ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σε εργασιακή εφεδρεία το 10% των εργαζομένων της ΕΡΤ

Για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης με την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί, ενημέρωσε τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους, το οποίο ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τομή, καθώς βάζει τέλος στο καθεστώς της ατιμωρησίας που υπήρχε στο Δημόσιο.

Ακόμη αποφασίστηκε να κλείσουν με κοινή υπουργική απόφαση των κυρίων Βενιζέλου και Μόσιαλου το Ίδρυμα Οπτικοακουστικών Μέσων και το Αρχείο Οπτικοακουστικών Μέσων.

Αναφορικά με την ΕΤ1 αποφασίστηκε:

• Να κατατεθεί τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα μπαίνει λουκέτο στην ΕΤ1
• Τη συχνότητα της ΕΤ1 θα καταλάβει η ΕΤ3
• Τη συχνότητα της ΕΤ3 θα καταλάβει το κανάλι Prisma+ της ΕΡΤ, που θα εξελιχθεί σε κανάλι για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, το οποίο θα προβάλει και επιτυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, που θα αγοράζονται μετά από επιλογή ειδικής επιτροπής.

Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα περάσουν από αξιολόγηση από την επιτροπή που θα συσταθεί.Το 10% -περίπου 300 εργαζόμενοι- αυτών θα μπει σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας. Από τους 300, το 10% θα επιστρέψει στην εργασία του, το 30% θα συνάψει με την ΕΡΤ σύμβαση ορισμένου χρόνου και το υπόλοιπο 60% θα παραμείνει σε εφεδρεία.

Πηγή: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας