ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Απλή, λιτή και απέριττη η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν, από το ΔΑΣ Ζεφυρίου – Σάββας Σάββας: «Το καλύτερο αντίδοτο ο αθλητισμός»



Κοντά σε κάθε προσπάθεια που παράγει κοινωνικό έργο και προάγει τον πολιτισμό μέσω του αθλητισμού θα βρίσκεται η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», όπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Σάββας Ι. Σάββας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ζεφυρίου, με απόλυτη επιτυχία που πιστώνεται στη νέα πρόεδρο Βούλα Λιάκου-Γκάγκοση. Εκεί, χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες και κινήσεις εντυπωσιασμού, ο τοπικός δημοτικός αθλητικός σύλλογος έκοψε την πίτα του για τη νέα χρονιά, τιμώντας παράλληλα τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο την πολύπαθη περιοχή.

Σαν άνθρωπος του αθλητισμού (σ.σ. άλλοτε επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ) ο Σάββας Σάββας επεσήμανε τη σημασία που έχει ο αθλητισμός στις μέρες μας, υπογραμμίζοντας πως για την κοινωνία, τους γονείς και φυσικά τα παιδιά, αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» για τις αντιξοότητες που όλοι μας βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Οι αθλητές που τιμήθηκαν από το ΔΑΣ ήταν οι:

Γκότση Ανδριάνα, Καλύβας Ευάγγελος, Κατηφόρης Διονύσης, Καλαϊτζίδης Γεώργιος, Περατικός Θεόδωρος, Μαμουλίδης Ξενοφών, Παπαθανασίου Αργύρης, Μπαγιώργας Κων/Νος, Γλυνός Γεώργιος.
Ομάδα ποδοσφαίρου: Αποστόλου Βάρα, Ασβεστάς Γιάννης, Βασιλείου Κων/Νος, Γαλής Πάρης, Καραγιώργας Οδυσσέας, Κόλλιας Παναγιώτης, Κουκίδης Ευάγγελος, Λατάνης Βασίλης, Ντέντια Λουϊς, Ευαγγλέρης Δημήτρης, Αγόρας Νικόλαος, Νομικός Δημήτρης

Αναλυτικά η ομιλία του Σάββα Σάββα στην κοπή της πίτας του ΔΑΣ Ζεφυρίου και η βράβευση σε νεαρό αθλητή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας