ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΣΙΕ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Κάποιοι προκαλούν!

Και προκαλούν ασύστολα!

Μιλούμε για την πόλη που αγαπήσαμε και χάσαμε, την Αθήνα που γνωρίσαμε, παίξαμε, μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε!

Την ευρισκόμενη σε απόλυτη παρακμή Αθήνα, την παραδομένη σε ορδές λαθρομεταναστών Αθήνα.

Μόνο που εμείς τα λέμε χρόνια.

Σήμερα το ”διαπίστωσαν”, με δηλώσεις τους, και οι Χρυσοχοϊδης – Καμίνης!

Δύο πρόσωπα δηλαδή απόλυτα προσηλωμένα στην ”πολυπολιτισμική” κοινωνία, που φέρουν βαρύτατες ευθύνες για το κατάντημα της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.Σήμερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά από συνάντηση που είχε με τον νέο υπουργό Προστασίας (;) του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, δήλωσε:

”Η πόλη ήταν σε σταδιακή παρακμή, και σταδιακά πρέπει να βγεί από αυτήν. Έχουμε προβλήματα εγκληματικότητας στο κέντρο της πρωτεύουσας”.

”Από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τη μαύρη τρύπα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία υπάρχει εδώ και δεκαετίες”, τόνισε ο Μ. Χρυσοχοίδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε, επίσης, ότι είναι κρίμα μία ιστορική πρωτεύουσα να παρουσιάζει τέτοια εικόνα όσον αφορά στην εγκληματικότητα. Τόνισε ότι θα κλείσουν οι πληγές, οι οποίες, όπως ανέφερε, είναι οι εξής:

•Πορνεία
•Ναρκωτικά
•Όπλα
•Λαθρομετανάστευση
•Παρεμπόριο

Ανέφερε, ακόμη, ότι θα πατάξουν ό,τι άλλο παράνομο υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας και ότι θα αγωνιστούν για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Γ. Καμίνης, είπε, επίσης, ότι η πόλη θα αποδοθεί στους δημότες της, ότι πρέπει να ορθοποδήσει για να ορθοποδήσει και η χώρα και πως υπάρχει η πολιτική βούληση γι αυτό.

Τόνισε δε ότι θα έχει συναντήσεις με τα κόμματα, για να συζητήσουν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις προεκλογικές τους δραστηριότητες στην πόλη.

Ερώτημα: Ποιός ευθύνεται για αυτό το χάλι;

Όπου στην, υπό κατοχή, πρωτεύουσα,

Έλληνας φοβάται να κυκλοφορήσει;

Σήμερα ανακάλυψαν το πρόβλημα οι Καμίνης και Χρυσοχοίδης;

Μα το κόμα του δεύτερου τασσόταν υπέρ της ”ανοιχτής”, ”πολυπολιτισμικής” κτλ κτλ κοινωνίας, και ετοιμαζόταν να προβεί σε χιλιάδες νομιμοποιήσεις και ελληνοποιήσεις παρανόμων και λαθραίων. Προσπερνούμε τα έργα και ημέρες Προκόπη Παυλόπουλου στο καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο, που άφησαν εποχή.

Μπορούν οι παραπάνω, αοδεδειγμένα σφοδροί πολέμιοι του εθνικά συγκροτημένου κράτους, και πρωτοστάτες, ιδεολογικά και όχι μόνον, του εν εξελίξει αφελληνισμού της πατρίδος, τουλάχιστον να μην προκαλούν;

Η σιωπή τους θα ήταν προτιμότερη, αφου το μόνο που έχουν αφήσει πίσω τους είναι η μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε Βαβέλ και ανθρωπολογικό πάρκο.

Με αποτελέσματα που οι δυστυχείς Έλληνες τα εισπράττουν σε βάρος της ζωής, της τιμής, της περιουσίας τους, της ίδιας τους της αξιοπρέπειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας