ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011


H ''ENOTHTA ΠΟΛΙΤΩΝ" μετά την απόφαση που πάρθηκε από την πλειοψηφία του Διοίκησης του Δήμου Φυλής, για τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στο άρθρο που αναφέρεται στην ραδιοφωνική ή τηλεοπτική μετάδοση του Δ.Σ. Φυλής και πειθαρχώντας στην πλειοψηφική απόφαση του Δ.Σ. Φυλής - παρότι η αποφάση αυτή, ΔΕΝ είναι στην ευθεία της Δημοκρατίας- κατέθεσε αίτημα στην Διοίκηση του Δήμου για "άδεια" μετάδοσης των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Φυλής. Σας ενημερώνουμε πως έως ότου μας δώσουν την απάντηση οι υπηρεσίες ΔΕΝ θα μεταδώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής ζωντανά. Τουλάχιστον την συνεδρίαση της 21ης Οκτωβρίου 2011.























Έως ότου πάρουμε την όποια απάντηση των Υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε πως ΔΕΝ θα κάνουμε καμιά ενέργεια για να μεταδώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής, τουλάχιστον για την συνεδρίαση της 21ης/10/2011.

Περιμένουμε στο μεταξύ, από τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο, που ήταν εισηγητής της τροποποίησης, να μας ενημερώσει εγκαίρως για τους "όρους και προϋποθέσεις" που θα χρειάζονται για να μεταδίδεται το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΛΕΥΘΕΡΑ στους Δημότες, γιατί κατά την διάρκεια της ψήφισης για την αλλαγή της τροποποίησης δεν αναφέρθησαν...

Για το θέμα ο Σάββας Ι. Σάββας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Πριν από την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ Φυλής στις 4 Ιανουαρίου 2011, καταθέσαμε έγγραφο στον Πρόεδρο του Δ.Σ. πως θα μεταδώσουμε το Δ.Σ. Φυλής.
Από τότε, εδώ και 10 μήνες, 4.200 κάτοικοι έχουν δει τις συνεδριάσεις μέσα από το σπίτι τους μέσα από τον υπολογιστή τους.
Δεν έχει, λοιπόν, κανείς, κανένα δικαίωμα να μας κατασυκοφαντεί στο Δ.Σ. ή δεξιά αριστερά, και να λέει πως "με το έτσι θέλω" μπήκαμε μέσα στην αίθουσα και στήσαμε την κάμερα.

Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" σε κάθε της λειτουργία, πρίν από οτιδήποτε, εξετάζει την νομιμότητα κάθε μας πράξης.
ΌΧΙ την νομιμοφάνεια. ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ.
Έτσι έχουμε μάθει να πολιτευόμαστε...

Με αυτό το αίσθημα ευθύνης, πειθαρχούμε στις αποφάσεις του Δ.Σ. και περιμένουμε την ανταπόκρισή τους στα αιτήματά μας. Από εκεί και μετά η Παράταξή μας έφτασε τον πήχυ πολύ ψηλά...
Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα του κόσμου να έχει άποψη και γνώση.
Υπερασπιστήκαμε την Δημοκρατία.

Ας κάνουν τώρα ότι περνάει από το χέρι τους να ξεπεράσουν την δική μας προσπάθεια και κυρίως να διατηρήσουν την Δημοκρατία στις μεταδόσεις του Δ.Σ. όπως το καταφέραμε εμείς τόσους μήνες.
Ιδού η Ρόδος - Ιδού και το πήδημα, Ίδωμεν..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας