ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ημέρα… χαράς στη Ζωφριά

Το δικό τους βροντερό «όχι» στο έγκλημα που συντελείται εδώ και χρόνια εις βάρος των ιδίων, αλλά και του συνόλου των κατοίκων του Δήμου Φυλής, είπαν το πρωί της Κυριακής δεκάδες παιδιά και γονείς στη Ζωφριά. Η 2η ποδηλατοδρομία, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τους πολιτιστικούς συλλόγους της Ζωφριάς, αλλά και τους συλλόγους Γονέων του 3ου Δημοτικού και 4ου Γυμνασίου και είχε ως σύνθημα την γενική απαίτηση των κατοίκων της περιοχής (για μια Ζωφριά χωρίς χωματερή…), εξελίχθηκε όπως αναμενόταν: Με την ελπίδα επιτέλους, να φύγει η χωματερή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Σάββας Σάββας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως μετά από τόσα χρόνια η περιοχή πρέπει να ανακουφιστεί από το βάρος των σκουπιδιών, ενώ επανέλαβε κάποιες από τις πάγιες θέσεις του στο θέμα της χωματερής, όπως αυτό της ανακύκλωσης στην πηγή.

Κατά τα άλλα, η διαδικασία δεν περιλάμβανε μόνο… βόλτα με τα ποδήλατα και αναφορές στα (αρκετά) προβλήματα της περιοχής, αλλά και πλούσια δώρα για τα παιδιά που έδειχναν να απολαμβάνουν την εκδήλωση, για την άρτια οργάνωση της οποίας οι υπεύθυνοι παίρνουν άριστα. Το παρών εκ μέρους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» έδωσαν και οι Νίκος Λιόσης, Χρήστος Μουζακίτης και Νικηφόρος Δαδάνης.


 PHOTOS:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας