ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... VERTIGO Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Φίλοι γονείς
 

Μέσα σε πνεύμα συναδερφικής κατανόησης ευπρέπειας και συνοχής διεξήχθει την 1η Ιουλίου η δεύτερη διευρυμένη ΔΕΠ του Δήμου Φυλής.
 

Η γνώση των προβλημάτων της Παιδείας στον τόπο μας που όλοι οι γονείς γνωρίζουμε, αλλά και η επίγνωση της όντως σκληρής οικονομικής πραγματικότητας που βιώνει η πατρίδα μας άρα και ο Δήμος μας, σε συνδυασμό με την πρωτόγνωρη αδιαφορία που επιδεικνύει η σημερινή διοίκηση του Δημάρχου Μπουραίμη σε σοβαρά προβλήματα της Παιδείας, ενώσαμε τις φωνές μας σε μια γροθιά συνοχής, επιμονής, αποφασιστικότητας και διεκδίκησης.


Οι όποια διαφορετικότητα στην προσέγγιση, η όποια διαφορά στην ανάλυση , οι όποιες φωνές και ψίθυροι δεν στάθηκαν ικανές να αντικαταστήσουν το έντιμο βήμα να διχάσουν ή να υπονομεύσουν το Γονεακό μας κίνημα .
 

Όλα αυτά όσο αναφορά εμάς τους γονείς . Γιατί η Δημοτική Αρχή δεν <<βλέπει>> ΤΙΠΟΤΑ! 

1ο θεωρούν βέβαιο ότι το πρόχειρο 10ο Δημοτικό θα λειτουργήσει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά ο Αρκιτσαίος (Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής) προτείνει να συνενωθούν οι γεωγραφικές περιφέρειες των 1ου, 6ου και 7ου Δημοτικών και να δημιουργηθεί επιπλέον τμήμα στο 6ο Δημοτικό επισείοντας μάλιστα και μια απειλή από το Μεσαίωνα: Ότι δηλαδή, αν δεν γίνει δεκτή η πρότασή του, τότε «θα καταστεί αναγκαία η λειτουργία τμημάτων του 1ου Δ.Σ. Άνω Λιοσίων σε απογευματινή βάρδια, φαινόμενο που γυρίζει την εκπαίδευση αρκετά χρόνια πίσω».
 

2ο Θεωρούν τον ΟΣΚ υπεύθυνο για την απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί στο πρόβλημα της σχολικής στέγης !αφού τόνισαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα έπρεπε να ξεκινήσουν να χτίζουν σχολεία σε εκτάσεις που ανήκουν ακόμα σε ιδιώτες !!!
 

3ο "Το πρόβλημα της σχολικής στέγης το δημιούργησε το 2009 κάποιος υπουργός όταν μείωσε σε ένα βράδυ τον αριθμό των μαθητών σε κάθε αίθουσα, από 30 σε 25, δημιουργώντας αλυσιδωτά προβλήματα"!!! είπε κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος προσπαθώντας να πείσει για την αδιαφορία αυτού και των συνεργατών του επί δυόμιση και πλέον χρόνια.
 

4ο Θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό το να λειτουργεί το Λύκειο της Χασιάς(Φυλης) παράλληλα, το ισόγειο του κτηρίου με υπηρεσίες του Δήμου .
 

Δεν νομιμοποιούμε πλέον να συμπεράνω ότι η Διοίκηση Μπουραίμη πάσχει από το σύνδρομο VERTIGO ;

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας