ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Σάββας Σάββας: «Να αναδειχθεί η παραβατικότητα»


Τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή του Ζεφυρίου δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην κοπή της πίτας του συλλόγου Πελοποννησίων της πόλης «Ο Γέρος του Μωριά». Σε συνέχεια των αποκαλύψεων του προέδρου Βασίλη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για ύπουλο σχέδιο εξαφάνισης του συλλόγου και αντικατάστασής του από αντίστοιχο των Ρομά (!) ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φυλής κ. Σάββας Σάββας, επανέλαβε την πάγια θέση του για ανάδειξη της παραβατικότητας, θέμα που έχει αφεθεί… στη μοίρα του από την υπάρχουσα διοίκηση του καλλικρατικού δήμου. Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»:

"Αγαπητοί δημότες, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία για το 2013. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, η οικονομική εξαθλίωση που επέβαλλαν οι Ευρωπαίοι μαζί με τους «σάπιους» ηγέτες του πολιτικού μας συστήματος, διέρρηξαν τον κοινωνικό ιστό του ελληνισμού.

Η χώρα μας διανύει μια κρίσιμη περίοδο, αναζητούνται ηγέτες μέσα από ένα κοινοβούλιο το οποίο αποτελείται από τους ίδιους ανθρώπους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση! Οι ευχές είναι καλό να λέγονται, αλλά πρέπει και να υλοποιούνται. Όπως είχε πει ο Κίσινγκερ, αυτή η χώρα για να διοικηθεί, θα πρέπει να ξεριζωθούν η γλώσσα, η ιστορία, τα ήθη τα έθιμα και η θρησκεία της.

Αυτές οι προτροπές των τότε ηγετών και σημερινών αφεντών, είναι αυτές που σήμερα υλοποιούν με σχέδιο στρατηγικό. Οι σωστοί Έλληνες είστε όλοι εσείς. Οι ηγέτες όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν παιδιά του λαού. Αυτοί που μας οδήγησαν εδώ δεν δικαιούνται να ομιλούν για σωτηρία του έθνους. Σε λίγο θα φορολογήσουν τους πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους, θα βάλουν και εισιτήριο στην πόρτα! Πάνε να ξεριζώσουν τα ήθη μας, όπως αυτά πρεσβεύονται από τους πολιτιστικούς συλλόγους, την ιστορία μας και τη θρησκεία μας. Δεν είναι περίεργο που ακούγονται φωνές για όλα αυτά που σας είπα, τους φταίει η θρησκεία, οι σύλλογοι, τα πάντα.

Όσο για την περιοχή μας, η παραβατικότητα είναι στο κόκκινο. Η δημοτική κοινότητα Ζεφυρίου, αλλά και ο νέος Δήμος Φυλής οφείλουν να αναδείξουν την παραβατικότητα των τσιγγάνων και να σταματήσουμε τα ευχολόγια. Σε ένα κράτος ανομίας η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Πρέπει όλοι μας να ασχοληθούμε με την παραβατικότητα, γιατί ο ελληνισμός δυσκολεύεται να επιβιώσει. Καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία…".

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας