ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η επόμενη ημέρα των εκλογών-άρθρο του Οικονομολόγου ΠΕΤΡΟΥ ΒΙΡΒΙΛΗ

Βιώνουμε τις επόμενες μέρες των εκλογών.
Οι πανηγυρισμοί έχουν καταλαγιάσει, οι ηττημένοι έκαναν τους απολογισμούς τους και οι δημοσκόποι προσπαθούν να ερμηνεύσουν ακόμη τη λαϊκή ετυμηγορία κατά το δοκούν.

Εμείς όμως οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων και του ευρύτερου πλέον Καλλικρατικού Δήμου Φυλής είμαστε εδώ αντιμέτωποι με την πραγματικότητα των σκουπιδιών και του καρκίνου.

Αντιμέτωποι με την παραβατικότητα των Ρομά, τους γεμάτους λακκούβες δρόμους, τα άφτιαχτα πεζοδρόμια, τις άθλιες σχολικές αίθουσες.

Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό μου είναι και τώρα τι κάνουμε σαν «Ενότητα Πολιτών»; Είμαστε εδώ ανυπομονώντας να ρίχτουμε στον αγώνα για το νέο ξεκίνημα, βάζοντας στην άκρη την απάθεια τόσων ετών, η θα κοιτάμε ανενεργά τους μετανιωμένους συμπολίτες μας, γιατί ακόμη μια φορά επιλέξανε το παλιό και το φθαρμένο επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά το «μαζί τα φάγαμε»;;

Όχι κύριοι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!. Δεν τα φάγαμε μαζί, δεν έχουμε καν τις ίδιες κοιλιές. Δεν μπορείτε να γεμίζετε με ενοχές ένα λαό που τον αφήνετε σκόπιμα απαίδευτο, εγκλωβισμένο στις δίμηνες συμβάσεις και στα ψευτοδιλήματα δουλειά και σκουπίδια η ανεργία.

Η «Ενότητα Πολιτών» δηλώνει ΒΡΟΝΤΕΡΌ παρών στις μελλοντικές προκλήσεις και είναι έτοιμη για νέους αγώνες.

Αγαπητοί μου Συμπολίτες και συμπολίτισσες. Δεν υπάρχει δουλειά ούτε ανάπτυξη από τα σκουπίδια. Μόνο θάνατος, υποβάθμιση της ζωής και της περιουσίας μας. Κοιτάξτε γύρω σας και αναρωτηθείτε, τόσα χρόνια με τόσα λεφτά τι έργα έχουν γίνει στο Δήμο μας.

ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Μόνο κακόγουστες φιέστες και άσκοπη κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος που μας οδήγησε στο Μνημόνιο.
Εμείς την υπέρβαση μας την κάναμε. Μακριά από κομματικές σκοπιμότητες σας καλούμε να ταξιδέψτε μαζί μας στο όνειρο. Ελάτε να φτιάξουμε ένα Δήμο γεμάτο χρώματα. Ένα Δήμο που θα στέκεται αρωγός στον πολίτη θα φροντίζει τους απόμαχους της ζωής και θα δίνει ελπίδα στους νέους. Σας καλούμε να συμπαραταχθείτε μαζί μας για να παλέψουμε για ένα Δήμο που όχι μόνο δεν θα ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε κάτοικοί του αλλά που θα αποτελεί πρότυπο και για τους άλλους. Εμείς σας κοιτάμε ίσια στα μάτια και σας λέμε, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας