ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Άρτος και θεάματα στον δήμο Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Με αφορμή την πολυδάπανη, πανυγηρική εκδήλωση που στήθηκε στην πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων, για την εκλογή του κ.Δημήτρη Μπουραϊμη, ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Σάββας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
'' Το πραγματικό μήνυμα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών το κατέγραψαν πριν απο μερικές μέρες στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες: ''Εντολή ανανέωσης της πολιτικής''.
Οι πολίτες, γύρισαν την πλάτη στους κομματικούς υποψήφιους και τις κομματικές γραμμές και τους αποδοκίμασαν με τη μή συμμετοχή τους στις εκλογές καταγράφοντας τεράστια ποσοστά αποχής. Αυτό το μήνυμα φαίνεται πως κάποιοι δεν το κατάλαβαν.
Κάποιοι ζούν και σκέφτονται στα στενά περιθώρια που μέχρι τώρα ζούσαν.
Δεν καταλαβαίνουν πως τώρα δεν είναι ώρα να γιορτάζουν στις πλατείες την νίκη τους, αλλά να σκέπτονται πως θα αντικρύσουν στα μάτια τους ανέργους που τους υπόσχονταν διορισμούς. Με ποιό τρόπο θα λύσουν τα πολλά και δύσκολα προβλήματα του τόπου μας.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό τώρα που η χώρα μας διανύει περίοδο σοβαρής πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, να δίνονται πανάκριβες δεξιώσεις στην κεντρική πλατεία του δήμου.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό την ίδια ώρα που το σύνολο των υπαλλήλων είνα απλήρωτοι, από ένα μισθό στους εργαζόμενους στον δήμο έως έξι και επτά μισθούς σε άλλες υπηρεσίες όπως στην δημοτική ραδιοφωνία, κάποιοι να γλεντούν προκλητικά.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό στην περιοχή μας που η κρίση μεταφράζεται σε φόβο, για θέσεις εργασίας και εισοδήματος, κάποιοι να ξοδεύουν χρήματα, από όπου κι αν προέρχονται, με αυτόν τον τρόπο.
Τι γιορτάζουν; Την νίκη ποίου, έναντι ποίου; Με ποιά αυτοδυναμία; Θεωρούν κάποιοι αρκετό το 51,24% όταν το 60% απείχε στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Δήμο Φυλής;
Στην ''Ενότητα Πολιτών'' τέτοιες συμπεριφορές μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους γιατί είναι προκλητικές στο έπακρο και ζητάμε άμεσα την εξόφληση των εργαζομένων και των προμηθευτών του δήμου.
Το ''άρτος και θεάματα'' ανήκουν σε άλλες εποχές.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας