ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Όχι άλλη άγνοια…



Στο εντευκτήριο του Ιερού Ναού του Αγίου Στυλιανού το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, πλήθος κατοίκων του Ζεφυρίου βρέθηκε για να εκφράσει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης του τοπικού τμήματος αστυνομικού. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» εκπροσωπήθηκε από την πρώην Δήμαρχο Ζεφυρίου κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου, η οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την αναγκαιότητα διατήρησης του τμήματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί η στάση της διοίκησης του Δήμου Φυλής, η οποία ανοικτά εκφράζει άγνοια για τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά του κάθε δημότη.

Μια άγνοια που αποτυπώθηκε καθαρά στα λεγόμενα του κ. Νίκου Λιόση, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας των Μακεδόνων Θρακών το περασμένο Σάββατο, έδειξε (και δήλωσε) πλήρως ανενημέρωτος, στα όσα σχετικά τόνισε ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων, Σταμάτης Γεώργας.

Πρόκειται για το ίδιο έλλειμμα πληροφόρησης που είχαν οι διοικούντες, όταν παλαιότερα κυκλοφορούσαν οι ίδιες φήμες για το κλείσιμο της εφορίας, του ταχυδρομείου, των ιατρείων του ΙΚΑ και του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ελπίζουμε κύριοι της διοίκησης αυτή τη φορά να προλάβετε να ενημερωθείτε εγκαίρως για αυτά που πρόκειται να συμβούν στον Δήμο που διοικείτε.


Η ομιλία του Σταμάτη Γεώργα μια ημέρα πριν τη διαδήλωση στο Ζεφύρι ενάντια στο κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας