ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Καταργούνται τα τμήματα εξόδων, στις ΔΟΥ Αχαρνών και Άνω Λιοσίων

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δικαιώνεται για ακόμη φορά  η "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" που προειδοποιούσε για την πρόθεση σταδιακής μεταφοράς της ΔΟΥ Άνω Λιοσίων  στους Αγ. Αναργύρους.

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών από την πρώτη Οκτωβρίου, παύουν να λειτουργούν τα τμήματα εξόδων στις μεγάλες εφορίες των νομών:
* Αττικής: στις ΔΟΥ ΙΕ', ΚΒ', Ι', ΙΑ', Ε', ΙΣΤ', ΙΘ', ΚΓ', Κ', ΙΗ' και ΚΑ' Αθηνών, Δάφνης, Γαλατσίου, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Χαϊδαρίου, Ζωγράφου, Βύρωνα, Άνω Λιοσίων, Ιλίου, Αχαρνών, Ηλιούπολης, Ν. Σμύρνης, Μεγάρων, Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Β' Καλλιθέας, Μοσχάτου, Αμαρουσίου, Αγίου Στεφάνου, Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδέλφειας, Κορωπίου, Λαυρίου, Α' Περιστερίου, Πετρούπολης, Γ' και ΣΤ' Πειραιά, Δ' Πειραιά, Σαλαμίνας, Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου.* Αχαΐας: τα τμήματα Β', Γ' και Δ' εξόδων της ΔΟΥ Γ' Πατρών.* Ηρακλείου: το Β' τμήμα εξόδων της ΔΟΥ Α' Ηρακλείου.* Θεσσαλονίκης: των εφοριών Α', Β', Θ', Ζ', Ε' και Η' Θεσσαλονίκης, Νεάπολης, Λαγκαδά, Τούμπας, Αγίου Αθανασίου.* Ιωαννίνων: τα τμήματα Α' και Β' εξόδων της Β' Ιωαννίνων.* Καβάλας: στη Β' ΔΟΥ Καβάλας.* Μαγνησίας: της ΔΟΥ Β' Βόλου. * Ξάνθης: της ΔΟΥ Β' Ξάνθης.* Πιερίας: της ΔΟΥ Β' Κατερίνης.* Χανίων: της ΔΟΥ Β' Χανίων. Με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι τα τμήματα «Εξόδων και Λογιστικό» των εφοριών Γρεβενών, Ηγουμενίτσας, Καρπενησίου, Λευκάδας, Πολυγύρου και Σάμου, μετονομάζονται σε τμήματα «Εξόδων».

Κύριοι της Διοίκησης, κάντε κάτι... Ότι καλό υπάρχει για τους δημότες μας το παίρνουν, και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στα οικονομικά του κάθε ένα η απομάκρυνση της ΔΟΥ είναι σημαντική απώλεια και η ταλαιπωρία του να πηγαίνουμε στους Αγ. Αναργύρους θα είναι σημαντική.
Σε λίγο θα είμαστε ένας Δήμος χωρίς χρήσιμες υπηρεσίες, και για το μόνο που θα καμαρώνουμε θα είναι η χωματερή....

Σ.Σ. Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" είχε θέσει ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον κ. Μπουραϊμη εαν είναι ενήμερος για τις προθέσεις του Υπουργείου να απομακρύνει την ΔΟΥ και να την μεταφέρει στο ιδιόκτητο κ΄τηριο του Υπουργείου στους Αγ. Αναργύρους. Τότε είχε πει ο Δήμαρχος πως ''δεν τίθεται τέτοιο θέμα" και είχε δηλώσει άγνοια.
Ο Σάββας Ι. Σάββας τότε του είχε προτείνει να ενδιαφερθεί να μάθει και αν χρειάζεται να πάρει απόφαση το Δ.Σ. και να παραχωρηθεί στην ΔΟΥ  Δημοτικό κτήριο προκειμένου να παραμείνει στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας