ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Λέμε «όχι» σε συνεδριάσεις με αίθουσες κενές!


Στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί επανειλημμένως στην εμμονή του κ. Μπουραΐμη με τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου μέσα στο καταμεσήμερο. Είχαμε διαμαρτυρηθεί εντόνως, επισημαίνοντας πως είναι σχεδόν ανέφικτο να συζητούνται και να αποφασίζονται θέματα μείζονος σημασίας για τον τόπο στις 2 ή 3 η ώρα το μεσημέρι, εν μέσω αφόρητης ζέστης και καύσωνα, γεγονός που αποτρέπει την παρουσία των πολιτών, καθώς μιλάμε πέραν των άλλων και για ώρες εργάσιμες.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται εκ νέου αυτό το φαινόμενο, που από ότι φαίνεται όχι μόνο δεν απασχολεί τη διοίκηση, αλλά μοιάζει να τη βολεύει. Μάλλον πρόθεση των ανθρώπων που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες αυτού του τόπου είναι να περνούν τα θέματα μόνοι τους, χωρίς καμία συζήτηση και καμία διαβούλευση.

Για αυτό τον λόγο η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» αποφασίζει να μην παρίσταται στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά τη δυσαρέσκειά προς τις, γνωστές πλέον, τακτικές του Δημάρχου, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να επιζητά συνεδριάσεις σε κενές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας