ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

Θέμα: '' Κλίμα έντονης πολιτικής σήψης και απαξίωσης''
Με αφορμή τις απαράδεκτες εικόνες συναλλαγής με τους αθίγγανους κατά τη διάρκεια των εκλογών στο Δήμο Φυλής, αλλά και την έρπουσα φημολογία για «υπόγειες συνεργασίες» μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Σάββας, επικεφαλής της '' ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σε κλίμα έντονης πολιτικής σήψης και απαξίωσης διενεργήθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Β’ Γύρου στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Φυλής.
Σε αυτό το κλίμα βιώσαμε για ακόμα μια φορά την προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων αθίγγανων.
Οι παρατάξεις των 2 κομματικών υποψηφίων, επανέφεραν το Δήμο Φυλής πολλά χρόνια πίσω.
Για να διεξαχθούν οι εκλογές έφτασαν σε σημείο να καλέσουν τα ΜΑΤ και να υπάρχει ένα απαράδεκτο θέαμα βιαιοπραγιών έξω από τα σχολεία. Με άνωθεν κυβερνητική εντολή ήρθε μέχρι και Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. στο νέο Δήμο Φυλής.

Ο ''πολιτικός πολιτισμός'' που εξαγόρασε τους αθίγγανους μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Εμείς εμμένουμε στην πάγια θέση μας να γκρεμιστούν οι παράγκες των αθίγγανων και να παταχτεί κάθε μορφή παραβατικότητας.
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, συναλλάχθηκαν μαζί τους και τους έκαναν ρυθμιστές της πολιτικής ζωής στον δήμο μας.
Και όταν υπάρχει συναλλαγή δεν μπορούν να ασκηθούν οι ανάλογες αναπτυξιακές πολιτικές για τον τόπο.

Σε αυτό το κλίμα σήψης και απαξίωσης, η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και η επίσημη ανακοίνωση που εκδώσαμε προέτρεψε τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Και πράγματι, από το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, το οποίο κρίθηκε σε ελάχιστες ψήφους, διεφάνη ότι οι ψηφοφόροι της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά κύριο λόγο απείχαν.

Αλλά και όσοι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, ψήφισαν κατά συνείδηση και δεν πήγαν μαζικά στη μία ή την άλλη παράταξη. Το αποτέλεσμα των εκλογών τελικά διέψευσε κατηγορηματικά τους συκοφάντες που έλεγαν ότι υπάρχει συναλλαγή του συνδυασμού μας με την παράταξη του κ. Παππού ή του κ. Μπουραϊμη.

Απλά έκριναν «εξ ιδίων τα αλλότρια».
Τους διαψεύσαμε για ακόμα μια φορά, γιατί εμείς δεν έχουμε μάθει σε συναλλαγές.
Τους παραδίδουμε στην κρίση και την χλεύη των δημοτών.
Όσον αφορά την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μακριά από συναλλαγές.
Θα συνεχίσουμε την παραγωγή θέσεων και προτάσεων.
Θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και αυτοδιοικητικοί και κάθε μέρα που περνά, δικαιωνόμαστε περισσότερο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας