ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Βαγγέλης Βάθης και Θανάσης Σχίζας καταγγέλλουν τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημητρη Ζαφείρη



            Άνω Λιόσια, 14 Νοεμβρίου, 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Με τη ιδιότητα του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυλής κου Δημητρίου Ζαφείρη, ο οποίος,  για πολλοστή φορά, αγνοεί το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων της αντιπολίτευσης ώστε τα Δημοτικά Συμβούλια να μην γίνονται τις εργάσιμες ώρες, γιατί  οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονται. Ιδιαίτερα όταν τίθενται προς συζήτηση, σοβαρά θέματα όπως o προϋπολογισμός, το τεχνικό πρόγραμμα, ο καθορισμός τιμών για ύδρευση και δημοτικά τέλη.


Πιστεύουμε, δυστυχώς,  ότι αυτό γίνεται σκόπιμα για να μη συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και οι πολίτες του Δήμου μας.
Άραγε τι φοβάται από την παρουσία των δημοτών στις συνεδριάσεις,  ο κος Ζαφείρης και η διοίκηση του Δήμου Φυλής;

Επισημαίνουμε ακόμα ότι σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των τριών ετών ουδέποτε ο Πρόεδρος μας κάλεσε, ως μέλη του Προεδρείου, να καταθέσουμε τις απόψεις μας για την εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς, με δική του πρωτοβουλία, μας επεφύλαξε διακοσμητικό ρόλο κι ως εκ τούτου η ευθύνη για την απαράδεκτη εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου βαρύνει, αποκλειστικά, τον ίδιο.

Από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ότι δεν μπορούμε να ανεχθούμε την περαιτέρω υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου και τον καθιστούμε, προσωπικά, υπεύθυνο, μέχρι τις εκλογές του επόμενου Μάη, που ο κυρίαρχος Λαός θα τον απαλλάξει, οριστικά και αμετάκλητα, από τα καθήκοντά του

                      Θανάσης Σχίζας                                                          Βαγγέλης Βάθης
              Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Φυλής                                            Γραμματέας Δ.Σ. Φυλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας