ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εξυπηρετήσεων συνέχεια…


Άρθρο του Νικολάου Πολ. Λιόση

Μετά τις σχετικές αποφάσεις του Δήμου Φυλής που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και συγκεκριμένα του προέδρου των παιδικών σταθμών κ. Παπαϊωάννου Κων/νου με ΑΔΑ: ΒΛ13ΟΕΧΖ-ΗΞΥ και ΑΔΑ:ΒΛ13ΟΕΧΖ-ΡΡΞ, σημειώνω τα εξής:

Οι εν λόγω εργασίες, που αφορούν τις περιφράξεις των παιδικών σταθμών «Δροσοσταλίδες» και «Ονειρόκηπος» σε Δροσούπολη και Άγιο Νικόλαο αντιστοίχως, έγιναν με τις γνωστές απευθείας αναθέσεις, αυτή τη φορά προς τον κ. Κυριάκο Κοκκόρια (με συνολικό ποσό αξίας 22.281,30€), ο οποίος τυχαίνει να είναι αδελφός της συζύγου του κ. Παπαϊωάννου.


Παραθέτω τον προφανή προβληματισμό μου και διερωτώμαι, ξεπερνώντας το σκέλος της νόμιμης ή έστω νομότυπης διαδικασίας, αν και κατά πόσο ξεπερνά τα όρια της ηθικής (ή της ανηθικότητας) μια τέτοια απευθείας ανάθεση μεταξύ ημετέρων.

Φυσικά και αυτή δεν είναι η μοναδική πρόκληση από πλευράς διοικούντων και δυστυχώς δεν αναμένεται να είναι και η τελευταία. Ωστόσο έχει και η υπομονή τα όριά της και ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης οι παντός τύπου διευκολύνσεις-εξυπηρετήσεις «δικών μας», προκαλούν το λαϊκό αίσθημα και εγείρουν ξεκάθαρα θέμα περί έλλειψης αξιοκρατίας και δικαιοσύνης.

Με λίγα λόγια… τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.


Για την ιστορία, παραθέτω και τα σχετικά έγγραφα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας