ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» αφουγκράστηκε τα πολλά προβλήματα των κατοίκων της πολύπαθης περιοχής της Άνω Λίμνης, στα Άνω Λιόσια – «Δεν πάει άλλο» λέει ο κόσμος


Φωνές οργής, αγανάκτησης και θυμού αναβλύζουν από τις ψυχές των κατοίκων της Άνω Λίμνης στα Άνω Λιόσια. Συναισθήματα που έγιναν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα την περασμένη Παρασκευή σε όσους βρέθηκαν στα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που ξεχείλιζε από δικαιολογημένη αγανάκτηση, συντοπίτες μας, που έχουν βιώσει στο… πετσί τους τα βάσανα που προκαλεί η αδυναμία της διοίκησης του Δήμου Φυλής να δώσει ένα τέλος στα δεινά -που κατά κύριο λόγο προκαλούνται από την παραβατική συμπεριφορά μερίδας τσιγγάνων- είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα, τα προβλήματα που κυριολεκτικά έχουν μετατρέψει τις ζωές τους σε κόλαση.


Κλοπές, βανδαλισμοί και εκφοβισμοί βρίσκονται επί καθημερινής βάσης στο πρόγραμμα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι όπως μας αποκάλυψαν έχουν αγνοηθεί προκλητικά από την διοίκηση του Δήμου Φυλής, οι εκπρόσωποι της οποίας δεν έχουν διστάσει να χαρακτηρίσουν τα εν λόγω φαινόμενα ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ (!) υποβαθμίζοντας τον κυκεώνα των προβλημάτων σε απλές αναταραχές τοπικού χαρακτήρα, που φυσικά δεν είναι ικανές να απασχολήσουν κανέναν στο δημοτικό συμβούλιο!

Βέβαια, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όσο και η γνώση που έχει λάβει ο Δήμαρχος για τα δεινά των κατοίκων της Άνω Λίμνης. Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς αναρωτήθηκαν αν πραγματικά ο Δήμαρχος γνωρίζει που βρίσκεται η συγκεκριμένη περιοχή, η οποία εδώ και χρόνια αποτελεί πραγματικά μια ΠΛΗΓΗ για την περιοχή των Άνω Λιοσίων και περισσότερο ακόμα για τους ανθρώπους που μένουν εκεί.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» γνωρίζοντας και κατανοώντας την κατάσταση στην περιοχή δεσμεύεται στους συμπολίτες μας για ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες και όχι αόριστες υποσχέσεις:

1) Φέρνουμε ΑΜΕΣΑ το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και επιτακτικά ζητάμε λύσεις για να ανακουφιστούν οι κάτοικοι της περιοχής στο μέτρο του δυνατού.

2) Ζητάμε από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής ΑΜΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το θέμα της παραβατικότητας στο Δήμο μας και τήρηση του νόμου, ειδικά στις περιοχές που πλήττονται άμεσα από τις άνομες ενέργειες των παραβατικών.


3) Παρέχουμε ΑΜΕΣΗ νομική και οικονομική βοήθεια για τη δημιουργία καταστατικού και συλλόγου για την ευρύτερη περιοχή της Άνω Λίμνης, με απώτερο σκοπό οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία συλλογικά και όχι μεμονωμένα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν την καθημερινότητά τους.

4) Προτείνουμε λύσεις, με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις, οι οποίες θα έχουν ως στόχο την εξάλειψη των φαινομένων της παραβατικότητας στον καλλικρατικό δήμο Φυλής.

Παράλληλα, μετά από πρόταση του κ. Σάββα Σάββα, ζητήθηκε από τους πολίτες να παρευρεθούν στην επόμενη συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν στον Δήμαρχο όλα όσα ακούστηκαν την Παρασκευή στα γραφεία μας και προφανώς δεν έχουν φτάσει στα αυτιά του ή πιθανών δεν λήφθηκαν με τη σημασία που θα ΕΠΡΕΠΕ απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση.

Και για όσους… καλόπιστους σπεύσουν να κάνουν λόγο για τυχόν ψηφοθηρικές τακτικές ή μικροπολιτικές σκοπιμότητες από πλευράς μας, εμείς μένουμε σε αυτό που φωνάζουμε από την αρχή της «γέννησης» αυτής της παράταξης, πως η αξιοπιστία όλων μας θα φανεί στην πράξη και πως οι ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι τα λόγια είναι αυτές που στο τέλος καθορίζουν το ποιόν του καθενός από εμάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας