τους εκπροσωπήσει, είναι η υπομονή, η επιμονή και η ψύχραιμη διαχείριση των καταστάσεων με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος της κοινωνίας που την εμπιστεύτηκε. Σε καμιά περίπτωση η υπομονή, η επιμονή και η ψυχραιμία, δεν πρέπει να θεωρείται αδυναμία διότι είναι συστατικό δύναμης και γνώσης.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Ένα από τα προτερήματα που πρέπει να έχει μια Διοίκηση, η οποία τιμήθηκε από τους Δημότες για να τους εκπροσωπήσει είναι η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και Ο ΠΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που εξαγγέλθηκε και όχι: η ΥΠΟΜΟΝΗ να περάσει η 4ετία, η ΕΠΙΜΟΝΗ στο «άλλα να λέμε, άλλα να εννοούμε», η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ  και η ΑΠΑΘΕΙΑ όταν οι δημότες, άλλοτε εκφράζουν τον προβληματισμό τους, άλλοτε την αγωνία τους, για τα προβλήματα της περιοχής που συνεχώς διογκώνονται, χωρίς να επιλύονται.

Δ.Τ. «Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας και τις βιώνουμε καθημερινά, τόσο ως Δήμος όσο και ως Δημότες. Έχουμε μια κεντρική εξουσία η οποία, έπαψε να λειτουργεί ως κοινωνικό κράτος δικαίου, με τις κοινωνικές δομές να έχουν καταρρεύσει και οι Δημότες, το μόνο στήριγμα που βρίσκουν σε οργανωμένες δομές να είναι ο Δήμος.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Το κοινωνικό κράτος έπαψε να λειτουργεί από τις εθνοκτόνες αποφάσεις που πήρε η Κυβέρνηση που στήριξε την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου Δημάρχου.

Δ.Τ. «“Ως Δημοτική Αρχή, έχουμε σκοπό να μην εξαντλούμαστε με επικοινωνιακά τρυκ και να προσπαθούμε με το λιγότερο κόστος, να πετύχουμε το μεγαλύτερο όφελος για τους Δημότες μας.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Όφελος υπέρ των δημοτών οι «πλασματικοί προϋπολογισμοί»;

Όφελος υπέρ των δημοτών η ανυπαρξία του Επιχειρησιακού σχεδίου;

Όφελος υπέρ των δημοτών η ανυπαρξία ένταξης έργων του Δήμου στο ΕΣΠΑ;

Όφελος υπέρ των δημοτών τα υπεραυξημένα τιμολόγια ΥΔΡΕΥΣΗΣ;

Όφελος υπέρ των δημοτών οι αυξήσεις που επωμίζονται οι Δημότες για το ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ;

Δ.Τ. «Όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα τα οποία κληθήκαμε ως Διοίκηση να αντιμετωπίσουμε. Λιγότεροι γνωρίζουν ότι, ενώ έχουν περάσει στο Δήμο τουλάχιστον 200 αρμοδιότητες από την 1η Ιανουαρίου 2011 και ακολουθούν άλλες τόσες από 1η Ιανουαρίου του 2013, η θεσμοθέτηση κρατικής χρηματοδότησης έχει μειωθεί κατά 60% από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους ΚΑΠ και ΣΑΤΑ. Πέρα από τα παραπάνω, τελευταία με μνημονιακή επιταγή, καλούμαστε και να απολύσουμε υπαλλήλους, που κάποιοι, Θεός ξέρει με ποια κριτήρια, τους θεωρούν υπεράριθμους και ζητάνε να γίνουμε οι δήμιοι της αξιοπρέπειας και της φυσικής και οικογενειακής τους εξόντωσης. Για μας, η παραπάνω προσταγή του μνημονίου κτυπά στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που είναι ο πυλώνας της ύπαρξής μας και δεν έχει εφαρμογή.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Λιγότεροι όμως κ. Δήμαρχε, ή όποιος συνέταξε αυτό το Δελτίο Τύπου, γνωρίζουν και τα πορίσματα των ελεγκτών για το ποιά ήταν η οικονομική θέση των Δήμων που συννενώθηκαν στον νέο Δήμο ΦΥΛΗΣ.     Περιμένουμε να δούμε την κριτική σας στην  κυβέρνηση που εφάρμοσε αυτές τις μειώσεις στους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους ΚΑΠ και ΣΑΤΑ μέσω των μνημονίων και που σήμερα συγκυβερνά και συνεχίζει να ψηφίζει νόμους και μέτρα για την εξαθλίωση του Λαού, να αποκρύπτει Λίστες μεγαλοκαταθετών για να τους προστατέψει από ενδεχόμενες φορολογήσεις.

Όσο για τους εργαζόμενους που απειλούνται από τις αντεργατικές εγκυκλίους ελέω μνημονίου, όπως επικαλείστε, θα σας θυμίσουμε, πως όταν σας επισημαίναμε πως ο κ. Κουκουλόπουλος μιλούσε για υπερχρεωμένους Δήμους και εφεδρείες του προσωπικού, αναφερόμενος και στον Δήμο μας, εσείς, αντί να οργανώσετε τις άμυνες του Δήμου, σχολιάζατε εμάς και όσους σας έλεγαν την αλήθεια και «έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου». Τώρα και κατόπιν εορτής κάνετε τον Δον Κιχώτη.

Ελπίζουμε να μην γίνουν απολύσεις στον Δήμο μας.

             Σε ότι μας αφορά, θα είμαστε δίπλα τους μέχρι την δικαίωσή τους, αλλά για όσους εργαζόμενους «θυσιαστούν στον βωμό του Μνημονίου» εσείς και μόνο εσείς, θα έχετε το μέγιστο μερίδιο ευθύνης

Δ.Τ. «Η κοινωνική κατάρρευση και φτωχοποίηση μεγάλης μερίδας αξιοπρεπών πολιτών που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τη γη από τα πόδια τους, έχει δημιουργήσει αύξηση της παραβατικότητας, ευτυχώς όχι στην περιοχή μας, στα επίπεδα και σε ένταση που έφτασε σε άλλες περιοχές. Για την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας, υλοποιήσαμε από τα μέσα Οκτωβρίου μετά από τιτάνιο αγώνα τη δέσμευσή μας για χρήση ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, η οποία σε αργαστή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και τις δομές του Δήμου, εκτελεί το έργο της χωρίς τυμπανοκρουσίες και τα αποτελέσματα είναι ορατά.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Οι «κοινωνικές καταρρεύσεις» απαιτούν και κοινωνικές στηρίξεις. Απαιτούν Κοινωνικές παρεμβάσεις που θα απαλύνουν και θα ελαχιστοποιήσουν τις βλαβες που έχουν υποστεί πολλοί αξιοπρεπείς συμπολίτες μας. Ο Δήμος μας είναι ανύπαρκτος από τέτοιες δράσεις. Όσο για την αύξηση της πραβατικότητας ΚΑΙ ΤΟ «ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» σε μια περιοχή με τουλάχιστον 2.000 κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς καταγεγραμμένα μέσα σε μια χρονιά, είναι σαν να μιλάμε για «σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου» .

Δ.Τ. «Ως Δημοτική Αρχή, για πρώτη φορά αναδείξαμε το θέμα του ΧΥΤΑ Φυλής, με λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο, πήραμε μέρος στον προσυμβατικό διάλογο με τεκμηριωμένες θέσεις, τις οποίες κάναμε γνωστές σε όλα τα επίπεδα της κεντρικής Διοίκησης και αποτελούν συμβόλαιο με τους Δημότες μας (βρίσκονται άλλωστε αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου), γιατί τα γραπτά μένουν.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Επειδή τα γραπτά μένουν, η συγκεκριμένη «λήψη απόφασης στο δημοτικό συμβούλιο» που επικαλείστε, λήφθηκε μετά από αίτημα, εισήγηση και πίεση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και της αντιπολίτευσης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. http://www.aftodioikisi.gr/dhmoi/dimos_filis/11148

Το Δ.Σ. ΦΥΛΗΣ από τις 19/4/11:

-Ζητά το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής μέσα στα επόμενα δυόμισι με τρία χρόνια λόγω κορεσμού.

- Απαιτεί μην γίνει κανένα άλλο έργο διαχείρισης απορριμμάτων στον νέο Δήμο Φυλής που διαχειρίζεται εδώ και 4 δεκαετίες το 95% των απορριμμάτων της Αττικής.

-Απορρίπτει τις μεθόδους της καύσης , της βιοξήρανσης και οποιασδήποτε άλλης μορφής διαχείρησης απορριμμάτων για τον νέο Δήμο Φυλής.

-Το μόνο που προκρίνει είναι η ανακύκλωση στην πηγή για τα παραγόμενα απορρίμματα του Δήμου Φυλής και ΜΟΝΟ.

Θυμίζουμε δε, πως μετά απο διαρροή στα ΜΜΕ και με non paper (που αναρτήθηκε ΜΕΤΑ τις αντιδράσεις και την αναγκαστική παραδοχή ύπαρξης του από τον κ. Δήμαρχο και στο site του Δήμου), ζητούσε από τον τότε Αντιπρόεδρο κ. Πάγκαλο και τον τότε Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου, την συμμετοχή του Δήμου Φυλής στο εταιρικό σχήμα των υπό κατασκευή εργοστασίων καύσης που θα γίνουν στην περιοχή μας.

ΆΡΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Ταυτόχρονα, ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙ καμία προσφυγή στον πολλάκις και πανταχόθεν βαλλόμενο Περιφερειακό Σχεδιασμό, για απεμπλοκή του Δήμου Φυλής από την Διαχείρηση των απορριμμάτων. Ούτε νομικά, ούτε πολιτικά.

Δ.Τ. «Ο αγώνας για το θέμα του ΧΥΤΑ συνεχίζεται, πάνω στις γραμμές και τις δεσμεύσεις μας.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: ΆΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ...Τον αγώνα “για την απομάκρυνση της Χωματερής” τον “έθαψες” στους τόνους των σκουπιδιών με την αποδοχή το 2003 της επέκτασης της χωματερής στα διοικητικά όρια της τότε Κοινότητας ΦΥΛΗΣ όπου ήσουν Κοινοτάρχης, στα γράμματα που έγραψες, σε όσα δεν έκανες ποτέ για να φύγουν επιτέλους τα σκουπίδια από την περιοχή μας μια για πάντα. Δεν ζήτησες την στήριξη και την συνεργασία ΟΛΩΝ των δυνάμεων, όταν έπρεπε, όπως έπρεπε.

Δ.Τ. «Στις Διοικητικές δομές, ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο οποίος συντάχθηκε με πρωτοφανείς διαδικασίες διαφάνειας, με τη συμμετοχή και του Σωματείου Εργαζομένων (που κατά δήλωσή τους, έγινε πρώτη φορά), αποτελεί ανάχωμα για τη διαφύλαξη των εργασιακών κεκτημένων. Το γεγονός αυτό και μόνο, συν τω χρόνο, θα δημιουργήσει υπεραξία υπηρεσιών σε όφελος του πολίτη.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Πριν την «Διοικητική Δομή», θα έπρεπε να εξασφαλίσετε την απρόσκοπτη πληρωμή των εργαζομένων, απεμπλέκοντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την πληρωμή των δεδουλευμένων από τα έσοδα της ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ. Για να μην έχουμε συνεχόμενες ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ - απεργίες των εργαζομένων. Ο σχεδιασμός στα χαρτιά, χωρίς διάθεση για υλοποίηση, και πρόβλεψη αστοχιών, ΠΟΤΕ, δεν εξυπηρέτησε κανέναν πόσο μάλλον τους Εργαζόμενους. Όσον αφορά την «διαφάνεια» γνωρίζουν ΌΛΟΙ οι εργαζόμενοι πως έγινε η αξιολόγησή τους.

Δ.Τ. «Η Διαύγεια στη λήψη αποφάσεων και στη διαχείριση πόρων, όπου κάθε Δημότης έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις πράξεις της Διοίκησης «ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ».

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Σας παραπέμπουμε στην Ιστοσελίδα του Δήμου, εκεί που αναρτώνται οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δημάρχου. Θα σας παραπέμψουμε στις «Απ΄ευθείας αναθέσεις έργων» στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.  Θα σας παραπέμψουμε στον Νόμο 3862/10 και στην παράγραφο περί «Δημοσίου απολογισμού Δημάρχου.» ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ του Δημάρχου, όπου ο Δήμαρχος ΑΓΝΟΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!... Αντί άλλου δικού μας σχολίου δείτε και εδώ:

«Όποτε θέλουν κάνουν ενημερώσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ»


http://paraponofylis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7776.html


Η Κατάταξη προσωπικού στο Δήμο Φυλής στις θέσεις του νέου Oργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών, που περιλαμβάνει 726 άτομα ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ , έκανε εφτά μήνες να ανέβει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Άμεση όμως ήταν η ανάρτηση για της πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο της Φυλής (μετά από ένα
μήνα) όσο και για τα Ζεφύρια 2012 ( πέντε μέρες)».


Δ.Τ. «Δε θα επεκταθούμε παραπάνω, αυτά αποτελούν, παρά το μέγεθός τους, μικρά κομμάτια από το έργο που έχουμε πάρει εντολή να εκτελέσουμε από τους Δημότες μας, και σ΄ αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε , παρά τις συμπληγάδες που αντιμετωπίζουμε. Στο διαρκή αγώνα μας, έχουμε συμπαραστάτες τους Δημότες μας, οι οποίοι, και βλέπουν, και κρίση έχουν και με ώριμη σκέψη, απεμβολίζουν το όποιο προσωπικό όφελος έχουν υπέρ της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Η ωριμότητα αυτή, τουναντίον δεν φαίνεται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης και δη, σε ορισμένα αυτόκλητα μέσα ενημέρωσης. Δε λαμβάνουν υπόψη, ούτε την καταστροφική συγκυρία που περνά η χώρα και τις δυσκολίες της Δημοτικής Αρχής και των Δημοτών. Καλυμμένοι πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, προσπαθούν να μετατοπίσουν το βλέμμα των Δημοτών, από το φεγγάρι, στο δάκτυλο που το δείχνει, προσπαθώντας να τους κατευθύνουν έτσι στην ιδιοτελή κατεύθυνση που υπηρετούν. Γίνεται μια συνεχή Γκεμπελική προσπάθεια, να εκτρέψουν την προσοχή από το σοβαρό θέμα, σε κιτρινισμούς αίσχιστου είδους, για να υπηρετήσουν στην καλύτερη περίπτωση, ιδιοτελείς σκοπούς και στη χειρότερη δόλιους, σε βάρος της κοινωνίας. Τελευταία, χρησιμοποιούν και το ύστατο όπλο του Γκεμπελισμού και ό,τι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κατάματα, έχουν πάρει ενδεχομένως εντολή να το παρουσιάσουν ως «γραφικό», δίνοντας έτσι όπλο στους εργοδότες τους για μείωση της αξιοπιστίας, αλλά έχουν μακριά νυχτωθεί.

Δε γνωρίζουν ότι υποσκάπτοντας θεσμούς που είναι πέρα από πρόσωπα, προσφέρουν χείριστες υπηρεσίες για τον τόπο τους, διότι μετατρέπονται σε Δούρειο Ίππο και θα υποστούν και αυτοί στο μέλλον το αποτέλεσμα των πράξεών τους. Σε μια κοινωνία της οποίας είναι κάποιος μέλος, δεν μπορεί να μείνει επίτηδες ουδέτερος. Δεν ζητάμε, ούτε χειροκροτητές, ούτε λιβανιστήρια, ζητούμε να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να ασκήσουν εποικοδομητικό έλεγχο, να δώσουν προτάσεις για το κοινό καλό του τόπου μας. Ας αποτελέσουν και αυτοί, χέρι βοήθειας στον δοκιμαζόμενο Δημότη μας και όχι άλλο ένα ακόμα παράγοντα αποπροσανατολισμού, όχι ανώνυμα ή με ψευδώνυμα αλλά, με ονοματεπώνυμο και υπογραφή στις θέσεις και σε αυτά που εκφράζουν. Εμείς κρινόμαστε γιατί έχουμε οντότητα και θέλουμε να έχουμε συνομιλητές οντότητες και όχι φαντάσματα.»

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ: Οι οντότητες και τα φαντάσματα στον δήμο μας έχουν και παρελθόν και γνήσιο της υπογραφής. Αναζητείστε τα στον περίγυρό σας.

Τα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ και portal, ΑΥΣΤΗΡΑ εντός ορίων του δήμου ΦΥΛΗΣ, που έχουν εδώ και καρό κάνουν αισθητή την παρουσία τους, κάνουν γόνιμη κριτική, που παρουσιάζουν ΌΛΕΣ ανεξαιρέτως τις δραστηριότητες ΌΛΩΝ των ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ, αυτά που σέβονται την δημοσιογραφική δεοντολογία είναι: Το Παράπονο Φυλής, http://paraponofylis.blogspot.gr/, ο Φύλαρχος  - http://www.fylarhos.gr/,  το www.zefyri.net/Portal/, ο http://www.otyposnews.gr.

Είναι προσπάθειες δημοτών μας που με κόπο, δικά τους έξοδα και χωρίς διαπλοκή, καθημερινά προβάλλουν τους πάντες και τα πάντα. Και ο κόσμος τους ανταμοίβει με την επισκεψιμότητα που καταγράφουν.

Σε αντίθεση με εφημερίδα τοπικής κυκλοφορίας.

Πως συντηρείται άραγε μια εφημερίδα τόσων σελίδων στις ημέρες μας με κόστος εκτύπωσης δυσθεώρατο και ποιότητα πολυτελείας; Είναι ερώτημα που θα μείνει στην ιστορία. Εκτός αν συντηρείται με «φανταστικά χρήματα». Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα «φανταστικό μέσο, μαζικής εξαπάτησης» που είναι ανύπαρκτη η παρουσία των «κοινών θνητών» στην ύλη του.

Οι δε συνεργάτες του μέσου, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του ραδιοφώνου,  απλήρωτοι εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια, όπου εμφανίζονται σπάνια και ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται να «καλύψουν» και μετά να παρουσιάσουν ακριβώς με τον ίδιο Γκαιμπελικό τρόπο που αναφέρουν, τις δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής.

Θα επαναληφθούμε αλλά και εδώ κολλάει το: «Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σκοινί»

Δ.Τ. «Οι καιροί είναι δύσκολοι και όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο. Δεν πρέπει να ψάχνουμε ή να κατασκευάζουμε εχθρούς μεταξύ μας, προσπαθώντας να αποδομηθεί η δύναμη που έχουμε όλοι μαζί ενωμένοι και να δίνουν λαβή, αποδυναμώνοντας τη φωνή μας, σ΄αυτούς που θέλουν να μας εκμεταλλευτούν, δε βαρέθηκαν να θεωρείται ό τόπος μας η χωματερή υλικών και ψυχών;

Είμαστε δυνατοί, γιατί είμαστε άνθρωποι του μόχθου και ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.

Είμαστε ακόμα άνθρωποι που ζουν σε γειτονιές και γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα.

Είμαστε περήφανοι γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα, τουναντίον μας χρωστάνε πολλά και πολλοί.

Μένει να παραμείνουμε ενωμένοι, ενάντια στα όποια συμφέροντα επιθυμούν την ταφόπλακά μας.

Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να πετύχουμε και να παραδώσουμε τον τόπο στους απογόνους μας όπως τον οραματιζόμαστε.

 

Απάντηση ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ:  Πραγματικά είμαστε άνθρωποι του μόχθου που μένουμε σε γειτονιές και γνωριζόμαστε με τα μικρά μας ονόματα ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, Δεν χρωστάμε σε κανένα αλλά μας χρωστούν πολλά.

Αν θέλετε να είμαστε ενωμένοι ενάντια στα συμφέροντα που θέλουν ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ τον τόπο μας, ξεκινείστε τώρα την σκληρή και επίμονη δουλειά που επικαλείστε.

Δώστε το σύνθημα. Ο χρόνος σας, έτσι κι αλλιώς, είναι πλέον ελάχιστος και οι υποσχέσεις που έχετε δώσει προεκλογικά, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.

 

Για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ο δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής

 
 

ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας