ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ: "Είμαστε η περιοχή της τέλειας υποβάθμισης. Τουλάχιστον το ρεύμα και το νερό θα έπρεπε να το είχαμε αρκετά φθηνό" video φωτιά!

Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση του Δ.Σ. Φυλής όπου συζητήθηκαν (;;;) οι αιτίες για τους αυξημένους λογαριασμούς του νερού στους δημότες, ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ύψωσε ανάστημα άμυνας.

Σε έναν δήμο, όπου αλλεπάλληλες περιβαλλοντικές υποβαθμίσεις, συμπαρασύρουν και το βιoτικό επίπεδο των συμπολιτών μας, απέναντι σε έναν δήμο ανάλγητο, σε μια δημοτική αρχή ανύπαρκτη χωρίς ίχνος κοινωνικών παρεμβάσεων απάλυνσης της φτώχειας, ο ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ με εμπεριστατωμένες μελέτες και αποδείξεις, ύψωσε ορθό ανάστημα υπεραμυνόμενος της αγωνίας των πολιτών, εγκαλώντας την Δημοτική Αρχή στην επιστροφή της στην σοβαρή πολιτική, που κύριο μέλημα της θα 'ναι η προστασία των Δημοτών, που ελέω μνημονίου, έχουν απωλέσει, όχι απλά σημαντικό μέρος του εισοδήματός τους αλλά το σύνολο του, την ώρα και την στιγμή που ο Δήμος αυξάνει παραλόγως, τα τιμολόγιά του.

Άλλες φορές εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης να "διαβάσει τις εξελίξεις" και άλλες λόγω των επιβαλλόμενων "εκ των άνω" εντολών, ντόπιας και ξένης τρόϊκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας