ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η διαφήμιση της ρουσφετολογικής-προεκλογικής σπατάλης…

Άρθρο του Χρήστου Μουζακίτη

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, η δημοτική αρχή διαφήμισε το έργο της στον (συμπολιτευόμενο) τοπικό Τύπο. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί μπαζών σε περιοχή των Άνω Λιοσίων από υπαλλήλους και μηχανήματα του Δήμου.
Τα τελευταία 3,5 έτη, η αδράνεια της διοίκησης του Δήμου σε θέματα περιβάλλοντος, καθαριότητας και γενικότερα της καθημερινότητας των δημοτών, είναι παραπάνω από εμφανής. Ωστόσο, η ξαφνική «ευαισθητοποίησή» της, δεν πηγάζει από πραγματικό ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, αλλά από το γεγονός ότι οι εκλογές απέχουν μόλις 5 μήνες.

Οι προαναφερόμενοι καθαρισμοί πραγματοποιήθηκαν με υπαλλήλους και μηχανήματα (JCB) του Δήμου και μάλιστα ημέρα Σάββατο. Προς τι τότε οι απευθείας αναθέσεις καθαρισμών σε ιδιώτες αφού ο Δήμος χρησιμοποιεί τα δικά του μηχανήματα; Ιδού και οι σχετικές αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: (ΑΔΑ: ΒΛ1ΟΩΗΤ-Κ9Ω , ΑΔΑ:ΒΛ94ΩΗΤ-ΤΩΧ , ΑΔΑ: ΒΛ94ΩΗΤ-ΗΟ1, ΑΔΑ: ΒΛ41ΩΗΤ-ΝΑ5, ΑΔΑ: ΒΕ5ΩΩΗΤ-2ΗΥ).


Για ποιο λόγο ξοδεύτηκαν 103.700 Ευρώ; Πιστεύω πως είναι κάτι παραπάνω από προφανές. 

Η αδιαφορία όμως και η προχειρότητα με την οποία η σημερινή διοίκηση αντιμετωπίζει την καθημερινότητα των δημοτών, αποτυπώνεται ακόμα και στον τρόπο επιδιόρθωσης των οδοστρωμάτων.

Οι λακκούβες γεμίζονται με beton, αφού δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για ένα φορτηγό άσφαλτο. Την ίδια ώρα που αγοράζονται πλήθος από οικόπεδα για να ικανοποιήσουν ψηφοθηρικές λογικές. Στον Δήμο που εισπράττει 44 εκατομμύρια ευρώ για να αντισταθμίσει την υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής του. 

Ο κύριος Δήμαρχος όμως δεν γνωρίζει ότι γεμίζοντας τις λακκούβες με beton καθιστά τους δρόμους τόσο επικίνδυνους και ολισθηρούς, όσο και η πολιτική του. 

Χρήστος Μουζακίτης

Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας